Birinin seni kıskandığını nasıl anlarız ne yapmak gerekiyor?
Sizin gibi tipler kıskandırmak için 1000 tane şey deniyor, kıskandıramıyorlar; bana da nerede güven problemi olan tip varsa o denk geliyor, benim neler yaptığımı, nasıl biri olduğumu bildikleri halde hayatıma girip sonra değiştirmeye çalışıyorlar ve ben değer verdiğim için bazı şeyleri de kabul ettiğim halde fazlasını bekleyip fazlası olmayınca sanki baştan beni bilmiyorlarmış gibi kıskançlık krizlerine girip soğuyorlar. Ben anlamıyorum, ben canlarını yakmamak için özen gösterirken kötü oluyorum ama sizin gibiler olmadıkları biri gibi davrandığı halde ve can yakmaya çalıştığı halde iyi oluyor.
Kıskandırmak için başka erkeğin altına yatıp kendi degerinzi beş paralık etmeyin
Kiskandirma için kelime oyunları yapmak yeterli
Mesela bugün biri bana attı falanca kişi beni beğenmiş falan ama sadece kelime oyunu
Erkekler, kizin gonlunde baska bir erkegin yattigi ya da yatacagi tehdidi karsisinda kendisini geri cekebilir. Kizlar gibi g*vat olmadigimiz icin bu bizi alevlendirmiyor. Eger kendinden uzaklastirmak istiyorsan, baska erkeklerle samimi durarak onu kiskandirabilirsin.
Erkeği kıskandırmak yerine, ona sevmeyi öğretmeyi deneyin.
Daha etkili olacaktır ilişkiniz üzerinde. :):
En güzelii
Cevap
125Cevap
Mesela ben kadınların hayatlarındaki en büyük kötülüklerinden biri ne şu olarak düşünüyorum aşık olup deli gibi sevdikleri adamı kıskandırır onlar ağır her türlü oyunu oynar her pisliği yaparlar fakat karşılarına çıkan hiç sevmedikleri birini hiç sınamazlar kıskandırmazlar ve gider evlenirler sevdiklerine kötülük yapmak için yaratılmışlardır o yüzden sakın ama sakın hiçbir kadın sevmeyi ve sevilmeyi hak etmez asla onlara sakın acımayın size her türlü kötülüğü yaptıkları için siz de ona her türlü kötülüğü yapın ya da hiç bulaşmayın kulağınıza da küpe yapın bunu hiçbir kadın sevmeyi hak etmez üstüne basa basa da söylüyorum yüz kadından 99'u böyle olacaktır çünkü insanlar yaptıkları hatalardan sonra problemli bir hale dönüşürler sevdikleri kendileri ile ilgilenen birini gördüklerinde ne o problemleri onun üstünde denerler hem kendi hayatlarını hem karşısındakinin hayatını mahvederler sonra Yeni Bir hayata tertemiz insanlarla sayfa açarlar kulağınıza küpe yapın asla bir kadını sevmeyin ve sevmesine de izin vermeyin başka şeyler yapın
Yok öyle temiz sayfa açmak her birinden darbe yedikleri icin intikam almaya calisiyorlar psikolojik problemleri var hepsinin
bir insan sizi seviyorsa kıskanır sevmiyorsa yapabiliceğiniz bir şey yoktur. ya da kıskanır ama bunu size belli etmeyedebilir , edemeyedebilir. seviyosan direk gidip söyle ya böyle ayak oyunları yapmayın b. k ediyosunuz ortalğı
Aslonda birsey yapmana gerek yok eger seni seviyorsa zaten kizkanir sevmiyorsada sen ne yaparsan yap kizkanmaz bu boyledir anlamaya sira gelincede konusmalarindan yuz ifaedsinden anlarsin kizkanip kizkanmadigini
hemcinslerimden ne istiyorsunuz ya niye kıskandırmaya çalışıyorsunuz bir kızla gördüğünde burnundan getirmeyi biliyorsunuz ama siz direk teşebbüs ediyorsunuz ne o kıskanıyor mu onu görmek için
Yıldız Ablanın dediği gibi güzel elbiseleri giyinip kuşanacaksın onun önünden geçip ona bakmayacaksın 😉
Bilerek kıskandırmaya çalışmak bence itici bir davranış ve karşı tarafın soğumasına sebep oluyor.
Başta söyliyeyim filmlerdeki gibi aksiyonlu olmaz. Kafa atma vs. sanmam. En iyisi En yakın arkadaşınla samimi olmak bu onu çıldırtır ama hiç bir şey yapamaz. ( Eğer arkadaşın kız ise. )
Çocuk seni seviyorsa ve sen gidip başka erkekler ile kıskandırmaya kalkarsan sana f. a, h’i’şe gözüyle bakar artık bitersin dikkat et
kadınların ve erkeklerın yaptıgı en buyuk hata KISKANDIRMAK ! ılıskıyı yıpratmaktan başka bı sey degıl
%100 katiliyorum. Liskamdiriyorlar kiskanincada trip
Sevdiğin erkek veya kız farketmez kıskandırmak için uğraşmayın seni seviyosa kıskanır zaten kıskandırmak saçma bence yani karşındakini kiskandiricaksin diye kendinden de sogutabilirsin o yüzden dikkat
erkekleri kıskandırmaya çalışmayın, temelli kaybedersiniz..
Boş iş kıskandırmaya gerek yok her kız kendisini kiskanan erkeklerden hoşlanir ben dahil ama her erkekte kendisini kıskandırmaya calisan kızdan hoşlanmaz.
Kıskandırmamanı tavsiye ederim. Doğru bulmuyorum ama erkeklik içgüdüsüyle kıskanan erkek her şeyi yapabilir. Bunun sınaması olmaz. Ama illaki ben adrenalin seviyorum diyorsan, ona başka bir erkekten bahsetmen yeterli olacaktır.
Onu başkalarıyla kıskandırmak yerine, başkalarını onunla kıskandırmayı dene. ;) böylesi daha makbul..
Seni başka bir erkekle samimi görürse zaten hemen kıskanır, göz ucuyla bak size bakıyorsa kıskandı tamamdır
Kıskançlığın kaynağı özgüven eksikliğidir. Kendine güveni 0 birini bul, yaptığın ve yapmadığın her şeyi çok güzel burnundan getirsin ))))
Bunlar cok gereksiz seyler. Kiskandirayim, aman benimle daha fazla ilgilensin ustume dussun derken sogutmak cok olasi. Hic gerek yok bence böyle maceralara
Kıskandırmak değil de onu kendine daha fazla çekebileceğin biseyler yap kıskandırmak yarar sağlayan bir eylem değil
@personaaa erkekler genelde kız onu sevdiğini anlayınca ilgisizlesir sen onun mesajlarına aramalarına cevap verme bir iki gün sonra ara bol bol konuş oyun seviyorsa oyun oynamaya gidin sevdiği şeyleri yapın ne çok ilgi ver nede çok ilgisizlik
@personaaa göğsüne dokun saclarini okşa fazla ileriye götürme bu küçük dokunuş ona sevdiğini kat kat gosterir ama bazen ilgisiz ol hergün bulusmamaya haftada 2 gün buluşmaya özen göster
@personaaa zırt pırt rahatsız etme müsait olduğu zamanlarda sen ara o aramiyorsa sıkıntı var zaten de ona sevgini hissettir sen yorulmussundur seni çok özledim falan gibi bir sevgili napiyorsa onu yap yani erkekler sıkıntıya gelemez tek bilcegin kural bu
Böyle saçma uğraşılara girip ne kendinizi ne de karşı tarafı yorun. Dünya herkes için çok daha güzel bir yer halini alacak göreceksiniz.
doğru düzgün sevin abuk subuk haraketler yapmayın değer verin. Zaten kıskanacaktır o insan seni.
👍👍👍
Kıskanmasın diye ne yapmalıyız, buna kafa yormalıyız...
Deli etme amaclı çalışmanızı yapmayın kullandırmayın seviyorsa zaten kıskanıyordur
kıskandırmamalısın. bazılarında işe yarayabilir ama çoğunda geri teper ve hatta "yollu" damgası yiyebilirsin.
Sanırım bu erkekten erkeğe değişiyor herkesin kıskançlık seviyesi bir değil sonuçta😊
İlgini azaltırsan ve kendi arkadaşlarına daha çok vakit ayırırsan
Yani eskisi kadar ilgili olmamak üstüne düşmemek
sokakta yürürken yanımdan geçen erkeğin gözleri ne güzeldi yaa şeklinde cümle kurman yeter 😃
Sevgili değilsiniz sanırsam. Bir erkekle konuşurken verdiği tepkilere bak.
Kıskandırmanın ilişkiye birşeyler katabileceğini düşünmüyorum :/ İçinde varsa vardır zaten.
Kıskandırayım derken karşısındakini soğutanları gördük.
Yapmanı istemediği her şeyi dozunda olarak yapabilirsin.
Bunun ilişkiyi biter gibi bir niyeti var kıskançlık bir ilişkide olmamalı. AYrılık sebebi
Seviyorsa senin bir şey yapmana gerek kalmadan kıskanır
Dozunu abartmazsan iyi olur. Yoksa ilişki bitebilir.
Yanına yakışıklı bulduğunuz erkeklerden bahsetmelisiniz.
Erkekler kendilerini kıskandırmaya çalışan oynak kızlar soğur.
Başkasını kullanarak kıskandırıcaksın muhtemelen ama bu sandıgın gibi kıskandırmaz. Soguyr
Güzel güzel giyin oglanla birlikte yürü bakan olcak olursa sana anlarsin kiskan ip kıskanmadgni😂
Diğer erkek arkadaşlarinla fotoğraf çekil ve gönder 😄
Kendinden soğutmak aksine ona itici görünmek istiyosan kıskandır
Kimi insan kıskandırmaya gelemez ben mesela bu bana yapılabilecek en büyük hata olurdu
Dar acik giymek erkekelrlw konusmak samimi bir sekilde
Soğutmak istiyorsan başka erkeklerle samimi olman yeterli. Hem kıskanır hem soğur.
Bu zamanda erkekler kıskanmıyor be bacım hepsi olmuş geniş memleket...
Başka erkeklerle konuş, açık giyin. Yalnız kıskandırayım derken soğutursun kendinden haberin olsun
kiskandirmayin ise yaramaz daha kotu sonuclar dogurur
Biraz fazla suslenmeniz yeterli gelivektir hanimlar
Umursamayarak en büyük kıskançlığa sebep oluyoruz bence
Baska biri araya girmesin de kadin da erkek de sogur
Onun yanında dekolteli giyin , beğendiğin erkeklerden bahset sonra cinnet getirsin 😂
Başkasıyla kıskandırmaya çalışma ama ona soğuk davran ilgisiz ol biraz
Kendinden sogutursun , kıskandırmak en büyük aptalliktir.
Kendini sevdirmek seven dışarı çıkmana bile karışır kıskanmıyorsa sevmiyordur
Seviyorsa kıskanıyordur bir kere. Kıskandırmak için de bir arkadaşını kullanabilirsin.
erkek dediğin kıskançtır, bir şey yapmana gerek yok o yine kıskanır.
biri kıskandırmaya çalıştıysa o iş bitmişdir benim için ona göre kıskandır
Kıskandırmaya çalışma
Seven adam zaten kıskandığını belli eder
Kısaltıym
SEVEN KISKANIR
Git baska bir erkekle mesajlas ve konuş. Sonra buluş. Daha ne diyim.
Ilgilenme ona ihtiyacin olmadigini onsuzda gayet mutlu oldugunu eglendigini göster sosyal ol 😏😂
Bir insanın kendini küçük düşürmesinin en kestirme yoludur kıskandırmak!
😐😐
Erkeklerle yakın ol ama ona belli etme onu kıskandırmaya çalıştığını anlarsa belli etmez kıskandığını.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar