Dert dinleyecek varsa yazıcam
Ama gerçekten dinleyip soru soracaklar.
Edit: hanımlara öncelik var. Erkekolduğum için söylenenleri tahmin edebilirim
Ama gerçekten dinleyip soru soracaklar.
Edit: hanımlara öncelik var. Erkekolduğum için söylenenleri tahmin edebilirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Anlat bakalım
Askerdeyken bir kız vardı unutamadığım. Evlendi falan. Nöbetteyken arkadaşın telefonundan baktım watsapa ekleyip. Kız kardeşi, çocuklarının resmi vardı watsap profilinde.. o an gerçekten sildim. Aslında uzun hikaye tabi ama gerçekten evlenmediğini sadece benim ondan uzak durmam için söylenen bir yalan olduğunu düşünüyodum üstünden yaklaşık 1 yıl geötiğindr gerçek olduğunu anlamıştım, evlendiğini. Ama askerden feldiğimde gerçekten onu silmiştim gerçekten benim için bir önemi yoktu.
Ee sonra?
Geldim memlekete,
Olum çok uzu anlatocam bak yarı keserseniz çok üzülürüm
anlat sen ya
Geldim bursaya. Bursada yaşıyorum 7 düvel bursalıyım, dedem zamanında izmirde iş kovalamış halam ve amcamlar kendilerini izmrili diye lanse etseler de, ben bursalıyım. Bursalıyız 😎.
Geldim 1 ay 2 ay neyse günler haftaları falan kovalarken oldu 4 ay geleli. (İlk geldiğim gün arkadaşla mahallamin mezarlığına gittik daha eve gitmeden saat 2 3tü gece. Bursama karşı içtim anamı babamı görmede. Demirtaşın arkasında kalır mahallem Bursalılar bilir. Düşünsene terminale girmesini beklemeden yolda indim havasını koklamak için. İçimdeki o eski kızı atmak için ( gerçekten atmıştım ama sadece 10 aydır alkol alamadığım için ayrı bir tripteydim manita bahane) neyse bursamı çok severim yani. İçineki karışık milleti de kekolar hariç. Göçmenleri. Dağlıları ciğerimdir benim için bursayı bursa yapan. Arnavutların karakterlerine aşığım hele diyebilirim
ama gec yazıyosun
Geç yazıyorum çünkü yeniden yaşıyorum kusura bakmayın
bende bursadayım devam et :D
Bu anlattıklarım hep tıraş sizi ilgilenirmiyo farkındayım ama seviyorum bursamı sokakalarında sarhoş dolaşmayı 2 3e kadar. Evime minibüs bulamasam da tophane çarşamba heykel altıparmak çekirge
Aşığım ya anasını siktimin memleketine, tophanede içip kente kadar yürümeye
bende çok seviyorum canıım bursamı
Neyse konu dağıldı, ama belirtmek istedim yine de. Grldim askerden falan. Ne yalan söyliyim arayıştayım manita falan. Teyzem evlere temizliğe gider. Zengin kesime. çiçeğine kodumun elitleri var ya yaşaşın getto!!
Teyzemin bir arkadaşı var. Kadın elit gibi ama hem de köylü gibi karmaşık yapıda ban göre biraz. Eğlencelidir kendisi. Tabi bunun bir kızı bir de kızının arkadaşı var. İsim vermek istemem ama güzel bir takma ad bulucam
Gözleri çok güzel kocaman. Sıpaların da gözleri kocaman kara ve güzeldir ya takma adı sıpa olsun
bu elit dedigin kadının kızının adı mı sıpa
Yemwkmyiyip geliyorum
uyuya kalabilirim bak
Ee o kadar dedim sabaha kadar anlatıcam dinlerseniz yazcam diye
beklerken uykum geldi ama napim
Geldim.
Teyzemin arkadaşının kızının arkadaşı " sıpa " benim manita tamam mı. Bu konuda anlaşalım
anlaştık
Neyse askerden yeni gelmişim 1 yıldır erkek görüyorum. Ama kovalamıyorum da kız olsa da takılsam falan. Denk gelirse yani. Şey gibi Karnım aç değil keyfine balık avlıyorum. Yakalarsam rakıma meze olur gibisinden kasmıyorum yani
Askerdeyken sağı solu arardım. Eş dost. Teyzem matraktır laf çoktur kendisinde en çok ta onu arardım konuşurduk sorardım nabıyon ne ediyorin diye o da dedi bir keresinde hani söylemiştim ya elit bir arkadaşı var kafadar bir kadın i, onunla mudanyadayız. Kadının mudanyada küçük bir evi var sitelerden birinde. Derdi iştr mudanyadayım o vae bu var "bi de s'sıpa' var demişti. Ben tanımıyorum o zaman kedinsini o kim ya demiştim teyxem de anlattı işte "ayşe"nin arkadaşı 'sıpa' diye. Ben de he iyi tamam demiştim
Neyse 3 4 ay oldu geleli Teyzemle konuşurken"ben geldiğimde telefonumu kırmıştım sarhoşken, " onun telefonunu aldım instada geziyorum. Baktım güzel bir kız falan lan bu kim dedim sıpa dedi o kim dedim. Hani anlatmıştım ya dedi sen askerdeyken. Ben de hee tamam falan bunu takibe aldım 3 gün sonra falan geri takip yaptı instadan
sonra
Sonra bir kaç resmini beğendim falan hissettiriyorum kendimi. 1 2 hafta geçti hiç yazmadım. bir resim atmış. Duvar yazısı şu yazıyordu "sen çok dik bir Yokuşsun ve ben çok sigara içiyorum." Du. Paylaştığı gğn ben de Çarşının alt sokaklarında gördüm yazıyı bir duvarda ama gerçekten denk geldi
Paylaştığı fotoğrafın altına yazdım i,"ben bunu bir yerde görmüştüm" diye
Akşamına mesa attı anlamadım yazmış ben de laf ebeliği yağcam yaneyi anlamadın ben anlamadım asıl yazdım falan muhabbeti kurduk
Konuşuyoruz.
ee sonra
Falan filan derken tabi hanım efendi elit ya maddi durumu iyi ailesinin. Fazla iyi öyle ki disko bar gezebiliyo. Sabit arkadaşlarıyla
Neyse yılbaşına 2 ay falan var biz bunla samimi olduk kıskanmalar falan heaap sormalar gibisinden ama manita değiliz. Bu arada diskoyafalan gidiyo kendileri. Ben sarhoşken güzel konuştuğumu söyler komik eğlenceli falan içtiğimde arardım bunu hep.
Bu arada benim de çok suçum var bekirteyim
Neyse bu takılıyo dışarda olduğu zaman yazmaya çalışıyo. Ben yobaz değilim ama herşyin bir sınırı var.
Daha sevfili değilken dedim buna ben sana karışamam ya da tama nasıl istersen öyle yap ya da sen bilrsin falan bu tür şeylerle karşılık verirdim ne deseydim liseliler gibi hayır aen benimsin gidemezsin mi ya neyse yılbaşı oldu ama biz buluştuk kaç kere 2 ay boyunca ekini sıkmadım bike gerçekten. İlk buluşmada tophaneye çıkardım bunu ben tophaneyi tohanede içmeyi çok severim çünkü. 4 5 saat takıldık. Sonra kokreç yemeye götürmüşyüm bunu kendisi Adana dürüm yemişti sanırım çünkü o zama da sarhoştum. Ve konuştuğumda güldürmüştüm çok. İlk buşuşmaydı işte
Gel gelelim yılbaşı geldi amcamın oğluyla içiyorum kafa esti amca oğlında gel seni götüreyim evini önüne ben de olur dedim adres attı watsaptan gittim kapısına kafam güzel. Elllerini tuttum 2 ayda ilk defa. Alnından öptüm. Belli ediyo ama heycandan titriyodu güzel yarim. Ellerinden tuttum kulağına yaklaştım sıpam aeni seviyorum deyince iyice kilit oldu. Sonra alnından öptüm net hatırlıyorum dedim alnından öpmek ne anlama gelir bilir misin? Koca güzel gözleriyle bakıyo şaşkın şaşkın grl de aşık olma. Kafasını salladı evet anlamında dedim bundan sonra helalimsin.
İlk buluşmadan daha önce şey demişti, daha yüzünü bile görmedimsesini canlı da duymadım. Kokunu bile bilmiyorum ama bağlandım sana demişti
İşte yılbaşı gecesi aklıma geldi artık kokumu da biliyorsun. Yine kafasını salladı. Kız konuşamıyo ya çok güzeldi be
çok güzel ilerleme sonra neler oldu?
He şu var çok temiz bir insan değilim ilk daha konuşmaya başlamadan şöyle bişey vardı aklımda öncekilersen 2 3 tane kazık yiyince dedim kıza bağlanmam tskılırım parasını yerim yalan yok
Ama emin plun ilk sesini duyduğum gece benim aklımda öyle bir düşünce kalmamıştı
Zaten bu paranın allah belasını versin
Neyse öyle böyle vakit oldukça buluşuyorum falan bunla o aralar çalışmıyorum xaten askerden yeni geldim nerdese hergün. Ulan hiç mi sıkılmz insan hiç sıkılmıyodum şu an görsem yine ağzımı yüzümü kontrol edemem her seferinde tekrar aşık oluyodum
Neyse buralar iyi güzel. bir kaç kez beraber uyuduk hatta daha fazla ama cinsel bişey olmadı yani aklıma bile gelmedi öyle kötülük geldi tabi de yapmadım yapamadım hatta kıyamadım korkarsa ayrılırsa diye anlamışsındır işte zarar vermek korkutmak istemedim hiç bir zaman
Nasıl kıyardım ki zaten ona
Öyle böyle derken hiç seveödiğim hâlâ akloma geldikçe kusacağım bir an geldi. Bu arkadaşlarıyşa yıldız tepede içiyo erkek de var 2 3 tane. Tabi kaç ay oldu alıştım bu lavuklaraçok ses etmiyom ama tetikteyim yani bunlar içiyo falan yıkdız tepedelerdi galiba ya da mudanyada hatırlamıyorum. Saat oldu 3 4 diyorum yürü evine ya diyo eve gidemeyiz bu halde işte arkadaşlarının evine gicez diyo lan diyom dalga mı geçiyon lan hepsi beraber kalcak 3 4 kız 3 4 erkek olum diyom öldürüm bak seni hadi ordan git evine ya nolcak ya işte onpar benim arkadaşım falan sallıyo muhabbete bak ya aynı evde uyucaklarmış. Lan hadi ordan git diyom evine yok öyle yok böyle bir de bana soruyo bu arada mudanyadaki evde kalmıştık beraber1 hafta önce bana diyo kapıyı kilitlemiş miysin bana sorduğu soruya bakar kısın ya ya dalga geçer gibi ya
Allaha şükür açamadılar çorba içmeye gittiler sanki matah bir bok yemişer gibi 3 bira içip sarhoş okuyolar onunla da çorbayla ayılmaya çalışıyorlar ya. Dedi şarjım az ayak yapıyo. Ama beni gör tabi sinirden tırnaklarımı yiyiom sabah karşı aes çıkaramıyom evde zor ttuyom kendimi para da yok yanına gideyim kırayım bacaklarını
en basta o erkeklerle konuşmasına izin vermekle hata etmişsin bence kardeşim devam et sen dinliyorum
Çorbaya gittiklerinden sonradnı hatırlamıyom gerçekten çok sinirliydim yattım uyudum zaten nasıl uyudum bilmiyom
Sabah oldu uyandım bana diyo ki yazsam mı yazmasam mı bikemedim Günaydın yazmış
İzin vermeye göre bişey yok. Sevgikim deüilken istediğini yapabilir nasıl karışayım benim mantık böyle yani
dicektin ki eger öyle bişey yaparsan beni unut bir daha senle konusmam
sana deger veriyosa zaten bir daha asla yapmaz öyle dedikten sonra
Aradım ne diyon sen diyo ki sabah oldu aklona mı geldim lan ağzım yırtıldı dün gece eve gitmedin falan delleniyom iyice bişeyler bişeyler muhabbetleri ta hatırlayamıyom. Bu kadar bu konu daha hatırlamıyorum. Bu hep içimde bir uktedir
1 yıl geçti bunlar anılar, göz ardı edilmemesi gerekn hatalar onları anlatıyorum
hala görüşüyo musunuz?
Al sana değer 😊 benim için arkadaşlarından vazgeçmezmiş öyle demişti
1 ay öncesine kadar evet konuşuyorduk
Sevgiliydik yani
ne oldu da aranız bozuldu ben sana çok guzel bişey anlatıcam
Dedim ya bunlar kötü anılar kırılma noktaları sana ikişkinin çöküşünü anlatıyorum
Bak sabah kadar anlatıcam dedim
devam et kardeşim
Neyse ben kısa keseyim
Öyle böyle öyle böyle derken bu yaza geldik diyelim. Seviyo muyum kuran çarpsın hala ilk günkü gibi seviyorum
Bak şimdi
Aaa dur ya, en önemli bir konu var. Bu arkadaşlarıyla evde klama konusundan sonra yine diskoya gitti. Biliyom olcaklalrı resüm falan atıcak deli edicek beni. Yazdım buna bak dedim saan bu akşam bişey yazmıcam ama erkenden evine git deli etme insanı dedim cevap bile vermedi yazdıklarıma ya. Neyse ben yine tophanede içiyorum 2 3 oldu saat kış vakti ya yerinde içiyorum tripteyim ama yazmadım bak. Ulan eve gidiyorum tam mesaj geldi snapchatten göbeği açık bişey giymiş. Sormuştum söylemedi snap atmış bana 10 tane falan. Tamam 1 2 de sıkıbtı yok. Abi bir snap gördüm bak bir sinirlendim bir sinirlendim fomaradayım dükkanların camlarını yyumrukluyom elim sakatlandı onun yüzünden keniklerim kırık çatlak 1 senedir ya. Şimdi masanın başındalar arkasında bir erkek bacım cocugu. Sırıtıyo 2side ayakta ee tabi dipdibeler ben bunu görünce dediğim gii delirdim sinirden çlcem.
Aradım açmafı arsdım açmadı o açmıyo meşgule atıyo ben deli okuyom en son açtı ana avrat allah kitap sövdüm buna. bir kız ahlakını babadan alır. Babasnı suçladım. Ben seni hadi ordan etmiş falan ama haksız gibi gelcek belki ama emin olun arkadaşlarının ysnındayken dışardaylen hiç siklemezdi beni şöyle diyim kim var derdim ne yapcan derdi olum erkek var mı derdim be yapcan derdi siklemez konuşurdu. Hak etti yani aşşalanmayı
Be kimim lan yanımdayken herşeyi dışardaylen hiö bişey ne o ya dalga mı geçiyon işte o günde aynısını yaptı.
ben bişey anlatabilir miyim şimdi senin düşünmene yardımcı olacak
Ya bunlar geçti gitti düşünce kalmadı bunşarı çözdük ama anlatıyorum sadece konu bambaşka bişey
Ama anlat tabi ya dinlemeyinim ben de 😀
ha o zaman devam et asıl konuya gel ama
Anlat sen
geçen sevgilimle aramda geçen bir sıkıntıyı sana anlatmıştım da bana yardımcı olmuştun seninle konuşunca baya rahatladım gidip konuştum vs neyse işte o benim 6-7 yıllık sevgilim ben şu an 18 yaşındayım önceden ilk tanıştıgımız zamnalarda baya küçüktüm ama arkadaş ortamım igrençti öyle böyle degil uyuşturucu flan kullanıyolardı bende onlarla içerdim kullanırdım neyse sonra onunla tanıştım bende onu dinlemezdim deli olurdu bir gün bana dedi ki eger içki içmeye devam edersen beni bir daha asla görmiceksin ben içkiyi bıraktım sonra sigara sonra arkadaşlarımı ama bunu yapmadan önce beni kendine iyice alıştırmış baglamıştı çok benzer oldugu için anlatmak istedim belki yardımı dokunur hani şimdi devame t sen asıl olaya
ama çok ugrastı yani sabırlı çok fazla ben çileden çıkartıyodum onu inanamazsın
Şimdi konu bunlar değil sadece içimden az da olsa atmak istedim. Namusundan yana sıkıntı yok güveniyorum ama güveniyorum diye de ixin veremezdim yine kendi bildiğini yaptı hiçe saydı beni. Ama bunları anlatmaya gerek yok. Bununla kavga ettik ağustosun ortalarında kısa kesiyorum
Okul seçimi yapıyodu kavga ettik 10 falan konuşmadım
O da arayıp sormadı zaten vizdansız. Çok gaddar
Haber geldi yurt dışına gidecekmiş ben şok oldum tabi. Aradım bunu böyle böyle dedüö evet dedi buny bana ne zaman söylicektin ben kimi falan dedim de bahaneler hazır tabi ee yaznıyon etmiyon falan
sen ara konuş
Şimdi gidip sor der ki burda uzaklaşmak istiyodum arkamfa da birini bırakma istemiyorum
gitti mi peki
Neyse yeniden konuşmaya başladık 2 haftası falan kaldı buluşuyoz ediyoz sın 1 hafta kaldı dedi ki bu son buluşmamız olsun gidicem ya bir daha buluşmayalım dedi dedim lan ayrılmak mı istşyon yok dedi gisince 2 3 ay gelemicem alışmamız lazım. Dedim tamam haklısın. Artıık 1 2 günü kaldı dayanamadım kapına heliyom gedim olmaz babamla alışverişe çokıyoz işye akşam geçe kadar doşardayız gevye kadar bekleeme o saaten sonra doşarı çıkmam falan söylüyo ben de olsun nplcak dedim 4 yıl beklicem seni kapında 2 saat daha beklerim dedim. Tabi tam olarak böyle demedim 3 aşşa 5 yukarı 2 saaat dedim o zaman ne dedim tam hatırlamıyom. Dedi bak bu zprba hareketlerinden bıktım usandım. Olmıcak böyle zorbasın laftan anlamıyon beni dinlemiyon dedi
Ulan dalga mı geçiyon yurt dışına çıkcan bırak severim alışverişni dayanmadım geldim işte ne caz yapıyon ya demi
Geyse yine ayrıldı benden. Hep böyleydi kendi kafasna göre ayrılırdı. Kafamı seveyim hep ben yazdım hep. Ne kadar haklı olırsam olayım çiçeğine koyayım sabredemedim seviyordum çünkü
Ebet gitti. Yurt dışındayfı. 2 3 hafta geçti hiç konuşmadık. Sonra mesaj attı
'Ahmet naber nasılsın
İyi dedim sen nasılsın
Kötü dedi alışamadım dedi. bir arkadaşıyla gitmişti beraber. Neyse ben de dedim alışırsın bişey olmaz 4 sene ordasın dedim sağ ol ya dedi falan xoruna gitti danırım öyle demem cevap vermedim ondan sonra hwy mey yazdı aradım bunu watsaptan lan dedim sen canın isteidği zaman hadi ordan olup git canın istediği zaman yaz ne lan bu ben köpeğin miyim dedim hemn sesi bozuldu ama ahmet öyle böyle kes lan dedim dalgs mı geçiyon nasıl sinirkiyim ama görmen lazım.
Ağlamaklı oldu bu tamam ya aramam sormam bir daha yazmam sana dedi aanki ben ona dedim arama diye ya suçlu ben oldum yine. Neyse yine konuşmaya başladık. Ama bu sefer buranın 10 katı sevfi sözcükleri
Burda 1 yılda dediği aşkım sevgilimi ordayken 1 ayda söyledi bir ara dedim be lan bu eskiden böyle değildin tine ben suçlu oldum
Lan neye bunu da geç. Bunun doğum günü geldi çattı. Hergün görüntülü olsun sesli olsun konuşuyoz net paketi yapmakstan 50 liralık faturam 150 200 lira geldi ya.
Doğum günü geldi. Buna demiştim bursadayken. Bana bak bursada arkadaşlarına eyvallah ama orda birisini için beni kırar mısın dedim yok canım dedi o kadar da deüil dedi yani ordayken benim istediüim zama hsreket edice çünkü ordakileri tanımıyo. Neyse var 3 5 bacım cocugu tskıkdığı kız erkek karışık buna süpriz yapcaklar ya
Mesaj attı bende işteyim gece vardiyası aşkım ayşe ile mehmet kahbe içmeye çağırıyo çıkayım mı dedi saat olnuş 10 orda. Burda saat 12
Dedüm dışarı çıkma size gelsinler bunlar da sevgili ayşe ile ahmet. İçim rahat. Ulan yavşaklar süpriz tapmış sözde alkol falan almışlar. Söyled bana. Ama ben 3 kişiler diye biliyom. Aklıma takıldı. Lan dedim kim var başka yalan atma bak dedim. Ohoo kimler kimler var isimlerini ikk defa duyduğum inlsarı bu evine almış saat olmuç 11 12 orda burda 1 2. Lan dedim ya doğum günü falan ses etme. Ama bahtımı seveyim o günde amca oğlum bana 3 4 bira almıştıiş çıkışı eve gitmeden devircektim. Nunun doğum gününe denkgeldi bu beniö işten çıkmamaı bekliyo. Konuşcaz çünkü. Aradım bunu kafam güzel dedim sıpam se dünyanın en güzel falan
Hoşuna gidecek şeyler sçyledim sçyledim kafam güzel ya hoşuna gidiyo falan. Ama şeytan işe bir an tribe girdim dedim sen niye insanları evine topluyosun. Evet alaksız ama severim ya doğum günü falan öyle olcak diye ses çıkarmıcaz mı ya. Bunu dedikten sonra 2 3 dakka tartıştık yüsğme kapattı
Neymiş doğum günü oldupu için ses çıkarmamam lazımış yok ya muhabbete bak
kusura bakmıcak valla yok öyle dunya
Ulan neyse yine bundan 1 kaç hafta sonra içmeye çıktım sokağa. İlk zamanlar bahsettiğim mezarlığın taraflarona gittitim 5 birq aldım arkafaşla koca bir ateş yaktık. Evden çıkmadan önce 2 gripin yurmuştum ben hastaydım. Arkadaş da gelirken vodka almış gripin var vodka bira karışımı var bir de yüksek sıcaklık var ben çarpıldım sızdım ordas. Kız da beni bekliyodu ayıpa oldu. Bak bomba muhabbete bak. Ben ayyaş mışım da çocuk muşum çiçeğine kıyayım değilsem lan sen ne bok yiyon yok doğum günü yok disko. Ben kendime yapıyom kimse şikayetçi değil limseye salça da olmuyom.
Açık buldu ya hwmen sallıyo. O gğnde görüntülü k8nuşacaktk. Beni bekşiyodu dediğim gibi sızdım ben uğraşmadan eve gitim uyudum direk.
Buna kızdı konuşmuyo benle. Bahane tabi. Karar vermiş aramıza mesafe koymaya. Çünkü ben ona uymuyımuşym 😂😂 komedi ya dşags geçet gibi ya.
Lan yine kavga en son bu gelemden 10 gün öce dedim buna böyle olmıcak. Ben kwndimi düzeltirim sen düxeltevek misin yoksa yapamıyorum böyle. Dedi ki ahmet bunu ben gelince sakin kafayla konuşalım. Tamam deidm buna
Geldi deidm nerdesin almaya geleyim. Özlemişim ya askerdeken annemi babamı bu kadar özlemedim ya valla bak. Nerdesin diyom yazıyom ediyom mesajları görmüyo bile bekle bekle en soru işareti attı
ayıp etmiş
Şaka gibi ya sıpa nerdesin dedüm soru işareti ne ya dedim evdeyim dedi. Ben bir şok oldum. Tamam deidm yazmadım. 1 gün geçti falan içtim evinin önüne gittim hala göremedim tabi. Dışarı çık dedim saarit gecw 1 2 1 ay oldu olmadı. Hava buz gibi çıkamam babam evde dedi sarhoşum çık lan yoksa kapınıza dayanırım falan dedim. Ağlamaya başladı. Kadınlığını kullanıyo çakal be de dayanamadım ana avrat allah kitap sıyrdım ağzıma ne gelirse babasına ölüsüne dirisine hatta kensisine bile. Afedersin çiçeksin sen bile sedim. ama o anki muhabbeti azcık yaşamış görmüş olsan gerçekten hak verirsin
ama haklısın şimdi süründürmüş
T3lefonu kapatcak ama korkuyo bende sanıyom hani beni seviyo ama işte babadı var faln diye sabrediyo sanıyom sonra farj ettim dedim heee sen benim söylediklerimi siklemiyon bile sen babanın korkusundan telefonu kapatamıyon yoksa kapıya dayancam biliyon dedim Tribe girdim
Yine saydım sövdüm.
Ama çıldırmamak elde değil gerçektrn. Lan bir kere bir aldatmadır ne bileyim faceden instadan bir kız eklemişikiğim aratmışlığım yok. Bak sana yalan söylemiyorum yeminle. Ulan ne yaptım ben sana dedim anlaşamıyodul dedi işte bundan sonra bende sinirler koptu
Anlaşamoyoduk ta şimdi mi aklına geldi allahsız falan dedi ki vabam duycak nolur yarın konuşalım dedim tamam kıayamafım biliyo musun babadı uyanır döver falan hadi ordan oldım gittim. Ertesi gün arqdım sözünde duracak mısın dedim
Bana ne sedi biliyo musun
nededi?
Senden nefret ediyorum sesini dahi duymak istemiyorum. Ama bak şimdi sana söylüyorum amcamı hastaneye kaldırıyoruz allah rızası için uzak dur benden ne ölüme ne dirime dedi. İnanıyo musun mükemmmel değil mi ya
Neden ya dün akşam küfür ettiğim için mi dedim evet dedi ulan helal olsun sana be vallahi billahi helal olsun ya dedim. Sonra sakın ban bir daha yazma tamam mınheryerden engelliyorum falan dedi. Ben de ha s1ktir lan sen kimsin dedim yüdüne kapattım. Bunarada kendisi geldiği gün beni engellemiş heryerden biliyo musun
yok artık ya çok ayıp etmiş
ama bu seni tamamen sildigi anlamına gelmez
Olaya bak ben küfür etmişim ulan dua et bunların üzerine ananı sikmedim
Valla mı
Ama bişey söyliyim pişman değilim
Bir kez daha karşı karşıya gelmek istiyorum sadece
elinden geleni yapmışsın zaten bırak şimdi o çabalasın senin için baktın bişeyler yapmaya calışıyoo azcık ama çok az yardımcı ol kendi ögrensin sevmeyi çaba gerektirdigini sana cektirdiklerini anlaması lazım
sorumluluk almayı ögrenmesi lazım
Ulan engelledi heryerden he şeyimde mi değil.
bunların hepsini yaşadıgımız için biliyorum bende böyleydim ne yazıkki sonra aşkın kolay elde edilen bişey olmaıdıgını anladım şimdi ufacık bişeyde ayrılmak yok adam gibi karsıma alıp konuşuoyrum bunları zamanla ögrendim onun sayesinde o da ögrenir sıkma canını
Neyse şeker kız uyunak istiyorum konuştukça böyle Nevrim dönüyo ainirden çatlıcam iyice devam ederiz yarın çok doluyum gerçekten ama uyumak istiyorum. Allaha emanet ol
engelleri kaldırır seviyorsa merak etme :)
sende Allaha emanetsin ne zaman istersen konuşuruz çok iyi geldi bana iyi geceler
anlat
En başından başlamam gerek
Gerçekten dinleyip soracaksan anlatırım
Ve biliyorum belki bencilce olacak ama her ayrıntıyı kendine göre değil anlattığım kıza göre yorumlayıp kendine göre cevaplaman lazım
elimden geldigince yardım ederim anlat sen herşeyi
Yukarda anlattım başlangıcı kusura bakmayın, olabildiğince anlatmaya çalışıyorum
Herkese teker teker
ordan takip ederim
Aynen ordan sorarsan iyi olabilir
Fark etmez tabi neyse