Aşk konusunda çok bahtsızım :(

Arkadaşlar 24 yaşındayım ve bugüne kadar karşıma hiç mi bir tane doğru insan çıkmaz anlamadım ki :( Hep sorunlu tipleri çekiyorum, sorunludan kastım şu ; hep kendini beğenmiş, ukalalıkta zirve yapmış, narsist kişileri tercih ediyorum :( Bu narsist tiplerle sevgili ola ola iyice içime kapandım, aşka kapanmış umutsuz vaziyetteyım. Bütün arkadaşlarımın tek tek nişan, evlilik haberlerini alıyorum facebooktan, çok şaşırıyorum. Öyle silik tipler evleniyor ki, onlar kadar bile olamadım. Sanırım çok bahtsızım. Belki bende de hata var bilmiyorum ama ben de çevremin kalitesine göre kişileri tercih ediyorum, eğitimli, kültürlü, kariyer sahibi kişileri hayatıma alıyorum, çünkü benim de güzel bir eğitimim ve mesleğim var. Kendimden düşük kişileri istemiyorum. Hal böyle olunca da hep narsist kişilerle karşılaşıyorum sonu tabi hüsran :( Okuldan o kadar silik arkadaşlarım tek tek evlendi ki artık "yuh bee sende mi" diye tepki veriyorum fotolarına baktığımda ...Niye ben mutlu olamıyorum yaa :( çirkin de değilim, yani her girdiğim ortamda muhakkak beğenilirim, cahil cühela biri de değilim , asi bir tipte değilim , ama mutlu olamıyorum :( Benim gibi aşk konusunda bahtsız insanlar var mı?
Aşk konusunda çok bahtsızım :(