Ayrılacak mı dersiniz? Bunun ayrılmaktan başka çözümü yok mu? Kendimden nefret ediyorum şu an diğer kızlar gibi olamadığım için ilk defa. Çok sessiz sakinim. Kimseye bir kötülüğüm yok. Bu benim suçum mu Allah aşkına bir şeyler söyleyin

Okuyunca ben bile sinirlendim ona bak bir arkadas olarak sana bunu tafsiye veriyorum cunku bende cok sey yasadim ve artik eskisi gibi bazi seyleri yapmicam. Mesela ben Şu an yerinde olsaydim ayrilirdim neden? Cunku simdiden zaten diyor böylesin böylesin ama yok ayrilmiyalim bir cözum buluruz öyle olsaydi ozaman önune gecip guzelce konusurdu anlattirdi neler hissetigini, ama sorun olan da sen böylesin kendini öyle de desgitiremezsin. Önceden böyle oldugunu bilmiyormuydun? Cok sacma geldi. Naisl olur söyliyimi tahminime göre ayrilmasan bile Simdi devam edersiniz bir kac hafta ya da ay sonra o tamamen sikilir ve ayrilmak ister. Ona yol ve sadcee
Ne kadar sevdigin cümlelerinden belli herkes ayril demis bunu demek çok kolay ama yapması zor biliyorum. Böyle bir iliski çok uzun sürmez ve sen asla mutlu olamazsin sürekli acaba şimdi sıkılıyor mu iyi mi diye dusunerek kafayi yersin. Gönül ister ki ayril kendini daha fazla üzme daha iyisini bul mutlu ol ama büyük ihtimalle bir süre daha devam edip çocuk senden ayrildiginda bitecek. Bu 2 sondan birisni secmek senin elinde bence baska bir son yok üzgünüm😞
Rümeysa azıcık gururun olsa uzatmazdin be yavrum ya çocuğa vicdan yaptırıp yaptırıp acidiğin için sürdürme demişsin agskhddk neyin kafası bu
Ayrılın sizden olmaz ileride üzüleceğine şimdi üzül bir kere üzül birbirinize çok terssiniz karakter kişilik olarak
Cevap
17Cevap
Bu ilişkinin bitmesi için ayrılık kelimesine gerek kalmamış. Kendinden nefret etmeni gerektiren de bişey göremiyorum. Her insan farklıdır. Sakin bir insan olduğun için tüm kızlardan kendini ayırma senin gibi bir çok kız var. Kafanı topla ve önüne bak karşına daha iyileri çıkar merak etme
Bak kuzum sanırım yaşınız da küçük bende de tam tersi bir durum oldu ben çok baskın karakterim karşı taraf sıkılıyor yeter diyor buna benzer konuşma yapıyorum bende beni böyle kabul edecektin yoksa niye başladın diye ama uyum sağlarız diye bekliyorlar ciddi düşündüğüm biriyle ilişkim bitti annemin istemediği biriydi çok değil 7 ay sonra öyle biri çıktı ki karşıma iyi ki bitti dedim olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir üzme kendini
Okurken gercekten kendimi hissetttim senden sıkılmış sanki seviyor seni ama bunu soylemis bu sıkıldım kelimesi bende de cok oluyor mesela konusmak msjlasmak hicbisey yapmak istemiyorsun ama seviyorsun sadece yoruluyorsun bence ondan kaynakli gercekten üzüldüm inşallah toparlarsiniz
Kuzum yaşadıklarını anlıyorum ama karşındakinin lafları hiç samimi gelmedi bana sen çok samimisin güzel açıklamışsın ama çocuk sanırım şımarık ve dengesiz önce ayrılmak istediğini dile getirip seni denemiş sen güzel açıklamalar yapınca ve dürüst oldgun için yedirememiş tamam ayrılmadık sakin ol demiş devam etsin demiş saçmalamış yani dediğin gibi 1 ay gecer 2 3 olur yine döner başa büyümesi lazım önce onun sen kendi hayatına bak benim tavsiyem bu
Canım çocuk açık açık demişki senden sıkıldım ama devam edelim bu ne demek? Senden iyisi yok şu * napalım böyle idare edeceğim senden iyisi gelene kadar devam edelim demek
Burda senin suçun yok ki neden kendinden nefret ediyorsun saçmalama elin oğlu için kendini değiştirme bence sen ayrilmalisin bitmiş zaten bırak kendi karaktersizliginde birini bulsun
Kuzum ne diyebilirim ki seni haketmemiş sadece diger kizlar gibi olmak istemen de sadece onun yuzunden sen zaten kendin için mükemmelsin umursama onu değerli olan sadece sensin bal o değil
Çocuk çoktan ayrılmış aslında sadece bunu senin yapmanı sağlamaya çalışıyor. Vicdanini rahatlatmak için. Böyle karaktersizlere prim vermeyin değerinizi bilcek insanları alın hayatınıza.
Sanki o olmazsa yaşayamicak gibi konuşmuşsun ben olsam popona tekmeyi basardım onun anında.
Onun poposuna yani yanlış çıktı orda.
Rümeysa azıcık gururun varsa 1 dakika bile düşünmeden şu herifi çıkar hayatından..
Resmen alay ediyor seninle... ben olsam bir dakika üstemlemem hadi lan ordan der keyfime bakarım
Bende seninle ayniyim değişteremem bunları o yüzden sevdiğim kişiyle hiç başlamiyorum sevdiğini bildiğim halde.
Bence o ayrilmadan sen ayril. Zaten ayrilacak belli cok surmez
Ayrılın mk insan sabahın 12sinde birbirine bunları yaşatır mı 😂
Buna yoğunlaştığın, bu ilişki için gosterdigin gayret ve samimiyet kadar ALLAH yolunda çaba samimiyet gayret göstersen evliya olursun
Çok dyygusala bağlamışsın istemeyene aha kapı aha saplı
Hayır seni seviyor sadece hata ni söylememiş sen eminim ki çok tatlı birisin canını sıkma değmez seviyorsa herşeyi nle kabul eder sen eğer sevmiyorsanyasa su
Bu cocuktan ayrilmazsan sana kufur ederim , iyiligin icin.
Gittiği yere kadar demiş bir süre daha konuşup ayrılacak senden
Mesajlarda kendini ezmişsin de ezmişsin. Neden yapıyorsun bunu?
Bir insan için değişme neysen o seni seven öyle sevsin
Erkek değil mi hepsi ayni
Hepsi ayni degil genelleme yapmayalim. Tercihleriniz hep yanlisti ve bu degismeyecek.
Kadın değil mi hepsi aynı bırak. Herkesin duygularıyla oynarlar.
Ya birakin yaa hepiniz aynisiniz iste al birini vur ötekine dsklak @uzunyazdımokumayın @Sessizasosyal
Hepiniz aynısınız ya terk edersiniz ya aldatırsınız.
Sizde umut verip yari yolda bırakırsınız anca @Sessizasosyal
Ben kimseye öyle bir şey yapmadım ama hem bana hem çevremdekilere kötülük yapıldı
Engelledim boylelerini gorunce sinirlerim zipliyor.
Katiliyorum artik birisi ben öyle degilim demedin kusura bakmayin ama cogu böyle
Kadınların çoğu değil tamamı öyle ama nasıl olacak
Neyse herkes kendini biliyor başkalarının demesi ile degil
Sessizasosyal kıyamam sana cidden. Belli ki yaran var. Sen hayırdır? Her kızın aynı olduğunu nerden biliyorsun? İspatla da görelim?
Bir de hemcinslerime b.. k atman yok mu? Acayip komiksin. O kafadan çıktığın an değişebilirsin. Ama senin gibilere ihtimal verilemez.
Bence gittigi yere kadar gitsin belki düzelir
Adını niye öyle kaydettin :)
Okumadım ama ayrıl gitsin
Yerinde olsam ayrılır ve iyilik yapardım ona
Hiç birini okumadım ama siz kesin ayrılırsınız
Sen bokunu çıkarmışsın
yaşlarınız kaç
Yanlis insan.
Burclariniz ne?
Ben boğa. O ikizler
Oo ne yapmissiniz siz ya. Bende bogayim. Ikizler burcundan nefret ederim. Nasil isinmissin ona hayret. Sen sadik o gevşek. Sen asosyal o asiri sosyal. Sen agir basli o ciddiyetsiz. Sen sabit o dengesiz. Ilginc..
Ustune gitme seni daha cok uzer. Zor biliyorum ama yazma ona bir sure.
Ayrıl
Ilginc
Ayrilmalisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar