Boğa burcu kadını güçlü, baskın bir karakterdir; aslan burcu erkekleri de kendilerini olmadıkları kadar üstün göstermeye çalışırlar.. Boğa burcu kadını bundan nefret eder. Bu yüzden uyum yakalayamıyorlar. İki defa denedim. Olmadi.
Ben boğa burcunun özelliklerine sahip lan bir insan il yıllarca ortaklık kurdum her türlü konuda. İki tarafta özellikle uzlaşma sağlarsa anlaşmazlık çıkaran konularda çok sağlam ve sarsılmaz bir ortaklık sözkonusu oluyor.
Ben boğa burcunun özelliklerine sahip olan bir insan ile yıllarca ortaklık kurdum her türlü konuda. İki tarafta özellikle uzlaşma sağlarsa anlaşmazlık çıkaran konularda çok sağlam ve sarsılmaz bir ortaklık sözkonusu oluyor.
Bana göre zaten evlilik bile her iki tarafın önceden anlaşması ve kötü huylarını birbirlerine göstermesi gereken ortaklık müessesidir. Her iki tarafta özetle birbirleriyle uygun zemine oturtup anlaşırsalar eğer ileride çok büyük sıkıntılar çıkacağını zannetmiyorum ben.
Siz rol yapmada usta olup bu meziyetini kullanarak sizi yılarca sömürmeye kalkan insan tipinden korkunuz. Kendini açıkça ifade ederek ben buyum, diye tavır takınan tipteki insanlar , uzlaşmaya meyillidir bence. En azından benim karakteristik özelliğimin bu olduğu kanaatini taşımaktayım ben
Keşke sevgilim geri dönse hiçbir sey eskisi gibi olmayacak.
O gittikten sonra resmen pişmanlıktan dolayı çok değişmeye başladım. Derslerime hiç olmadığı kadar disiplinli bir şekilde asılmaya başladım. Kafamdaki önyargıları tamamen silme yolunda önemli adımlar attım. O geri dönsün görüşlerine yapıcı muhalefet yapacağım ve hiç olduğumdan kendimi üstün göstermeyeceğim. Onun her dediğine önem vereceğim. Haklıysa eğer üste çıkmaya çalışmayacağım.
Yemin ediyorum. Ben aşırı derecede aptal seviyesinde bir insanım. Sen git yıllardır aradığın nitelikte bir kadına aşık ol. Onu aptalca komplesklerine kurban edecek kadar saldırgan bir yapıya bürün. Ben var ya bu koca kafamı duvarlara vurup kırsam yeridir ve hakkaniyete uygun bir davranıştır.
İnşallah, Allah bana yardım eder de o sevdiğim insanla her şeyi unutarak baştan tertemiz ve miss gibi bir sayfa açarak yeni aşk ilişkimize yelken açarız.
Bana da senin kiz arkadasina yaptiklarin yapildi ve ondan ayrildim ve asla arkama donup bakmadim. Çok ağladı ama isterse ölsun asla arkama dönmem. Bilmem senin icin ornek oldu mu, umutlanma.
Ben isteyerek hiçbir şey yapmadım tamam mı? Beni yargılayacak haddin yok. Hasta olduğumu onunla tanıştıktan sonra anladım, istemediğim halde hatalar yaptım. Eğer ki hasta olduğumu bilseydim ons hiö duygularımı ifade etmez, ona bu kötülüğü yapmazdım asla
Ölmek istiyorum biliyor musun? Ayakta zor duruyorum, işyerinde ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Kalbimde çok büyük bir vicdan azabı var, aşk acısı var. Eve işten gelince ben koskoca adam böğürerek ağladım yatakta. Babam, niye ağlıyorsun? Sana kötü söz mü diyen oldu dedi. Başım ağrıyor dedim, yalan söyledim.
İşyerinde yemek yemedim, şu an evdeyim yemek yemeyi reddediyorum. Abur cuburla ayakta kalmaya çalışıyorum. Tanrıya canımı al diyorum almıyor canımı. Sen ne anlarsın acıdan, sanki benim vi, cdanım yok , sanki ben robotum. İnşallah ölürüm
Zaten dönmesini de onun beklemiyorum. Ben onun zor günündeyken her azarına, hakaretine göz yumdum. Beni kötü günümde ayrılarak satacak hain sevgiliye bu hayatta ihtiyacım yok. Gerekirse hayatım boyunca evlenmem ben. İyi meslek sahibi olur, ölene kadar kendime yeterim ben.
İnsanı yarı yolda bırakan kötü gününde zaten ileride aldatır. Böyle şahsiyette olan birinin sevgisini de , saygısına da muhtaç olacak kadar aciz değilim. Ölürüm ama ona boyun eğecek kadar, bir haine aman verecek kadar düşmem gücüm yettiği kadar.
Ben her şeyi affederim ama ihanete, aldatmaya, sözünden dönmeye tolerans gösterecek kadar budala değerim. Gerekirse eğer elime kılıcı alır, cezasını ben keserim. Ben beni satan annemi, babamı, kardeşimi bile hiç acımadan hayatımdan silmiş iradeli biriyim. Sevgilimi ailem kadar severim ama ailesine bile gözünü kırpmadan adaleti uygun şekilde tatbik eden bir adamdan kimse merhamet dilemesin
İlk gerçek aşkı küçük yaşlarda yani 1. sınıfta tatmış bir insanım ben. Şimdi ise gerçek aşkı gerçekten tadıyorum ama sevdiğimi belki de sonsuza kadar kaybettim. İlk gerçek aşkımı kaybettim tamamen, ikinci gerçek aşkımı da belki kaybetmek üzereyim tamaman. Peki, 3. kez gerçek aşkı ne zaman yaşayacağım? İşte orasını ben bile bilmiyorum, belki de o aşk bir daha karşıma çıkmayacak. Sağlık olsun diyelim bu aşk konusunda özellikle.
Derslerimi asla ihmal etmiyorum. Hayatım rutin hızında devam ediyor. Sadece bu olaydan sonra derslerimi daha çok ciddiye almaya başladım üstelik kendim ile ilgili planlarım da var. Yani ayaklarım daha sağlam yere basıyor artık. Çünkü hedeflerim çoğaldı ve işim daha çok zorlaştı. Ben her şeyini zorunu severim ama kolaydan da bir an önce kurtulmak isterim
İnsanın aklında ve hayatında dönüm noktaları vardır. İşte bu bir dönüm noktasıdır kesinlikle. Yeni bir çağ açıldı ve yeni bir çağa uygun bir devlet kuruldu. Bu devlet yükselecek ve hak ettiği yeri bulacaktır kesinlikle.
Kimseye bel bağlama gibi geçmişte yapmış olduğum hataları yapma aptallığını yapmam. Bu irademden kuşkunuz olmasın.
O hatun geri dönerse bir gün elime düşüp çaresizce, ona karşı içimde aşk seviyesinde duygu yoğunluğu yoksa onun bana yaptığı gibi duygularıyla oynayıp satmayacağım onu. Onun yerine onun geri döndüğü vakit reddeterek acı bir ders vereceğim o zatı muhtereme.
Hatunların en akıllısı, en zekisi sınıfında bulunan bir kadın böyle vahim bir hata yapacak kadar muhakeme yoksunuysa eğer erkeklerin daha zeki ve daha akıllı ayakları yere basan adamlar olduğunu gösterir bu durum. Kimse bana neen üstün muhakeme gücüne dayalı devlet yönetiminde dünyada egemen değil demesin. Zira bu kadınlarda devleti yönetecek ne zeka var ne de akıl.
Şöyle bir deyiş vardır, daha ziyade bu bir tespittir. Erkekler bütün aşklarını karısı yapmak isterler; kadınlar ise son aşkını kocası yapmak isterler. Kadınların çoğuda neredeyse hepsi kendisine değer vermeyen bir odunla evlenerek ömürlerini heder ederler muhakemelerinin zayıflığı yüzünden. Erkekler ise sevdikleri hatunu ellerinde tutamadıkları veya ona açılamayarak platonik takıldıkları için sevmedikleri bir kadınla evlenirler. Ben bu kaybedenler kulübünün üyesi olacak kadar zavallı değilim; benim hatunum beni sevecek ben de onu beni sevdiği kadar seveceğim belli etmeden.
Aslında bu hatuna aşık olarak gelecekteki muhtemel aşkımla yapacağım hataları görme fırsatım oldu. Bu hatun bana sorumluluk duygusu kazandırdı. En akıllı ve zeki sınıfındaki hatunların bile diğer hatunlardan en ufak farkı olmadığını acı bir şekilde gördüm. Bu sözkonusu kişi amaçtı ama kendisini istemeden araç yaptı gelecekteki yapacağım muhtemel hataların önüne set çekerek.
Benden daha iyisini bulamaz bu hatun. Biçiminde abondene eden ve komik bir cümle kuracak değilim ben kesinlikle. Herkes hak ettiğini alacak, Tanrı limiti aşıp torpil yapmaz. Ben de aynı şekilde nasibim kim ise onu alacağım kendime eş olarak. İlla ki evlenmek için evlenen bir öküz olmayacağım kesinlikle.
Ben resmen Plevne savunması na benzer bir savunma yapıyorum. Onu kaybedeceğim o kadar açık ki. Ders çalışıyorum ama bazen yorgunluktan uyuyakalıyorum. Hem okuyorum hem çalışıyorum hem zamanım sınırlı hem İngilizce ve Felsefe notları lazım bana. Ne olacak bu işin sonunda çok bariz. Ben çabalayacağım, her ne gerekiyorsa yapacağım ama o beni sırf başaramadığım için asla affetmeyecek. Sırf cephe düştüğü için idam edileceğim. Ben ilk başta güvenini kaybettiğim için idam edilmem zaten onun nazarında mübah. Zaten fazla umut besleme demesi de bu dediğime işaret oluyor. Ben umut beslemeyecek kadar gencim sanki. Ben kendimi biliyorum genç olsam da kendimi toparlamam yıllarımı alacak.
Ben üzerime düşeni yapıp, son görevimi yapıp sevdiğim için ne gerekiyorsa onu tekrar kazanmak adına bitap düşüp uyuyakalsam da yapacağım kendimi zorlayarak. Sırf canımdan bile çok değer verdiğim insan için kendimi zorlayacağım onun beni seçmeyeceğini bile bile.
Çünkü ben bu filmin aynısını yıllar önce izledim ve aynı sözlere muhatap oldum hemen hemen. O filmin sonu acıklı bitiyordu ve kaybeden ben oluyordum elimden geleni desteksiz yaptığım halde, gücümü zorladığım halde benim kalem düşüyordu. Her zaman olduğu gibi Tanrı bana yardım etmeyecek. Çünkü Tanrı herkese çabaladığı kadar yardım eder. Ama ben sırf ağır şartlardan dolayı yeterli çabayı gösteremeyeceğim çok istesem bile.
Ailemi satarsam eğer onlara ihanet edeceğim işten çıkıp. İşten çıkmasam eğer kendime ve içimde beslediğim aşka ihanet edeceğim. Vücudum yorgun düşse idealime ihanet edeceğim. Yani her türlü sonuçta kendime ve bir şeylere ihanet etmiş olacağım.
Ben idam cezasını bekleyen mahkum gibiyim Ha yarın ha bugün öleceğim Beni sevenin kıymetini bilmeyen biriyim Hiç sevilmediğim halde doğru dürüst Beni seven çok sevildiği halde Onun geri dönmesi için Medet umuyorum aptalca
Biliyorum. Acı beni sarsacak Travma yaratacak Kendime gelemeyeceğim Güç kaybedecegim Hayata küseceğim
Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak Ne eski neşem ne eski azmim kalacak Her şey onunla beraber Yok olacak.
Ölüp ölüp dirileceğim Canım ölüm acısını defalarca tadacak Öyle hayata küseceğim ki Doğru olanı yanlışa çevireceğim Sırf kaybettiğim için
Sevgili vatandır Sevgilisini kandıran vatan hainidir Vatan hainin cezası ölümdür. Pişman olsa bile.
Onun adına ders çalışacağım Onun adına kendime geliştireceğim Gün geldiğinde yine onun gibi biri İmkansız olsa da onun gibi biri Yine farklı bahaneler yüzünden Kaybedeceğim onu
Ben hiç mutlu olmayacağım tüm hayatımda Hep sevdiğimi kaybedeceğim Hiç evlenmeyeceğim Kuruyup gideceğim
Ben sevdiğimi art niyetli sandığım için çok güçlenip başıma çıkmasını istemedim. Zira onun iyi niyetli biri olduğunu bilseydim eğer onun yükselmesi adına her şeyi yapardım.
Onun deyimiyle beni şüphelerim bitirdi. O bana bir şans versin, tüm şüphelerimden arınıp onun karşısına çıkacağım. O beni yanlış tanıdı, ben de onu çok yanlış tanıdım. Aramızdaki ilişki tamamen yanlış anlaşılma sonucu sona erdi. Yoksa sevdiğim insanın kılına bile zarar verecek kadar adi değilim.
Ben onu diğer kızlar gibi benimle gönül eğlendiriyor sandım. Benim tanıdığım kızlar karaktersizdi. Onu aynı kefeye koydum o namussuzlar gibi.
Onunla konuşurken hiçbir kızın suratına bile bakmadım kötü niyetli olduğunu düşündüğüm halde. Karşı cinsten kimseyle herhangi bir şekilde muhabbet kurmadım sadık kalarak sevdiğime. Hep onu düşündüm günlerce, kötü olduğunu düşündüğüm halde içimdeki düşmanlığı bastırıp ona yardım etmek istedim. Bu ilişkinin sürmeyeceğini bile bile kafamı giyotinin altına koydum. Düşmanım bana saldırmadan ben ona saldırmayı tercih ettim.
Ne oldu sonunda düşman dediğim kişi benim dostumdan öte beni seven bir hatun çıktı. Yanlışlıkla kendi silahımla en değerli varlıklarımdan biri olan sevdiğimi vurdum kahpece. En kötüsü onun düşman olmadığını ve haksız yere idam fermanı verdiğimi, adalet adı altında çok büyük adaletsizlik yaptığımı fark ettim. Ama iş işten geçmişti bir kere. Oğlu Şehzade Mustafa yı idam edip sonradan pişmanlığından şiir yazan Kanuni gibi geçmişe takılıp en sevdiğim kadına , annem gibi sevdiğim kadına çok fazla pişmanlık duydum.
İşte insan ne kadar iş işten geçtikten sonra pişman olsa da sevdiği insanı affetmediği müddetçe böyle ölüp ölüp diriliyor. Onun için hala her şeyi yapmaya hazırım. Ne gerekiyorsa çekinmeden yaparım. Çünkü ben ona yardım ederken hiç menfat ilişkisi göz etmedim. Düşman gördüğüm halde sevdiğim için yardım ettim. O beni ister kabul etsin, ister tamamen silsin ona elimden geldiği kadar yükselip daha iyi yerlere gelmesi için bir şekilde yardım ulaştıracağım.
O benim sadakatimden, iyi niyetimden, samimiyetimden, sevgimden bir an bile şüphe duymasın kafi. Sevdiğim kadın varsın ileride onu benden daha çok seven ve kıymetini bilen bir adamla evlensin bu umrumda değil. Ben elimden geleni yapıp ona yardımımı ulaştıracağım. Çünkü gerçek sevgi her koşulda sevdiğinin iyiliğini düşünmek, ona sadık olmak, onu satmamak, onun için canını dişine takarak çalışmaktır. Sonu hüsran olsa bile sevgi için her şey değer kesinlikle
Eski sevgilimin benim üzerinde bıuraktığı nefreti masum sevgilimden çıkardım. Şimdi o ne dese ne yapsa haklı. Eski acılarımın intikamını onu da kötü sayıp intikam aldım. Yazıklar olsun bana
Eski sevgilimin benim üzerinde bıuraktığı nefreti masum sevgilimden çıkardım. Şimdi o ne dese ne yapsa haklı. Eski acılarımın intikamını onu da kötü sayıp intikam aldım. Yazıklar olsun bana
Bir şansı daha hak ettiğimi düşünüyorum. Ben onun her şeyine razıyım, değişmesini de istemiyorum. Yeter ki geri dönsün. Yeni ilişkilere yelken açmaya da niyetim yok bu düzlemde
O kadın kesinlikle bu konuda haklı. Aynı şey benim başıma da geldi ve ben beni terk eden sevgiliyi, aynı sebepten ötürü affetmedim.
O hatun beni duyuyorsa, bu yazılanları okuyorsa en ufak umut dahi yüreğinde vermek yoksa beni her yerden engellesin. Bu hesabımı da engellesin ki herkes hak ettiğini yaşasın ve adaley yerini bulsun. Benim için adaletin yerini bulması kendi menfaatime olmasa bile her şeyden önemlidir.
Eğer ki bir umut olsa da olmasa da artık bu işlerden elimi eteğimi çekeceğim. Ben o kız için bu sitede varım, eğer o geri dönmeyecekse bir daha ne bu sitede ne reelde bir hatunla konuşmayacağım.
21 yasindasin daha askere gitmemissindir savaş stratejileri yapiyorsun. Sen önce büyü sonra kocaman kocaman laflar et. Zaten büyüyen insan büyük laflar etmez..
Araştırma ve okunulan tarih kitapların sonucu bu hanımefendi. Size vereyim kaynaklarımı siz de okuyun bunları. Zaten ben detaycı bir insan olduğumdan her şeyi en ince ayrıntısına inerek araştırıyorum
Satma demeyin bana. Benim amacım sadece yardımcı olmak. Ben yalancı ve cahil olarak görünmek istemem. Bildiğimi bildiğim kadar savunurum ve ispat ederim
Karsinda iş sahibi kariyeli yetiskin bir insan var ve bir tosunun sordugu soruya cevap verdigi icin bin pisman. İşine bak yorumlarima cevap verme, bildirim almak istemiyorum.
Yetişkin bir insansınız dediğinize göre ama tartışma nezaket kuralları gereği gerçege ulaşmak için fikirlerin çarpıştırılmasıdır. Sizin fikirlerinizi saygı duyup dikkate alıyorum, siz de nezaket kuralları gereği fikrime saygı göstermek mecburiyetindesiniz.
Aramızda herhangi bir senli benli bir ilişki bulunmadığından bana kardeşim hitap sözcüğü ile seslenmeniz uygun değildir. Bana siz diyerek veya bey, beyefendi ünvanları ile hitap etmeniz saygımızı bozmamak adına yapıcı bir adım olacaktır hanımefendi.
Ruh hastalıklarının bir kısmını geçmişteki hastalığından dolayı taklit etmeyi öğrenen birinin deli takliti yapması kadar, oyuncu gibi rol yapması kadar normal bir tavır yoktur.
Tıbbi olarak ergen bir insan olabilirim ama cahilce sözler söyleyip kenara çekilmiyorum hanımefendi. Hem ne demiş atalarımız? Akıl yaşta değil, baştadır.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Aslan burcu erkeği ile boğa burcu kadını birbirleriyle gerektiğinde yapıcı adımlar atabilir mi ilişkilerini sürdürmek adına?
En İyi Cevaplar