"PARA" İÇİN TERKEDİLMEK?

Merhabalar,
2015 yılında bir ilişkiye başlamıştım. Tam 1.5 sene civarı sürdü ve sonunda aldatıldım ayrılığımız çok kötü bir şekilde oldu. Aylarca üstümden atamadım kendimi toplayamadım sinir hastası oldum stresten yemeden içmeden kesilmiştim. Beni aldattığı oğlan ve çevresi tarafından defalarca tehditlere maruz kaldım aylarca kafam dolu gezdim bu yüzden ve en sonunda bu kızı unuttum. Yeni bir ilişkiye hazırdım ve aylar geçti yeni bir kız ile tanıştım. Bu kızı tanıdıktan sonra "diğerleri kız mıymış?" düşüncesine girdim resmen o kadar mükemmeldiki. Güzellik olarak geçtim davranış , konuşma tam istediğim kızdı. 5. ayımızda ailesinin beni istemediğini ve ayrılmak istediğini söyledi. Daha sonrasında ben yüz yüze konuşmadan ayrılmayacağımı belirttim ve buluştuk bir parkta. Annesi de geldi. Ben konuştukca deliye döndüm ve annesi bana benim elimin ekmek tutmadığını söyledi. Evet ben bir mağazada 12 saat çalışan birisi olabilirim ama ben sadece harçlığımı çıkartmak için çalışıyordum en azından hergün diğer insanlar gibi kafelerde boş beleş para yemiyordum. Ama insanlara bu fazlaymış. Ben iyice deliye döndüm parkta bağırıp çağırmaya başladım gözlerim doldu. Başta annesi yokken neden? diye sorduğumda. Bariz bir şekilde "Seni Sevmiyorum " dedi. En kötüsüde buydu. Dertlerinin para olduğu belliydi ve annesi bir güzel doldurmuştu kız arkadaşımı. O da dünden razıymış zaten. Dininiz imanınız para olmuş gibisinden birsürü bağırıp çağırdım. Seslerini çıkartamadılar. Ve 1 ay sonra bir arkadaşım telefon açtı ve kızın evleneceğini söyledi. Kızın kuzeni benim eski arkadaşımdı çalıştığım yere geldi ve nişan videolarını izletti. Nişanlandığı kişi akrabası ve kendinden 8 yaş büyük. Zenginmiş , yurt dışında yaşıyormuş. Önümüzdeki yaz da düğünleri varmış. Bu kızın babası küçükken bunları terketmiş. Ben hayatında baba sevgisi görmemiş bir kıza o kadar iyi davrandım , kimseye vermediğim değeri verdim. Ama o.. ?
"PARA" İÇİN TERKEDİLMEK?