Bunlardan hangisini düşünmüş olabilir sizce :) ?
Fazla uzaklaşma ama fazla da yakınlaşma :)
Birisi var o olmazsa belki seni düşünürüm :)
Seni gerçekten seviyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Alt benliğin dışa vurumudur bu, kimi zaman bazı kızlar gerçekten öyle hisettikleri icin söyler (ki bu bi elin parmaklarını geçmez) azınlık, ezici çoğunluktaki kızların da şöyle düşündüğü kanaatindeyim: senden maddi manevi faydalanıyorum, faydalanmaya da devam etmek istiyorum fakat ruhumda kaşarlık olduğu için aynı zamanda başka ilişkilerde de bulunmak istiyorum, bazıları da yara bandı örneklemini uygular, terkedilmiştir, aldatılmıştır vs kaybettiği gücü topladığı gibi sana tekmeyi basacaktır.
Şöyle söyliyim genel de kızların hepsi böyle diyor gerçekden sevdiğini düşünüyorsun ona ilgi gösteriyorsun onunla her saat yazışmak istiyorsun hep onunla vakit geçirmek istiyorsun ve 1 hafta sonra bir isteksizlik bir uzaklaşma hissediyorsun ve bir bakmışsın ki kız sana görüldü atmaya başlamış ben seninle öyle düşünmüyorum falan demeye başlamış yani hiçbir zaman onu istediğini açık etme o zaman emin ol bu konuşması ileride daha iyi şeylere dönüşebilir
Bana böyle bir şey olmadı ama genelde senin dediklerin doğru ben kızların düşüncelerini merak ettiğim için anket yaptım :)
Tabiki 3. şık.
Yanındayken huzur buluyor.
Her bana seni seviyorum deyişinde kalp masajı yapıyor der gibi.
Gerçi bu kısma gelmemiş olabilirsiniz...
Mutluluklar...
2. Şık bence ama teşekkürler😊
1 erkekler kıza ‘sen diğer kızlardan başkasın’
2 kızlar erkeklere ‘bana iyi geliyorsun’
ya hep mi aynı sözler ya 😀
Erkeklerinki daha masum bence kızlar içten pazarlıklı :D
hıhı siz tertemizsiniz çok masumca her kıza sen hepsinden başkasın demek 😂
Temiziz biz anket sunucunu gör sonradan bak kızların verdiği oylardan ne çıkacak kesinlikle c şıkkı çıkmayacak :D
Cevap
3Cevap
bana iyi geliyosun ama öpüşcek kadar da yakınlaşmak istemiyorum
Böyle takılmaya devam :D
Hoşlanmıyorum ama işte yoklukta giderin var diyor.
hepsi olabilir
Senden hoslaniyor
tamamdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?