Bir kadın sevdiği erkeğin gay olduğunu bilmese çok sevse aşık olsa o erkek kadına aşık olur mu?

Şimdi bu sorum çok mantıksız gelebilir. Aslında bir yönüyle öyle gay bir erkek neden heteroseksüel gibi gidip bir kadınlar sevgili olsun ki fakat kimi erkekler var hem gay hem de hetero gibi üstelik bu durumu toplum baskısından saklıyor. O kadın da garibim bunu bilmeden seviyor o erkek kendine sevgiyle aşkla yaklaşan kadına karşı nasıl bakar? Aralarında hetero kadın-erkek ilişkisi olur mu? Bir de bir kadın bir erkeğin biseks olduğunu nasıl anlar?
Güncellemeler
+1 yıl
Lan ben ciddi gadınım GADIN! heteroseksüel bir kadınım. İki memem bir vajinam var. Bu soruyu merak ettiğimden sordum.
Güncellemeler
+1 yıl
Anam ben gaye de aşık olmadım. Benim nazarımda erkeğin bir erkekle cinsel ilişkide bulunması onun gay olması için yeterlidir. Bazıları aktif gay diye biseks. im ben diyor kadınla da yatarım diyor. İyi da anam sen gaysin erkekle yattığın için kadınla yatmaman lazım ilgi beslememen lazım ben mesela kadınım hiçbir kadına karşı cinsel bir arzu beslemedim.
Bir kadın sevdiği erkeğin gay olduğunu bilmese çok sevse aşık olsa o erkek kadına aşık olur mu?