Bir erkek "beni hiç aldattın mı?" sorusunu neden sorar?

Sevgilimle güzel vakit geçiriyordum, muhabbet ediyorduk. Birden gözlerime baktı ve...
Dedi ki;
- Sana birşey soracağım.
+ Sor
- Beni hiç aldattın mı? - Gözleri nedense o an vicdan azabı çekiyormuş gibime geldi... Soruya da baya kırıldım, çünkü onu çok sevdiğim için başkasına bakamam, ama o bu soruyla geldi bana.
+ Hayır, tabikide aldatmadım. Neden böyle konuşuyorsun ki anlamıyorum.. Peki ya sen hiç aldattın mı? - diye sordum... Gözleri değişik baktı ve bir samimiyetsizlik hissetmiştim.
- Hayır, aldatmadım.. - dedi... Konuyu uzatmadan kapattım, inandım ama içimdeki hislerim bana yalan söylediğini söylüyor. Bana güveniyor, güvenmediği için bence sormadı bana bu soruyu. Bence beni aldattı ve vicdan azabı çektiği için sordu... Hislerim bunlar... Ya da beni onu aldatan eski sevgililerinle karıştırdı ama nedense öyle düşünmüyorum... Sizce? 😔
Güncellemeler
+1 yıl
Onu affettim, bana yalan söylemişti... Benden önce biriyle olmuş onun sözüne bakarak... En iyi arkadaşı vardı kavga ettiler, bana dedi ki beni Eylüle kadar başka kadinla aldatmış... İtiraf etti sonunda ama dedi ki "ilişkimizin başındaydı" ama bana sorarsan yalan... İtiraf etmedi Eylül ayını... Ama ben bilip bilmeyerek yi ede affettim ve yine bu soruyla geldiği için hala düşünüyorum... Ve hala onunlayim
Bir erkek "beni hiç aldattın mı?" sorusunu neden sorar?