Annem bir kaç ay önce umreye gitti hem annemi umreye kaydetmiş hemde annemlere orda rehberlik eden bir çocuk vardı neyse annemin telefonundan o Çocuğun numarasını buldum ve mesaj attım az önce 😂😂 beni aramışsın tanıyamadım diye çocukta sen kimsin ben kimseyi aramadım yazdı bende bir yanlışlık oldu o zaman kusura bakma falan filan dedim oda numaramı kimden aldın senin soyismin ne falan dedi öyle konuştuk daha mesaj atmadı işte ama numaramı kaydetmiş galiba çünkü whatsapta hikayelerime falan bakıyor hep. Neyse ben ona bir bahaneyle hep mesaj atmak istiyordum ama atamıyordum ne yazıcağımı bilmiyordum. Az önce whatsapta bir hikaye paylaştım kahve falı fotoğrafı paylaştım. Oda görmüş hemen mesaj atmış ki öyle bişey beklemiyordum fal haramdır yazmış sonra ben ona tekrar bir bahaneyle mesaj attım işte ben kurşun döktürmeyi düşünüyorum ama onun içinde günah falan diyorlar doğru diye oda cevap verdi kısa bir konuşmamız oldu. Şimdi oda böyle bir hikaye paylaşmış hikayesine yanıt versem mi sizce ne yazsam? 😂😂
Çocuk yakışıklı gibi. Olmazsa bana ver numarasını 😉😉
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
😂😂 anneme arada cuma mesajı falan atıyordu ben ordan görmüştüm onun fotoğrafını ama çok dikkat etmedim geçen gün tesadüfen bir yerde gördüm yaa çocuk çok yakışıklı ateş ediyor resmen 😂😂😂🔫🔫🔫🔫
Geçen sefer ne bahaneyle mesaj atsam diye sordum ozaman da mesaj attım zaten 😂😂😂 ama şimdi o bu hikayeyi paylaşınca mesaj atma bahanesi buldum ama ne yazsam bilemedim 😂😂😂
Şimdi ne yazacağını öğrenirsin 15 gün sonra nerde buluşsak dersin 😃😃 2 ay sonra nişanımızda hangi elbiseyi giysem dersin 😃😃 1 yıl sonra hangi gelinlik dersin 😃😃 2 yıl sonra bebeğimizin ismi ne olsun dersin 😂😂😂😂
En İyi Cevaplar