Nişanlım köy çocuğu ben hayatımda köy görmedim onların köyünden başka ayak uydurmak istiyorum dugunumuz 3 gün 3 gece davullu zurnalı köy düğünü olacak dedi kabul ettim tabiki ne olur nasıl olur adetler nelerdir çok merak ediyorum?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
3 gün 3 gece davullu zurnalı :D aslinda guzel geliyor kullağa ama ben sıkılırdım :D
Bence ona sormalısın benden senden daha iyi biliyordur.
Ya bu konuda cok sıkıntı cektim sen sehirlisin ben köylü gibisinden bilmiyorki onun yöresi daha zengin burda bir salon 2 saat hop bitti
O yuzden soramiyorum
Tesekkur ederim cok sagol😊😊
Şimdi köyünden köyüne degişiyor bu olayarı nikah önden kıyılır sonra dügün yaparsınız gibime geliyor 3 günlügünü hiç görmedim ama davul zurna başının agrıcahı kesin :) enişteye selamlar Allah ayırmasın 🙏🤗
Amin tesekkur ederiim:)(
vur patlasın çal oynasın hesabı :D
Cevap
12Cevap
Uuuu çok zor, yörelere ve geleneklere göre değişyor. işkenceler var resmen, Ama çok güzeldir.😂
Tesekkur ederim😂😂
Ahan yandın kız sen köy düğünüyse eşşek köyde seni gezdirecekler sonra gerdek gecesi en sevdiğim gece😂😂
Olayin sadece gezdirme ve ve gerdek kismina sahip olman süper dostum😂😂😂
Güzel olurr düz bir alandaysa eger. Hatta normal dugun salonlarindan otellerden bile daha sarabilir. Eger guzel suslenirse falan
O konuda güveniyorum o konuda da bu kadar uzun neden iste😂
Kanka bol bol davul zurna silah olucak 😀
Sen artik yardim edersin bana knk😂
Oha tam sana göre😂
aayy benim de 2 ay sonra köyde düğünüm olacak nasıl geçti seninkisi bana da ttüyo versene tavsiye veya verebileceğin akıl ne biliyim şunu yap şunu yapma diye ne diyebilirsin bana
merak ettim gerdek hangi günde olur birinci gundemi son gecemi
Ahahh hic bilmiyorum nikah ne ara kiyiliyor onu da bilmiyorum birilerinin acilen destegine ihtiyacim var😂
Koyu düğünü bilmemde profil cok guzel ya..
Tesekkur ederim😂
:))
Çok hareketli olur kız ayool
Hadi insallah😂😂
Sulu yemek yaparlar yerde yerler
Herkes içer
Kavga çıkar
Fakir düğünü derler
Babasi köyün sayili zenginlerinden her köylü fakir olmuyor canm
Güzel olur
Adetleri felan ne sekilde olur anlamadigim 3 gun 3 gece gelinlikle mi gezecegim ben
Aynen çıkartırsan işkence yaparlar
Dalga gecme😂
Ewet cuma başlar pazar biter
Yapamassın köy hayatı ağırdır
Koyde yasamicaz ki sadece dugun orada olacak abi smdi neden oyle dedin ya😯😯
Aşireti bunlar
Baya soylular asireti bilmem ama
En fazla deveye binersin bişey olmaz
merak ettim gerdek ne zaman oluyor birinci gündemi son gündemi
Evlenmedim serseri kardeş nerden bileyim
hmm yalniz sordum canim cok merak ta ettim acaba damak dayanirmi son gecye kadar
Evlendikten sonra yapıcam diye bir kuralım yok
tabi kural yok ama dügünde olmasi lazim degilmi
Yav kardeş gerdek merdek beni ilgilendirmiyo bir zorunluluğum yok istersem evlendikten 10 sene sonra yaparım
simdi kiziyorsun soruma sen nisanlisin dügün yaklasiyor evleniyrsun dügün bitti senin kocan seninle gerdege giremezmi yane bunu merak ettim belgi sen istemezzsin ama kocan beklermi
Arkadaş düğünden önce birlikte olursam gerdeğe girmiş olurum zaten illa düğün günü yapmam şart değil eşim isterse yaparız ama artık gerdek olmaz aynı ikinci defa ölünmediği gibi valla laf anlatıcam diye sinirim zıpladı
guzelim kiz sakin rahat ol
Sıkıcı olur
Neden sence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?