Sevgilimin arkadaş çevresi?

Arkadaşlar oncelikle merhaba, benim sorum şu ki; sevgilimin arkadaş cevresinden muzdaribim. Okullar tatile girince arkadaşlarının yanına gidiyor ama arkadaşları karı kız peşinde olan, alkol kullanan insanlar. Ama sevgilim bulaşmadı şimdiye kadar bana bağlı bir insan, ama bu durum beni çok etkiliyor çok sinirleniyorum sevgilime belli etmek istemiyorum bu seferde gergin oluyorum, oda bunu görüyor ona karşı da soğuk davranıyorum sonra bana durmadan ne oldu bişeymi oldu benimle paylaşabilirsin sıkıntılı olduğunu hissediyorum diyor, bende anlatmıyorum tabi sonra beni neşelendirmek icin seni çok seviyorum gibi şeyler söylüyor. Ayrılmayı düşündüm ama daha kötü bişey yapmadı elle tutulur bir neden yok ortada ayrılmak icin. Ama alkol kullananlardan karı kız peşinde olanlardan nefret ederim. Hatta bir arkadaşının yabancı bir sevgilisi var onunla yaşıyor, sevgilimin aklını da çelecekler diye tüm bu sinirim stresim. Ne yapabilirim? Ayrılmalı mıyım yoksa onu karşıma alıp çevresinden uzaklaşmasını mı söylemeliyim?
Sevgilimin arkadaş çevresi?