Aileler yüzünden ayrılmak ne kadar doğru?

Herkeze selam,

ben 20 yasındayım ve 2 senedir birlikde olduğum kişiyle sonradan 8 ay nişanlı kaldım. Herşey çok güzel gidiyordu aileler çok iyi anlaşıyordu evlilik planları yapıyorduk yane herşey çok iyidi. Taaki birgün nişanlımın ailesi bizi oturmaya gelene kadar. Birden annesi hiç söylemediği şeyler söyleyip annemi tedirgin etmiş. Mesala kadın dediğin yokdan var edecek şu arkadaşları kötü onla buluşmasınlar şu lokala girmesinler benle düğünlere gelsinler diye konuşmuş. Annemde doğal olarak birden böyle konuşmasına çok tedirgin olmuş. Anne işte oda kendince haklı. Ve ben ilişkimizde kimsenin karışmasını istemem benim annem benim ailem dahil yoksa bir ilişki yürümez bu gerçekdende öyle.

Neyse annem herkezin içinde nişanlımın annesi öyle konuşurken hiçbirşey dememiş. Sonradan arayıp neden öyle konuşdün benim kızım yemek dahi yapmayı bilmio bunları başdan konuşdük şimdi ne değişdi benim kızım kendi kararlarını verebilicek yaşda nereye gidip hangi kızarkadaşıyla buluşacağnı kendi karar verir gibisinden konuşur bunu üzerin nişanlımın annesi aynen şunu dedi: ''Ayy ayol ben öylemi demek istedim herşeyin altında birşey arıyorsun, ben daha fazla konuşmak istemiyorum iyi geceler''. Aynen bunları diyip annem birşey demeden suratına kapatır ve bir hafta hiç arayıp sormaz.

Ben bunu nişanlıma anlatıyorum bana verdiği cevap ise onların arasına biz karışamayız ben sadece şenle evlenicem aileler illa anlaşmak zorunda değil gidip gelmek zorunda değil iyi olsunlar yeter ben sadece seni istiyorum dedi.

Bu arada nişanlım der ki ben annenle konuşmak istiyorum. Ben onu uyarmama rağmen bize gittik annem ben nişanlım konuşdük. Annem doğal olarak sınırlı bir şekilde annem baban nerde niye sen tek geliyorsun dedi. Bunun üzerine anne işte şenle konuşmaya geldi dedim bende. Herneyse annem direk konuy açıp benim kızımı üzersen çok kötü olur görürsün dedi. Seneye biz düğün yapıcakdik onada seneye falan düğün yok dedi bu durumda olmaz dedi.

Bunun üzerine nişanlımın cevapları şöyle oldu:

Beni tehdit etmeyin ben salonu tuttum parayı ödedim ev bakıyorum buna bırakında kızınız karar versin hergün başka konuşuyorsunuz bir tamam diyorsunuz bir hayır. Ben daha fazla konuşmak istemiyorum dedi ve kalkdi.

Annem sınırlice kapıyı suratına kappatı ve senin evlenmek istediğin insan sevdiğin insan bumu dedi. Bunu duyduğumda çok kötü oldum zaten. Annem hemen babamı arayıp olayı anlattı babamda o sinirle nişanlımı aramış ama telefonu kapalı olduğundan sesli mesaj bırakmış küfürlü! Bu sesli mesajı aileside duyunca bize karşı daha uzak oldular daha kapımızı çalmadılar bunun üzerine annem yüzükleri onlara yolladı ve şimdi ben napiçamı bilmiyorum gerçekden arada kalmış durumdayım. bir yandan nişanlımda haklı o 3 sene boyunca benim peşimden koşdü onu herzaman redd ettim benim için okadar şey yapdi ki anlatsam bitmez. En sonunda birlikde olduk evlenmeyi düşündük ve onun bana tek dediği hep ''hayalim gerçek oluyor aşkımdı''. Ve birden annem öyle evlenmiçeksiniz o düğün seneye olmıçak diyince tüm hayaleri
Güncellemeler
+1 yıl
yikildi. Simdi ne yapicami bilmiyorum o su ahn hastanede 1 hafta icinde 8 kilo vermis tüm arkadaslarim ariyip durio onu birakma sucu yok seni sevmekden baska ailen cok üstüne gitmis napsin falan diyor.

Bana fikir verin lütfen siz benim yerimde olsaniz napardiniz?

Aileler yüzünden ayrılmak ne kadar doğru?