Herseyin yeri ve zamanı vardır adam gibi evlenirsin istediğin halti yersiniz. İki dakikalık zevk için nefsine hakim olmayan adam adam değildir. Bayanların regl olduklarında bile art niyetli olan insanlar var gerçekten bazen kendi erkkligimden utanıyorum. Artık kimseyi cinsel obje olarak değil onurunuzla gururunuzla Sevin gerçek aşkı sevgiyi oldurmeyin rica ediyorum. Herkeze iyi akşamlar.
İki dakikalık zevk için neden insanlar kendilerini kaybeder?
şimdi buradakii bazı aptallar anlamaz bunu. ben izah edeyim bazı aptallar için. anlamama sebepleri bilinci düşük.
şöyle insanlar için seks normal.
bunu dini olarak düşünme. ruhani spritüel anlatayım size ve herkese. herkes anlasın.
insanlar fiziksellik içinde kayboldu. bu şu demek denge yok. seks lazım ama hayatın amacı olmamalı. sevdiğin gerçekten ruhen beğendiğin birinle yaparsın bunu. atıyorum sürekli erkek pelinde koşan kadın veya kadın peşinde koşan erkek penis veya kukunun esiri olmuştur. bunu dengelemek lazım. bunu sadece seks olarak değil yemek olarak de düşünebiliriz veya mal, eşya manyaklığı olarka da düşünebiliriz. buradaki asıl felsefi sorun şu insanların fiziksel olarak ihtiyaçlarını gidermesi değil ona olan aşırıu arzusu fiziksel boyuta aşırı düşkünlük asıl mesele bu.
Aşk yoktur libido vardır, sen susarsın su icersin, buda aynı şey, karşilikli giderirsin ve biter, gidipte su ile sabahlarca bakısıp durmazsın şoyle mi icsem daha iyi olur diye, daha detaylı olarak sevi.. şme farklı sekilde olacaktır tabi insaniz fantazi olabilir
Güzel görüş. Çünkü etrafımdan dinlediğim kadarıyla deli gibi birbirine aşık olan kişiler biraz yakınlaşınca bir kendini salmışlık oluyor ve bu durum çok onur kırıcı bir kadın sevilmek ister kullanılıyormuş gibi hissetmek istemez çok can sıkıcı bir durum. Burda erkek ne istediğini bilmeli ve nefsine uymamalı.
Sana ne lan seni ne ilgilendirir reşit insanlar istediğini yapar. Bunlara bu kadar boş boş konuşacağınıza Ensar vakfında ve diğer kuran kurslarında tecavüz edilen onlarca küçük çocuğun hakkını arayın onları biraz konuşun hadsiz itler
Bence biraz daha kibar olmalısın bu cahilce konuşmanı yaşına veriyorum. Senin Sanane lan diye hitap ettiğin kişi senden tam 12 yaş büyük. Burası yapılan yanlışları savunma politikası oluşturma sitesi değil görüş sitesi öncelikle bunun farkına var. bir diğer dediğin yanlış bir görüşe gelelim çocuklarımıza tüm kadınlara hatta köpeklerimize bile tecavüz eden adamları devletimiz bir gün içeri alıp ertesi gün tutuksuz yargılanmasına karşı karar çıkardığı sürece bu düşünce değişmez ve tecavüz son bulmaz. Devletimiz o kadar olaylara rağmen rahat davranırken senin dediğin gibi hakkını arayın demekle olmuyor. Bence sen üstteki yazılanı bir kez daha oku ne denmek istenildiğini anla ve bu kadar körelmiş bir genç olma.
Ya sırf yaşlı diye salak saçma konuşan birine niye he tamam diyim ki? Ne saçmalık bu? Ayrıca devlet = halktır. Hele ki cumhuriyet ile yönetilen bir ülkede. Halk bunlara göz yummasa devlet bu kadar rahat olamaz. Ve evet gerçekten SANA NE çıkışımın arkasındayım. Kimsenin seks hayatı kimseye kalmadı
Yaşlı dediğin kişi senn gibileri cebinden çıkartır cahil cahil konuşup burda edebiyat yapma git sen ne halt yersen ye sonra hamile kaldım diye burda aglma
Bana bak küçük. Sen kimsin de burda ahkam kesiyosun bide ağzının payını alınca felan diyorsun senin beynini zihniyetini o kadar bastırmışlar ki devlet = halk diyosun gözünü açta ülkemizde neler olup bitiyor onları gör duy bil. Burda salak salak bilmişlik taslayıp insanların sinirini bozma. Asıl sana geçmiş olsun ergenlik dönemin baya ağır geçecek belli ki.
Hangi anne baba ya da hangi kız tecavüz olaylarına rahat davranabilir o kadar programlar var ama adaletli bir ülkede yaşamadığımız için senin gibi zihniyeti pis olan insanları dışarı salıyorlar yazık bu yaşta bu at gözlüğü çok fazla
En İyi Cevaplar