Şimdi hepsi ben karaktere bakıyorum diyecek ama yalan dolan artık bunada inanan olduğunu zannetmiyorum... Yakışıklıysan kızlar peşini bırakmaz zaten kendileri gelir ama malesef çirkinsen bu devirde yalnızlığa sevilmemeye mahkumsun...
Dış görünüş olarak benden kötü birini seviyorum. Boyu benden kısa ve kel. Kendini benim yanıma yakıştırmıyor ve bir ilişkimiz olmuyor bu yüzden. Tip önemli değil desem de ikna edemiyorum bor türlü ağzında sürekli benim neyime aşık oldun sen benimle evlenmezsin herkes beni senin yanında çirkin görecek aa bu muymuş diyecek ben bunları kaldıramam deyip beni istemiyor ben onu çok sevmeme rağmen yani bence aşıksan tıp önemli değil ama genel düşünce tipsiz biriyle güzel yakışıklı birinin birlikte olamayacağı yönünde
Aynı iş yerinde çalışıyoruz. Benim ise giriş işlemlerimden beri birçok işimi pat diye halletti. Bana o kadar çok yardımcı oldu ki anlatamam. Bir de kendi biriminin şefi o. Benimle konuşurken orda kaç kişi bir şey yapmak için uğraşıyor mesela o benim yanımdan kalkmadan sorunun nerden olduğunu anlayıp çözümü bulabiliyordu. Çok kültürlü bir insandı aynı zamanda
Şimdi hiç iç güzellik şöyle önemli böyle önemli diye Edebiyat yapmayacağım yapan eminim ki çoktur dış görünüşe bakmıyorum iç güzellik önemli diyenler yapan söylüyor elma alırken bile nasıl göründüğüne bakarız ama bir erkekte sadece yüz güzelliği önemli degildir ses tonu kokusu konuşma şekli ve giyim tarzı önemlidir benim için ağır olmalı temiz olmalı yani
Evet kardeşim aynen öyle. Kızları biliyorsun görünüşe gösterişe kısaca etikete bakarlar görselliğe taparlar adeta. Ama sen kendine güven Özgüven de bir artıdır kızlar için
kardeş inan hep cesaretlendiğimde hep özgüvenimi kırdılar ben tipe bakmam diyorlar hayda konuşmaya başlayınca ya da görünce iş değişiyor yalan ya hayatları palavra
Böyle bunalımlara girmeni anlıyorum. Sen bakımlı ol bekleyecez ne yapalım tipsiz değiliz çok şükür boyumuz posumuzda var ama memlekette düzgün kız kalmamış. Çoğu fındıkçılık yapıyor.
ya kardeş sen bunu kendine sorun etmişsin boş ver. Dünyanın sonu değil ya çoğunun kanı bozuk zaten. Bulsan ne olacak alışmışlar önüne gelenle konuşmaya 2 -3 ay sonra arkalarına bakmadan defolup gidiyor... kuruları.
İşine bakıcan kardeşim. Kendine başka oyalanacak şeyler bul boş durdukça şeytan seni en zayıf yerinden yakalıyor. Bu haramzadeler yüzünden canını sıkma. İllede görmek istiyorsan veriver parasını sesi kesiliverir işine bak
Tipsizsen sevilmezsin kısa boylu tombul isen alay konusu olursun net kimse hikaye anlatmaya kalkmasın doğrusun soruyu soran arkadaş bu dünyada bu kural geçerli 😒
Niye benim sevdiğim kişi cok Cirkin :D ama kalbi cok güzel :D yüzüne bakınca arkamı dönüp gidesim var ama olmuyor arkadas. Tam benim kafadan bırakılmıyor kene gibi yapıştım Ada'ma :D
Var iste :D ama kendisi olmasada kalbi güzel. Arkadaşları demis bu kız sana Nasıl baktı fake mi yoksa demis yok Lan sacmalamayın :D Okadar var yani. Ama kalbi pırlanta. Hic yalanı yoktur rastlamadım. Sözünün eridir. Nasıl anlatsam öyle bir insan iste :D vermezler se kacırmayı bile düsünüyorum onu. Not: ciddiyim dediklerim de
Orasını bilemem. Ama insanı. Karşısına ilk defa böyle birisi cıkar. Brett Pit gibi olup salak olacağına aldatacagına, yalan dalon olacağına. Kalbi böyle pırlanta olsun :D lan varya pırlanta La anlatamam. Kelimeler yetmez anlatmaya onu.
Bir mesleğin güzel bir gelirin olsun evlenirsin bile sen hayatını düzene sokmaya bak yani kitap oku bilgi edin insanlar senin yüzüne değilde bilgilerin var diye tanışmaya bile gelirler yeter ki oku ve araştır.
Dis görunuse bakan bir kiz senin icin neden önemli olsun? söyle dusun aha demek ki bu da benim icin biri degilmis de gec , kizlar icin mi önemli olmak istiyorsun?
Yukseltmen lazim , insanlar dis görunuse bakar da sen saniyorsun ki sadece yuzune bakar , özguvensiz hareketler sergileyen biri nekadar yakisikli olursa olsun kendini belli eder , özguvenli ol derkende böburlenmek degil.
valla tipsiz erkeğe gerçekten aşık olanını gördüm de çirkin kıza aşık olanını görmedim. İki grupta güzelliğe bakar ama erkekler daha fazla. O yüzden tespitini kızlara mâl etmen saçma olmuş
Bu her iki taraf icinde gecerli, bir kiz cirkinse genelde cok alicisi olmuyor. Bilimsel olarak kanitlanan bir gercekte var ki ask da sevgide gorsellikle baslar. Yani bu karsinizdaki insanin ilk fiziksel ozelliklerinden hoslanacaginizi gosterir
Yoo ben kolay aşık olan bir insan değilim. Hayatımda bir kez aşık oldum fakat bunun nesini sevdin diyen çok oldu. Allah ha r tipi yoktu ama ben zekasına fikirlerine düşüncelerine aşık oldum. 4 yıl sevdim ;)
Arkadaş olarak baslaninca tipe onem verilmez zamanla içine aşık olursa gözüne yakışıklı-guzel gelmeye başlar. Direkt karşı cinse ask yaşayacağım kişi olmalı gözüyle bakarsak karaktere de bakmayız
Konuşmaya başlayınca direkt aşık oldum sevgili olalım vs deme o zaman gerçekten basit görünüyorsunuz. Zaten kadın hoslaninca belli eder ondan sonra hoslandim de.
ya yok öyle demiyorum zaten konuşmuyorlarki tersliyorlar cevap verseler bile ben burdan biriyle tanıştım allah kitaba yemin etti ben dışa bakmıyorum diye bir resim attım bir daha cevap gelmedi kime inananyım hayatım boyunca hep böyle çirkinsen boşsun yani kızların dikkatini çekmezzsin
kardeş eğer yakışıklı olsaydık kızlar kendileri gelirdi ne yapsak tersleniyok sevgilimz yok evlenecdk kız bile bulamıyoruz teklif ediyon kabul etmiyorlar
Bak burada sorun sadece tip olmaz giyinmeyi de bilmek gerekiyor sevgilin olmasini istiyorsan kendine bakacaksin , tarz giyiniceksin , parfum kullanicaksin butun kisisel bakimini yapicaksin
En İyi Cevaplar