Ya normalde yapmazdı böyle 10 ile 11 arası konuşurduk hep 10 aydır birlikteyiz haftada en fazla 2 gün görüşüyoruz bugünde pek konuşamamıştık konuşmak mı istemiyor abartıyor muyum ya?

canımdan çok seviyorum deyip kafanda kurdugun vesveselerle buraya soru soruyorsun. Canından cok seviyorsan aklından bunları çıkaracaksın. Soruya gelince yaptıgı kaçmakta olabilir gercekten mideside agrıyo olabilir. İnsan herşeyden cok sevdiğinede bazen tatlı yalanlar söyler. Sonuç olarak konuşmak istemediği bir anda bahane uydurmuş büyütme ve canından cok sevmeye gayret et :) sevgiler
alay etmedim ama bu soruyu sorarak hakettin kusura bakma :)
düşünme bööle şeyler sev sev sevvvv
cevabı sende... saçma şeyler :)))
Olur böyle şeyler ya insanın bazen canı sıkkın olabilir takma kafana
Kizim ne var bunda hasda cocuk bide senlemi iliglencek
Cevap
5Cevap
Bacım insanlık halidir olur niye bu kadar abarttın
Belki senden gizli dışarı falan çıkıyor
Sıkılmıştır belki senden
Belki seni görmek istiyor sürekli yanında olmak istiyor. Böyle olmayınca da umudunu kesmiştir belki
Belki bitirmek istiyor olabilir sadece seni üzmemek istediği için senle konuşuyordur
Akışına bırak olmuyorsa olmaz kendini üzmene gerek yok
Aynen alıştır en kötüsüne. eğer böyle bir düşüncesi yoksa da daha çok sevinirsin hem
Hoşumuza gider ama ilgi duymadığım biri bunu yaparsa hoşuma gitmez benim daha çabuk sıkılırım. Bir kişi seni sevmiyorsa kendine verdiğin değerden fazlasını karşındakine verme ya da onu hayatının merkezine koyma üzülen sen olursun gitmek istiyorsa engel olma yol vermesini bil
Zamana bırak bakalım belki yoğundur dersleri ya da canı bir şeye sıkkındır
benim erkek arkadaşım gibi aynı
abartıyorsun.
Abartıyorsun.
Hemen kötü dusunceye takılma
Sen abartmssin bence
Telefonla konuşsanız
biraz kaçmış gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar