Evli biri ile birlikte olmak?

21 yaşındayım ve 8 yaşında bir çocuğu olan adama aşığım. İşin kötü tarafı benim patronum. 3 aydır beraberiz ve evinden çok benim yanımda. Sürekli evime alışveriş yapıyor ne bileyim eksik ne varsa tamamlıyor kıskanıyor falan yani normal bir ilişki aslında, ama evli. Ve çocuğunu çok seviyor ama eşini de seviyor. Beni sevdiğini de hissediyorum ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Ona hep biraz evine git eşinle çocuğunla vakit geçir diyorum hani öyle hırçın kadınlar gibi sürekli yanımda ol evine gitme karını görme diyemiyorum çünkü diyemem. Ama sürekli yanımda da olmasını çok istiyorum. Anlattığı kadarıyla eşi çok iyi bir insan. Ama neden böyle yapıyor ve yapıyorum anlamıyorum. Demem şu ki ben onu gerçekten çok seviyorum eşinin bilmediği şeylerin bir kısmını ben biliyorum amaç para pul değil kesinlikle. Ama ne yapmalıyım sizce? Devam etmeli miyim etmemeli miyim, ya da benimle oynuyor mu oynamıyor ya da ne bileyim ileride bana gelir mi acaba şöyle bir 7 8 sene sonra falan. Kızlar ne yapayım bir yardım edin ya delireceğim yoksa düşünmekten. Acaba eşiyle sarılıp uyuyor mu yemek yerken ne konuşuyorlar sevişiyorlar mı ya da o temas sırasında beni düşünüyor mu gibi gibi gibi
Evli biri ile birlikte olmak?