Arkadaşlar erkek arkadaşımın ablasıyla tanışıcam bir bakın bana😐?

Şimdi arkadaşlar 8 aylık bir ilişkim var erkek arkadaşımın ablası beni sevmiyor ve daha hiç tanışmadığmz halde bana kötü davranıyor instgram dan ekledi bir süre sonra geri çıkardı ben ayıp olur diye takipten çıkarmadım kz bana mesaj attı işte canım kardeşimin önemli sınavı var onu engelliycek duruma getirme gibisinden bende haklısınız dikkat ederim dedim bunu erkek arkadaşıma dediğimde ne var bunda dedi çok üzüldüm neyse bende bunu çıkardım takipten aylar sonra bana mesaj attı x kişisiyle konuşuyor musun diye görüldü attım bu sefer cevap vermedim herhalde erkek arkadaşım konuşmadğmızı söylemiş ve geçenlerde onunla hala konuşuyosun sen tanışlım bakalım bu kzla demiş bu ara da erkek arkadaşım benden 5 ay küçük ben mezun oldum erkek arkadaşım lise sonda inanın mesaj atmıyorum diye tartışıyoz onu rahatsz etmemek için ne buluşalım diyorum ne arıyorum ne mesaj atıyorum işte haftaya buluşucaz ve benim büyk oldugumu bilmiyormuş ben ne dicem yani ne yapıcam lise okuyorum mu diyeyim ne yapayım bide ablası kardeşi düşük not alınca direk benden bilyor ve telefonunu elinden alıyor ya bilmiyorum bir erkeğe yapılcak tarzda değil böyle şeyler ayrıca abla kardeş Aşk yaşıyorlar gibi çok bağlılar birbirlerine ve ablası erkek arkadaşımsız hareket etmiyor hiç bir yere gitmiyor hiç arkadaşı yok anladğm kadaryla ne yapayım nasıl hareket edeyim yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar erkek arkadaşımın ablasıyla tanışıcam bir bakın bana😐?