Eski sevgilim hediye ettiğim kolyeyi takıyor, sizce neden?

Kötü bir şekilde ayrıldık. Konuşmuyoruz, heryerden engelledik bir birimizi. Ama ben fake hesaptan takip ediyorum tabiki :D Hikayede gördüm boynunda ona aldığım kolye vardı. Burdan bir anlam çıkarsam mı yoksa nede olsa enayi malı tak gitsin diye mi takıyor? ( pahalı bir kolye İtalyadan geldi )

İlişkinin detayını okumak isteyenlere aşağıda veriyorum :) İstemeyenler bundan sonrasını okumasın..

Biz iki sene önce instagram dan tanışmıştık. Bu bana aşık olmuştu ben ise lay lay lom takılıyordum bununla. 2 sene önce buluşacaktık. Buluşma gününün gecesi ben Club'e gittim sabaha kadar içtim, tabiki gün boyu uyuyunca buluşmaya gidemedim ektim yani bunu. Buda kuaföre falan gitmiş hazırlanmış süslenmiş beni beklemiş. Tabi bundan sonra bu beni bıraktı. Ama ara sıra aklına geldikçe bana uzun uzun küfürler vs saydırdı. 2 sene geçti bu olaylardan, bayadır yazmıyordu. Instagram'dan istek gönderdi yılbaşından bir hafta önce. Ben şaşırdım mesaj attım, hala benimle ilgili fotoğrafları sakladığını, mesajların durduğunu söyledi. Bende etkilendim tabiki. Zaten çok boşluktaydım, açtım tüm kapıları. Gerçekten sevgisine aşık oldum bir anda. Üniversiteye başlamış başka şehirde. Yurtta kalıyormuş. Ben yurda çiçekler gönderiyorum. Çok mutluyuz, yılbaşına plan yapıyoruz. Beraber geçireceğiz. Ben ev tutmak istedim, buda arkadaşının evi olduğunu orda geçirebileceğimizi söylemişti. Tamam dedim, yılbaşından bir gün önce evin iptal olduğunu bana boşuna sen ev tutma masrafa girme gibi şeyler söyledi. Bende bunun için bütçe ayırdığımı ve tutmak istediğimi söyleyince istemiyorum masrafa girmeni gelme dedi. Ben tabi sinirlendim, yılbaşı planım tek oydu. "Masraf bahane, ilk baştan beri istemiyordun herşey yalandı. Arkadaşının ev olayıda başından beri yalandı. Benimle geçirmek istemiyorsun." diye mesaj atınca, Sen bana yalancı mı demek istiyorsun vs bu benden ayrıldı. Baya kırıldığını falan söyledi. Ama ben durur muyum? 31 Aralık'ta atladım otobüse gittim bunun olduğu şehre. Güncellemede devamı gelicek...
Güncellemeler
+1 yıl
Onun şehrinde buluştuk geldi, ama o kadar kötü o kadar soğuk davrandı ki bana. Zor dayanıyordum kalkıp gitmemek için. "Bu kadar yol geldin yoksa buraya gelmezdim" diyordu. Çiçek aldım, kolyeleri verdim. İstemiyorum dedi. Bende burda kalsın o zaman birisi alır deyince arkadaşı vardı yanında o aldı. Yolda yürürken kalpli balon aldım. Onu gitti bir bebeğe verdi. En son sıkıldım ya hadi kalkalım diyordu arkadaşına. Bende dayanamadım tabi bunu deyince bana müsade dedim ve kalktım gittim. ve Son
Eski sevgilim hediye ettiğim kolyeyi takıyor, sizce neden?