Bir erkeğin senin geçmişin beni ilgilendirmez demesi ne anlama geliyor? Gerçekten beni seviyor mu sizce?

Yaklaşık 4 aydır konuştuğum bir çocuk var yani sevgiliyiz. Biz 1.5 ay falan sevgili olduk sonra ben ondan ayrıldım 1.5 ay falan ayrı kaldık işte şu 2 haftadır tekrar konuşmaya başladık yani barıştık. İşte ben daha önce nişanlandım düğün tarihi falan belliydi eski nişanlımla istemeyerekte olsa bişey yaşadık düğüne yaklaşık 1 ay falan vardı ama iptal oldu herşey o cezaevine girdi o yüzden babamlar istemedi herşeyi iptal ettiler nişan falan atıldı. Bende bunu sevgilime anlattım oda bana senin geçmişin beni ilgilendirmez falan dedi. Hatta O öyle deyince benim kafam karıştı biraz. Ben ona bir kaç gün önce annemin amcasının kızının oğlu beni istiyo falan dedim oda baya kızdı bağırdı küfür etti sen benimsin falan dedi ama o zaman bu nişan olayını bilmiyordu neyse bugün de işte ben onun çalıştığı yere gittim konuştuk neyse işte akşam misafir gelicek dedim oda istemeye mi geliyorlar yine dedi bende annem yemeğe çağırmış onları dedim oda sakın annenin gazına gelip evet deme falan dedi istemiyorum de dedi. Sizce gerçekten beni seviyor mu sevdiğini anlamak için ne yapmam gerekiyor?
Bir erkeğin senin geçmişin beni ilgilendirmez demesi ne anlama geliyor? Gerçekten beni seviyor mu sizce?