Büyü hakkında sorum var. Eve büyü yapıldığı nasıl anlaşılır? Evimde büyü olduğunu düşünüyorum bunu arasam bulabilir miyim? Aylardır kötü rüyalar görüyorum evimize yatıya gelen misafirler de bu durumdan sıkıntılı büyü varsa nerelere bakmam gerekli. Büyü yapıldığını nasıl anlarız?
Kızlar sorum size siz daha iyi bilirsiniz
Eve büyü yapıldığını nasıl anlarız?
Üzerinizde Büyü var mı yok mu anlamanız için çok kolay bir yöntem var , evde ekmek yapın , un, maya , su ile bildiğiniz ekmek yapın, Büyü ile kirlenmiş evlerde , kişilerin yaptığı ekmekler asla kabarmaz , sönük kalır , ekmek kabarmadaysa üzerinizde büyü var demektir , Büyü ile kirlenmiş evlerde 4 - 5 kez denendi ekmek yapmak ama asla kabarmadı, sönük kaldı, Şimdi ekmek kabarmadıysa ne yapacaksın? o zaman -0- yöntemi yaparsanız , yani evi , elbiselerinizi, yastıkları ararsınız ve muska gibi bir büyü nesnesi bulmaya çalışırsınız, Bunu yapan İzmir Bucalı bir ailede koltuğun altına yapıştırılmış bir balmumu kaplı muska bulundu mesela , Buldunuz diyelim ASLA YAKMAYIN alın bir taş ile torbaya koyun ve denize , akarsuya atın, torbanın batışını asla izlemeyin , muska+taş içeren torbayı denize , akarsuya, baraj gölüne atın ve hemen arkanızı dönün , kadim bilgiler cenneti izmirden bir izmirliden birkaç yöntem kullanmak isteyenlere , sevgi ve saygılarla ,
410 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılArkadaşlar bilmediğiniz konularda fikir beyan etmezseniz siz karlı çıkardı çıkarsınız en azından günah işlememiş olursunuz... Evde büyü olduğunu nasıl anlarsınız? Evinizde eşyalar kayboluyor bir müddet sonra bakıp görrmediğiniz yerde buluyorsanız, evde duyduğunuzda uykuya daldığınız gibi insan yüzü görüyor ya da üstünüze ağırlık söylüyorsa evinizde büyü var demektir... Büyü genelde muska şeklinde yapılıp büyü yapılan kişinin evine veya bahçesine koyarlar.
170 Yorumla
+1 yılYapılacak bir bakım sonrasında eğer evinizde bir büyü etkisi varsa görülebilir. Sizlerin kolayca bulacağı bir şekilde olduğunu sanmıyorum. Bulsanız bile büyü enerjilerin temizlenmesi ve yok etme işlemi dikkatli bir şekilde bilen biri tarafından yapılmalıdır.
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBnmde şüphelerim wardi ewe değilde bizzat dusmanlarn bna yemek Yedirerek büyü yapmış ve yıllar sonra anldm bütün kismetlerimin bağlanması için yapılmış... Felak nas süresi oku ve evine büyü yapıldığını anlayan bir hoca bul
O büyüyü etkisiz hale getirsin yoksa malindan mulkunden huzurundan herseyden olursun2513 Yorumla
Balık+1 yılMerhaba
Cevap sahibi+1 yıl@Ponçikolmayankız mrhba
Balık+1 yılSen o hocayı buldunmu? Bana yardım edermisin bundan senelr önce gitmiştim tanıdığımızda öylesine baktırdım ve bana büyü var dedi herşeyin bağlanmıs dedi. 3 yıldırda hayatıma aldığım insanlardan çekiyorum ama hep mi ihanet olur daha neler neler bana tavsiye ederimisin birşeyler gerçekten ihtiyacım var buna😔
Balık+1 yılİyi akşamlar saol ama daha doğrusu seni dinlemek istiyorum nasıl kurtuldun? Ne yapmalıyım ne öneririsin
Cevap sahibi+1 yıl@Ponçikolmayankız Inanrmsn kimse yıllarca farketmedi ben bile anlayamadım nasıl olur diye dir dünyadan bütün umudumu kesmeye başladım herkes çok güzelsin derken ben kendimi çirkin hissediyordum hep kötüler denk geliyor diye nasiptir şudur dediler kimseye derdimi anlatamadım bu çektiğimi bir ben bilirim oldukça güçlü olmaliymki sabrettjm... Kimseyi yine de kırmak istemedim hep iyilik yaptım ama hep kötülük gördüm bazı kişilerden yıllarca tek başıma amaçsız yaşadım işte bile huzurum olmadı kendimi kurslara verdim sürekli kendimi suçlu hissettim... En sonun da başıma bir kaza geldi yüz felci geçirdim herkes nazardan mi falan derken Teyzeme bir misafir geldi o da Allahtan geldi ki dayanamıyorum artık bu acıya diye diye içimden intihar asla aklıma gelmişken hayatımın son noktasndaydm! O da köyünden çok tanındik biiri var dedi ona annemin adını ve benim adımı söylediler. Kadin herşeyi anlatıp büyü yapmışlar büyü yüzünden evlenemez evlensede mutlu olamaz.! Büyü hastalık felç bile yaptırıyor aslında bana bu felci de onlar yapmış olmalı ki dualarla Kuran'ı Kerimin hürmetiyle geçti yüz felcim! PEYGAMBER EFENDİMİZİN buyurdugu 50 yıllık büyüyü bozan kafadan ve iki omuz arasından hacaamatda oldum ve o kadına Muska da yaptırdım büyü çözülsün diye ! Şu an ruhaniyetim eskisine bakanda çok iyi büyü bozulmuş olmalı ki ! Gelen kismetlerim kacirdigim fırsatları nasıl göremeyecek kadar körmuşum diye kendi kendime düşünüp ağladım sürekli. Biri vardı yeryüzünde eşi benzeri olmayacak biriydi bütünün etkisinden gözüm görmedi Şu an kalbim onu arıyor 😢 Bunca yıldan sonra aklıma gelmeyen başıma geliyorsa bu büyünun bozulduğuna irademin yerine geldiğine işaret olmalı
Balık+1 yılYa Allah razı olsun ilk başta okadar ilgilenip uzun uzun yazmışsın , peki bu hocanın numarasını verebilir misin bana?
Balık+1 yılBenim kimseyi beğenmeme durumum ya arada sevgilin oldu ama nasıl diyim çok saçma sebeplerden bitti 3 yıldır atılmadık iftira yemediğim kazık kalmadı bilmiyorumya düşünsene 1 ay sonra isteme olucaktı, çocuk savah konustuk normal hiç bırakmam asla bırakmam diyordu 2 gündür ne yazıyor ne cevap veriyor ben psikolojim iyice bozuldu lütfen yardım et
Cevap sahibi+1 yılKötü rüyalar görmüyorum benim annne tarafım tarikat ehlinden olmasa en tehlikelilerinj göndermişler bana beni öldürecek ya da kaciracaklarms . Kabeye gidenlerden dua istediler kurban kestiler Mahmud efendi cemaatini bilirsin oldukça fazla kişiden dua aldım. Benim yaşadığım korkuyu başkası yasasa kalp krizi gecirirrdi. Herkes her konuda çok cesaretlisin diyor du. Ama bu cesaretten çok musibet ölüme meydan okuma gbiydi. Ateşten yaratılmış olanla karşıya karşıya geldim uykudan kalkarken yarı göz ile beni öldürecek gbi bakıyordu. Sonra ağacın altından farklı bir yaratık gördüm.5 kere farklı farklı yaratık gördüm herkese anlattığım da güzel kizsn musallat olmak istemişler dedi halbuki büyünun tesiriymis belayi kötülüğü çekmişm çok şükür ki kurtuldum o korku filmi gbi korkulardan. Biyoenerji hocasının gittim hacamat oldum kurban kesildi Kabeye gidenlerden dua aldım. Bana 8yil önce büyü yapan kişiyi de şimdi öğrendim. O zamanlar bizimkler kurban keserken bana musallat ettiği yaratigin öldüğünü gördüm. Agzmdan bir canavar çıkmıştı rüyada tabi biz bunu büyü olduğunu zannetmedik! Onun kardeşi o zaman aniden öldü ! ve 2 arkadaşıninda babası amansz hastalkla yıllarca çekerek öldü. Yani büyü o zaman ters dönmüş beni olduremediler ama nasiplerim engellendi heralde 2tane büyü yapmışlar sanrsam işte öyle canım sen sen ol farkına vardysan sakin geciktrme! ! Paradan çok huzur lazım insana bna cennetten bir yer edindin bu sinav Allahin seni çok sevdigine ve acilarina mukafat olarak cenneti haketmene vesile olur inş dediler ve onlar ise edebbyen cehennemden bir yer aldılar dediler. Yazık ki bir düşmanlık uğruna kendilerini ne acı dolu bir azab bekliyor..
Cevap sahibi+1 yıl@Ponçikolmayankız Aynı iftiralara bende maruz kaldım bilirim o duyguyu o acıyı tamam sana yardım edecem de sen Nerede yaşıyorsun?
Balık+1 yılİstanbul'da
Cevap sahibi+1 yıl@Ponçikolmayankız neresinde
Koç+1 yılmerhaba bana da yardımcı olabilir misiniz acaba
Kova+1 yılBana da yardimci olur musunuz?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsaksı topraklarına bak, yastık ve yorgan içlerine, ceket astarlarına bir de... eviniz bahçeli ise ağaç dalları ya da dibi..ev kapısının etrafı
ama yapılan şey muska değilse bulamazsın1213 Yorumla
Soran+1 yılsaksı topraklarına bakmadım ama su değince büyü bozulur diye duymuştum annem hergün çiçekleri sular evde
Soran+1 yılbide muska harici ne olabilir aradığım şey ?
Cevap sahibi+1 yılokunmuş su falan döküp, yağdan da faydalanabilirler ama onları bulman görmen imkansız. bol bol nas felak oku
İkizler+1 yılKapı kirişlerine ve duvarlarda duran parke tutucularun ici
Oğlak+1 yılYok o akan sularda olur
İkizler+1 yılEvde dün büyü buldu annem temizlik yaptı dip köşe 3 yıldır evimizde olduğunu bildiğimiz ama üvey annemin oğluna korktuğu için yaptığı muskalardandır diye dokunmadık açmayada yeltenmedik yani arkadaşlar çok uzağınızda aramayın belkide aradığınız şey gözünüzün önündedir.++++ devamı
İkizler+1 yılEvet şimdi gelelim büyünün ne amaçla yapıldığına ve bulduğumuzda ne yaptık annem 2 gün önce çok içli bir dua etmiş ağlamış bazı sorunlar var evin içinde bundan bahsetmiyorum ama annemin her seferinde çok sabırlı bir yaklaşımda bulunduğunu görüyorum neyse annem dün bulmuş malum şeyi ve bir şeyler ararken hep gördüğümüz yerdeydi porselen çanak onun içindeydi ve bazan başka yerlerde de görüyorduk ama hiç dikkat etmedik+++++
İkizler+1 yılama bildiğiniz üçgen muska değil kare bir muska bilmem kaç dikiş atılmış annemde ya bu ne muskası acaba kaç yıldır evde diyip makasla kesmiş fotoğraf paylaşmak isterdim ne gördüğümüzle ilgili şu an ilk defa KızlarSoruyor. com’a yazdığım için fotoğraf konusunda bilgim yok yazdıktan sonra koyarım varsa eğer neyse gördüğümüz şey;+++++
İkizler+1 yılyuvarlak şeklinde, her ipten 1 renk olacak şekilde yumak ip kareli bir kâğıt anlamadığımız figürler yazılar ve yanında bir küçük kağıda geçirilmiş 7 iğne vardı annem beni evde büyü var diye uyandırdı baktım anneme çok ellenmemesi gerekiyor dedim evin dışına koy öğrenene kadar sanki yorgan ipine eller gibi ipleri açıp sayıyor benim bildiğim kadarıyla öyle aksini düşünen varsa yine kendi bildiğimi okurum çünkü o x kişisi ve şeytan arasında yapılmış bir anlaşmadır++++++
İkizler+1 yılne olursa olsun ona ellemeniz kötü sonuçlar beraberinde getirir tavsiyem ellememeniz neyse annem hemen kuran hocasını aradı anladı ama çok ilgilenmedi korktu sanırım sorular sordu sonra evini sirkeli suyla temizle şu duayı oku rüyanda kim olduğunu bakalım görecek misin ben bir hocama da sorayım demiş annemin hocası (kuran hocası) hocası denize atsın demiş sürekli suda bekletsin sonra atsın tamam dedi annem benim içim rahat etmedi sormam lazım dedim neden bilmiyorum ama çok sevdiğim bir öğretmenim var kurstan aradım onu dedim+++++++
İkizler+1 yılbabamın ismini sordu söyledim dün gece onun üstüne yattı kimin olduğunu öğrenmek için birde kara büyü dedi Ali hoca toprağa gömün dediği için menzildeki kızmış hayır demiş ne var ne yok büyü ile alakalı kızgın ateşte yaksın külünü bir suyun içine koysun kapatsın ağzını akarsuya bıraksın akarsu olsa daha iyi olurmuş kişiye değil eve yapılan bir büyüymüş ev hanesine zenginliğimizin bitmesi için huzurumuzun gitmesi için birbirimizden ayrılmamız için yapılmış kıskançlıktan yapılmış belirtileri çok vardı evde yaşadığımız sorunlar diyorduk geçiyorduk benim sebepsiz ağlamalarım eve gelince ağırlık çökmesi her eve geldiğimizde bu evde bir şey var geceler olan kalp çarpıntılarım kalp hastası olmadığım halde kalbimin 130 atması boyun bel baş ağrıları ama sebepsiz yerde sonra bir şeylerimizin sürekli kaybolması evde gece olan tuhaf şeyler bir şeylerin sanki bir yerden düşmesi vs.+++++++
İkizler+1 yılYani çok vardı bugün işte kimin yaptığın öğreneceğiz eğer bir şeylerden şüpheleniyorsanız evinize dip köşe bakın olmadık yerler priz içi ampul içi ya da böyle göz önünde olan şeyler bunlar yani çok ağır bir şey yaşadığımız Allah kimseye vermesin bunu imha etmek o kadar kolay değilmiş yani bana yapılmaz demeyin kontrol edin geçmiş olsun yaşayanlara.
Terazi+1 yıl@mrsGizlibirbayan bende büyüden şüpheleniyorum, annem ve babam hep mükemmel bir ilişki içerisinde değillerdi ama bir gün bize akrabalar geldi sonra annem kötü olmaya başladı en ufak şeye ağlar oldu sonra bir gün evden ben boşanmak istiyorum diyerek çıktı gitti bildiğin evi terk etti bu gün de babamın rüyasına girmiş ve abimin odasına girmememizi söylemiş. Ben paronayak birisiyim o yüzden evdeki olan şeyleri fazla büyütmem ama son günlerde hep kabus görür oldum odamda veya evde biri varmış gibi hissi çok yoğun ve son iki gündür evde böcek çoğaldı çok kötü durumdayım lütfen yardımcı olabilir misiniz
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
+1 yılEvde dün büyü buldu annem temizlik yaptı dip köşe 3 yıldır evimizde olduğunu bildiğimiz ama üvey annemin oğluna korktuğu için yaptığı muskalardandır diye dokunmadık açmayada yeltenmedik yani arkadaşlar çok uzağınızda aramayın belkide aradığınız şey gözünüzün önündedir. Evet şimdi gelelim büyünün ne amaçla yapıldığına ve bulduğumuzda ne yaptık annem 2 gün önce çok içli bir dua etmiş ağlamış bazı sorunlar var evin içinde bundan bahsetmiyorum ama annemin her seferinde çok sabırlı bir yaklaşımda bulunduğunu görüyorum neyse annem dün bulmuş malum şeyi ve bir şeyler ararken hep gördüğümüz yerdeydi porselen çanak onun içindeydi ve bazan başka yerlerde de görüyorduk ama hiç dikkat etmedik ama bildiğiniz üçgen muska değil kare bir muska bilmem kaç dikiş atılmış annemde ya bu ne muskası acaba kaç yıldır evde diyip makasla kesmiş fotoğraf paylaşmak isterdim ne gördüğümüzle ilgili şu an ilk defa KızlarSoruyor. com’a yazdığım için fotoğraf konusunda bilgim yok yazdıktan sonra koyarım varsa eğer neyse gördüğümüz şey; yuvarlak şeklinde, her ipten 1 renk olacak şekilde yumak ip kareli bir kâğıt anlamadığımız figürler yazılar ve yanında bir küçük kağıda geçirilmiş 7 iğne vardı annem beni evde büyü var diye uyandırdı baktım anneme çok ellenmemesi gerekiyor dedim evin dışına koy öğrenene kadar sanki yorgan ipine eller gibi ipleri açıp sayıyor benim bildiğim kadarıyla öyle aksini düşünen varsa yine kendi bildiğimi okurum çünkü o x kişisi ve şeytan arasında yapılmış bir anlaşmadır ne olursa olsun ona ellemeniz kötü sonuçlar beraberinde getirir tavsiyem ellememeniz neyse annem hemen kuran hocasını aradı anladı ama çok ilgilenmedi korktu sanırım sorular sordu sonra evini sirkeli suyla temizle şu duayı oku rüyanda kim olduğunu bakalım görecek misin ben bir hocama da sorayım demiş annemin hocası (kuran hocası) hocası denize atsın demiş sürekli suda bekletsin sonra atsın tamam dedi annem benim içim rahat etmedi sormam lazım dedim neden bilmiyorum ama çok sevdiğim bir öğretmenim var kurstan aradım onu dedim böyle böyle dedi aynı zamanda aynı şeyi yasamamız çok garip nasıl dedim onlarda bulmuş zamanında büyü hala etkisi olduğunu düşünüp hoca arayışına girmiş Bursa da Ali hoca diye biri var onu tanıyormuş ben sormasını istemedim kendi sormuş beni aradı sonra tekrar dedi ki ben Ali hocaya sordum demiş ki Ali Hoca bu çok karmaşık ben menzilde daha 3-4 gün önce ölen Şeyhi Seyyid Abdülbaki’nin oğlu var o da Seyyid Saki sanırım ona ulaşmaya çalışıcam demiş baksın bi ama imkansız o adama ulaşmak telefonu falan yokmuş hoca yani:) ulaşmış zaten açmamız tesadüf değil ki hocayı bulmamız zor olsun babamın ismini sordu söyledim dün gece onun üstüne yattı kimin olduğunu öğrenmek için birde kara büyü dedi Ali hoca toprağa gömün dediği için menzildeki kızmış hayır demiş ne var ne yok büyü ile alakalı kızgın ateşte yaksın külünü bir suyun içine koysun kapatsın ağzını akarsuya bıraksın akarsu olsa daha iyi olurmuş kişiye değil eve yapılan bir büyüymüş ev hanesine zenginliğimizin bitmesi için huzurumuzun gitmesi için birbirimizden ayrılmamız için yapılmış kıskançlıktan yapılmış belirtileri çok vardı evde yaşadığımız sorunlar diyorduk geçiyorduk benim sebepsiz ağlamalarım eve gelince ağırlık çökmesi her eve geldiğimizde bu evde bir şey var geceler olan kalp çarpıntılarım kalp hastası olmadığım halde kalbimin 130 atması boyun bel baş ağrıları ama sebepsiz yerde sonra bir şeylerimizin sürekli kaybolması evde gece olan tuhaf şeyler bir şeylerin sanki bir yerden düşmesi vs. Yani çok vardı bugün işte kimin yaptığın öğreneceğiz eğer bir şeylerden şüpheleniyorsanız evinize dip köşe bakın olmadık yerler priz içi ampul içi ya da böyle göz önünde olan şeyler bunlar yani çok ağır bir şey yaşadığımız Allah kimseye vermesin bunu imha etmek o kadar kolay değilmiş yani bana yapılmaz demeyin kontrol edin geçmiş olsun yaşayanlara.
210 Yorumla
+1 yılMerhabalar benim ailem hicbir zaman iyi ilişkiler içerisinde olmadı ancak bir 15 gün içerisinde bizim evimize akrabalarimiz tatil için geldi ve annem o zamandan beri değişmeye başladı, en ufak şeye ağlar ve sinir krizi geçirir oldu annemin zaten biraz piskolojik sorunları vardı çok üzüldüğü veya üstünde fazla durduğu bjr sey olduğunda direkt bayılırdı o yüzden çok fazla üstüne gitmedik ancak bir anda ben boşanmak istiyorum diyerek evden çıktı gece vaktiydi annanemgile gitti ve dayımı arayarak bir gün içinde çorabını dahi almadan İstanbul'a gitti uzaktayken biraz iyi gibiydi ilk başta sonra babama senin sesinden bile iğreniyorum dedi beni sildi hatta çok değer verdiği abimi bile sildi. Dün gece babam annemi rüyasında görmüş baygınlık geciriyormuş ve abimin odasına girmememizi söylemiş. Ben paronayak birisiyim o yüzden evde olan çoğu şeye fazla anlam yüklemek istemem ancak gerçekten son günlerde değişik şeyler oluyor evde aşırı bunalıyorum hep balkona çıkmak istiyorum aşırı yorgun oluyorum kabuslarım çoğaldı evde böcek sayısı da çoğaldı evi hergun dip bucak süpürüyorum ve tozunu alıyorum ama yok bir yerlerden böcek geliyor tıstan gibi büyük böcekler. Korkuyorum evde biri var gibi hissediyorum lütfen yardımcı olun eğer muska gibi bir şey varsa nasıl bulurum gercektne yardıma ihtiyacım var gibi hissediyorum lütfen yardımcı olun lütfen
110 YorumlaEvde birşeyler ters gidiyorsa ailede huzursuzluk varsa çarkın dönmüyor kismetim kapalı ise büyü ihtimali üzerinde durmakta fayda var bize de çok tesirli bı büyü yapılmıştı bı akrabamiz tanıdığı bir hocanın numarasını verdi ona baktirdik büyüyü gördü ve bozdu allah hoca efendiden razı olsun pek çok dolandırıcının aksine temel noktası Allah rızası olan bir hoca
2416 Yorumla
İkizler+1 yılİyi geceler bu bahsettiğinz hocanın numarasını bana iletebilir msnz çok ihtiyacım var büyüden şüphelenyrm?
Akrep+1 yılBende istiyorum bu hocanın adresini
Oğlak+1 yıl@Yalnız-ve-Issız banada lütfen acil yardimci olabilirmisiniz, ayni durumu yasiyorum lütfen
İkizler+1 yılLutfen banada yardim edin
Oğlak+1 yılLütfen bahsettiğiniz hoca hakkında bilgi verirmisiniz bana acil🙏
Oğlak+1 yıl@Leyaasya lütfen bahsettiğiniz hoca hakkında bilgi verirmisiniz bana acil 🙏
Yengeç+1 yılBu dediklerinizin hepsi ailemde var ve üstüne muska da bulduk ama iyi hoca bulamıyoruz yardımcı olursanız sevinirim iyi günler
Kova+1 yılMerhabalar bana da yardimci olur musunuz
Yay+1 yılLütfen yardımcı olun bana eşimede yaptıklarından şüpheleniyorum lütfen, bana da atın hocanın numarasını ya da adresini
Balık+1 yılBu konuda çok yardıma ihtiyacım var, ailecek yillardır elimizi neye atsak kurudu, hiç bibişimiz olmuyor, en sonda oturduğumuz evden çıkmak zorundayız, büyü olduğuna eminim artık lütfen o hocanın iletişim bilgilerini bana vere bilirmisiniz. Azerbaycanda yaşıyorum ama belki uzaktan birsey yapabilir. Sizden cevap bekliyorum @Leyaasya
Boğa+1 yılYardımcı olur musunuz Allah rızası için çok acil ihtiyacımız var
Kova+1 yılHocanın tlf bana yazarmisinz
Aslan+1 yılYardımcı olurmsun nolur
+1 yılBüyüyü bozdur onu bulman bir işe yaramaz yapan yine yapacaktır bazı büyüler bulunmaz dışarıdan üç harfliler taşır büyüleri iyi hoca bul bu işi Allah rızası için yapan biri olsun okun kurtul. Allah büyü yapanlarıda beter etsin
310 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 488 cevap paylaştı. Bi büyük rakı al yanına balık
Büyü bile aşka gelir...120 Yorumla
+1 yılBizi kurtaran adamı öneririm biz büyüyü bulamiyoduk ama çok zorluk çektik. Bu adamı önerdi biri. Sonrasında herşey çok güzel oldu. Ama garip biri para pul istememisti bizden zorla vermiştik ama herkese bakmiyo. Nosunu veriyom bı sansini dene 05427658969
52 Yorumla
Akrep+1 yılMerhaba nerde hoca acaba
Oğlak+1 yıl@Minepyrz İstanbul'da ama geçen gene burdan bı arkadaş şehir dışından ulaşmış ikna etmiş uzaktan yardım etmis
:) hocaya git nasıl olsa bu güne kadar send ebüyü yok dedikleri görülmemiştir.
70 Yorumlaönce akıl bali olmamış bir oglan cocuguna idrarini yaptırıp evin eşikliklerine (tüm kapı girislerine) dok sonra gardrop dolap arkalarina yatak altlarina kapı pervazlarina bak inşallah bulursun bulduğunda acma kurcalama sakın eline alma başka bir sryle tut vr ayrica bulduğunda Felak ve nas surelerini oku burası çok önemli para almayan bu işi iyi bilen ilmi ve takva sahibi olan bir hocaya götürüp bozdur allah yar ve yardimcin olsun
51 Yorumla
Başak+1 yılBöyle bir uygulama çok saçma bilginin kaynağı nedir söylermisiniz?
+1 yılBende seninle aynı durumdayım evimizde huzur yok ve kötü rüyalar görüyoruz ailecek ve ev sanki hepimizin üstüne geliyor sürekli evde kava ediyoruz ama dışarıda fazla sorun olmuyor birde babamın çevresinde annem farklı varlıklar gördüğünü söylüyor ve babam gerçekten ciddi anlamda hiç iyi değil psikoloğa da gittik fayda etmedi daha önceden de evimizin cam kenarında muska bulmuştuk eğer siz iyi bir hoca bulup söylerseniz büyük sevaba girmiş olursunuz
76 Yorumla
Boğa+1 yıl@Birdemetyasemen_012 mail adresin var mı mesaj atamiyorm burdan
İkizler+1 yıl@Zynpyld ucebi913@gmail. com
Kova+1 yıl@Birdemetyasemen_012 bana da yardimci olur musunuz?
Yay+1 yıl@Birdemetyasemen_012 yardımcı olabilir misiniz? Instagramdan dm @neslimiyy_
Terazi+1 yıl@Birdemetyasemen_012 yardımcı olur musun Allah rızası için
Kova+1 yıl@Birdemetyasemen_012 banada verir misiniz
Valla kac cesit buyu var artık evinin duvarina biz suruyolar bulunmasin diye anlamak zor yani hoca olmadan
50 Yorumla
+1 yılBenim bir arkadaşımın evinde kapının üstüne domuz yagı sürmüşlerdi silikon gibi görünüyor bir bak istersen
20 YorumlaBaş ağrıları, rüyada süblimal nesneler ve aynı zamanda bunalma
41 Yorumla
Boğa+1 yılİletişime geçer misiniz
benim taıdığım çok iyi bir medyum var dilerseniz özelden yazın yarımcı oluyum numarasını verebilirim. bana da buyu yapılmıstı bu medyuma baş vurdum çok düzeldım
80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl00 Yorumla
+1 yılya büyü tesir etsin istemiyosanız peygamberimizin nal i şerifini üzerinizde taşıyın üzerinde büyü olan çok esner cinler karabasan çöker ağırlık olur üzerinde hep bir sıkıntı hali olur şüphe ediyosan evini sirkeli suyla sil
30 Yorumla
+1 yılEvlerde olan büyüleri iptal etmek için illede bulmak gerekmiyor...
Büyü bulunmadan da iptal edebiliriz...00 YorumlaEvde ayak tirnaklari buluyorum bu buyumudur yardimci olurmusunuzPiskolojim bozuldu artik kafayi yiycem
30 YorumlaBen bu konudan muzderip cok zor gunler yasadım ama büyüden kurtuldum. Cok sükür Allahıma. isteyenlere önerebilirim.
06 Yorumla
Akrep+1 yılNerde o hoca. Medyum değil dı mi?
Aslan+1 yıllütfen bana da söyler misiniz evimin kapısında domuz yağı buldum
Balık+1 yılHavva hoca var Muğla yerkesikte oraya git
Akrep+1 yıl@Symygt uzak
Yay+1 yılYardımcı olursanız sevinirim
Yengeç+1 yılMerhaba sizden ricam Allah rızası için bana kişiyi paylasirmisiniz
+1 yılInternette tanıdığım bir abi vardı çok işinin ehli hemen çözüyor ne sorun varsa
03 Yorumla
Yay+1 yılYardım edebilir misiniz
Kova+1 yılYardım edebilir misinz
Terazi+1 yılBana da yardım edebilirmisiniz
Astroloji & Burçlar konusunda 702 cevap paylaştı. İnanmayın böyle şeylere..
52 Yorumla
Soran+1 yılinanmıyorum ama yapıyorlar etkileniyor insan
Kova+1 yılbüyü var ama yaptırana büyük azapta var
- Astroloji & Burçlar konusunda 903 cevap paylaştı.
+1 yılAllah yardimciniz olsun
40 Yorumla
+1 yılBakım yaptırmanız lazım...
20 Yorumla
+1 yılNiye biz daha iyi biliriz
03 Yorumla
Soran+1 yıle bayanların işi gücü büyü daha iyi anlıyolar bu işlerden
Aslan+1 yılGenelleme yapma. Büyü günahtır ben asla öyle şeylerle uğraşmam. Benim gibi düşünen bir sürü insan da var.
Soran+1 yılher 10kişiden en aşağı 7 veya 8 i kadındır büyü yaptıran yanlışmıyım
+1 yılsibel hnm halleder 0535 504 8224
00 YorumlaBakim yaparak anlaya biliriz büyü var mı yok mu
00 YorumlaBen bilirim
10 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?