Sevgilim çok oyun kolik?

Sevgilim çok fazla oyun oynuyo bir senedir beraberiz onunla taniştiğimdan beri öyle çok oynar normalde sabahtan akşama kadar durmadan oynardi bana da cevap vermezdi oyuna daldiği için onu bundan baya uzaklaştirdim bana da diyodu senin sayende her şey sen olmazsan ne yaoarim bilmiyorum sen beni ayarliyosun iyiki varsin felan oyunu gunde bir saate ya da iki gunde bire sonra haftada bire felan indirmişti baya iyiydi şimdi son bir hafatdir başka bir oyuna takilmiş yine başa döndük gene bugun doğru düzgün yazmamiş özür dileyip duruyo ama bir çaba göstermiyo yani ders calişmasi lazim bende bugun ona eger bu şekilde yazmazsan ilk zamanlarki gibi anlayişli sabirli olmam haberin olsun felan dedim anladım peki felan dedi oda bu şekilde yaparak kendi emeklerine yazik ediyosun o kadar uğraştin azalttin gene başladin felan dedim bunun üstüne kendine laf etmeye başladi haklisin ben yazik bir insanim şöyleyim böyleyim kendisini acindiriyo ne yapmam lazim sizce kendi haline biraksam düzelir mi bilmiyorum bugun biraktim yazmadi bile doğru düzgin sevgisinden çok eminim benimle çok ilgilenir sürekli dile getirir sen olmasan ben insanliktan çıkarım felan der sizce ne yapmaliyim?
Sevgilim çok oyun kolik?