Dikkatimi çekiyor, her yürüyüşe çıktığımda tek başına sahilde kayalıklara oturmuş kah müzik dinleyen kah denize bakan kızlarda büyük artış var. Bir kız arkadaşıma sorduğumda" Çoğu sevgili bulmak için dikkat çekmeye çalışıyor " demişti. Sizce bu doğru mu?
Sahil, park gibi mekanlarda yalnız oturan kızlar sevgili arıyor anlamına mı geliyor?
Kadın ya da erkek her insan zaman zaman yalnız kalmak ister şimdi bu ayrı. Bende fırsat buldukca sahile giderim otururum kafamı dinlerim. Bir çok defa yalnız başına oturan, sigara içen, spor yapan, kahkaha atan vb. kadınlar gördüm. Hiç birinin ne amaçla orada olduğunu düşünmedim. Kaldıki sevgilide arayabilir, aramayabilir bu beni ilgilendirmez bu kimseyi ilgilendirmez. Kadın ya da erkek dileyen dilediği saatte çıkabilir gezebilir. Kimsenin diğer bir kimse hakkında bırak müdahale etmeyi "ne yapıyor" diye düşünmesine bile hakkı yoktur tabi kendine ya da bir başkasına zararı olmadığı sürece..
Yani kadın insan degil mi? Tek derdi makyaj , çocuk , eş/sevgili mi? Ne kadar böyle yansıtsa da çogu kadın veya medya Bizimde cinsi degilde insan türü altında Hepimizde olabilecek ruhani sıkıntı , daralma , tükenme vs.. gibi iç sıkıntılarımız mevcut Neden hemen aranmak? Basit insanlarin basit düşüncesidir bu.
En İyi Cevaplar