Sevgilim sürekli bana dokunuyor. Her fırsatta dudaklarımı öpüyor, kalçamı okşuyor. Hatta bazen elim çarptı falan diyor. İleride bunları daha ileri boyutlara taşımasından korkuyorum. Onu gerçekten çok seviyoyorum, eminim ki o da beni seviyor. Ama dokunuşlarını sergilerkn bnden kesinlikle izin istemiyo. Ben de bir şey diyemiyorum haliyle. Arkadaşlar benim de bana güvenen bir ailem var, bazı sınırlarım var. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılBunu onunla payalsmalisin cekinmeden. Yani, yok yanlis anlama seni kirmak degil amacim sapiksin vs demiyorum tarzinda bir giris yaoma. Birak kirilsin. Birak oyle demissin gibi anlasin. Ciddiyetin farkina varsin. Konusma oyle tesir eder. Cizgimizi koruyalim de. Bir sekilde ciddiyetle dile getir.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAilen daha önemli sana guveniyorlar seni bunları yaparken görseler nasıl olurlar hiç düşündün mu. O sevgilin denen kişiyi uyar baktın dinlemiyo dinlemiyosa zaten sevmiyo niyeti baskaymis demektir. Dinlemezse birak!!!
10 Yorumla
+1 yılsesini cikarmiyorsan sende istiyorsun sanması normal değilmi?
22 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun. Ama bilmiyorum bir şey söylesem ne olur beni yanlış anlarmı. Galiba en çok da saygı duymazsa diye korkuyorum.
- +1 yıl
saygı duymayan erkekle zaten olmaz. birsey yasanacaksa sende istemelisin
+1 yılBunu onunla konusup rahatsiz oldugunu dile getirebilirsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
33Cevap
Onu bu konuda uyar. Seni seviyorsa saygı duyacaktır saygı duymuyorsa sandığın gibi sevmiyordur zaten
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun😔
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Haklısınız, nasıl yapacağım bilmiyorum ama konşmam gerekiyo onunla.
+1 yılNe komik kızlar varya orasına burasına dokundurmak icin artık bayanlar icin sıradan olmuş öpüşmek vs
Kendine temiz kız diyorsundur sen
İleride boyutlar diyor zaten diğer yapılanlar sıradan galiba
Bu devirde yüzüne bakılcak hic bir kızın ki sevgili vs
Evleneceğin kişi omu34 Yorumla
Soran+1 yılNerenden okudun bilmiyorum. Zaten davranşlrarından rahatsız oldugumu belirttim.
- +1 yıl
Evleneceğin kişi omu o değil bitti kendini kandırma şimdi evleneceğin kişinin yüzüne bak misali
- +1 yıl
Cok haklisin temiz kiz yij
- +1 yıl
Yok..
+1 yılBoyle ayilarda ne bulursunuz ayriiil sevmiyorr senii
20 YorumlaKibar ve nazik bir sekilde cok hızlı gidiyoruz az yavaslayalim de ailemle seni tanistirdigimda boyle boyle yaparken gormusler demesinler de 😉
20 Yorumla
+1 yılKullanıyor işte bir seneye kalmaz ayrılırsınız öpmeleri dokunmaları ona kar kalır seven adam bu derece işler yapmaz herşeyin yeri zamanı vardır
20 Yorumla
+1 yılaynen bu şekilde ilet ona anlayacaktır konuşmak tek çözüm
10 YorumlaAdam sınırlarını ihlal ediyor uyarı ateși açmalısın 😏
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 944 cevap paylaştı. Ayril bence seni kullaniyor sonrada ayrilir erkeklrn zihniyeti bu sonra pismn olan sen olursun
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBöylede bakıyormu
https://i.hizliresim.com/Egr0Xv.jpg10 Yorumla Sevmek bu değil yanılgıdasın seven adam gö. tüne dokunmaz kalbine dokunur..
30 Yorumla
+1 yılBenimde böyle birtane vardı ayrıldım. Onun sana saygısı yok. Seni sevmiyor sevse sana böyle davranmaz aşk insanın gözünü bazen kör ediyor senin benim ettiği gibi
13 Yorumla- +1 yıl
Ya her insan farklı, tabi öpmek sarılmak güzel şeyler ama herkes bunu istiyecek diye bir kaide yok yani iki göz birbirne bakıp içinde amazon uçuşuyorsa aşktır zaten benim illa onun öpmem gerekmiyor. Herkesin görüşü kendine. Meslea benim eski sevgilim ilk görüşmede pis pis hareketler yaptı, o onun karakteriyle alakalı çok şey anlattı. İlk görüşmede böyle yapandan ne hayır beklersin ki. Ben onun gözüne bakıp konulurken o kalçalarımı süzüyordu, bu sevgi değil bir insanı aşağalamak
Aileni düşündüğün için teşekkür ederim ama izin verme sakın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe çağ dışı insanlarsınız mk ya. Ait olduğun yüzyıla geri dön kardeşim sen. Sevgilin bu senin, niye taciz eden sapık muamelesi yapıyosun çocuğa? Siz sevginizi nasıl gösteriyosunuz merak ediyorum. Seviyor ki öpüyor. Ayrıca ileri boyuta taşıması da gayet normal (taşırsa eğer). Bırakın artık şu namus olayını. Ne namusmuş arkadaş. Bir zar parçasını ne değerli hale getirdiniz mk.
16 Yorumla
Soran+1 yılÖnemli olan o zar parçası değil. Önemli olan toplumuzda halen tamamen yitirilmemiş olan ahlak anlayışı. Önemli olan benim kendimi sanki bu ahlak anlayışına aykırı bir şey yapıyormuş gibi hissetmemem. Önemli olan sizin zevk almanız değil, anlatabildim mi?
Cevap sahibi+1 yılHe hani sevgilinle seks yapınca ahlaksız mı oluyorsun? Bikaç yobaz ''sex yapmak ahlaksızlıktır'' dedi diye ahlak bekçisi kesildiniz mk. O sözde 'ahlak' anlayışını alıp ait olduğun arabistana git. Tam olarakta dediğim gibi o zar parçasını ahlak perdesi sayıyorsunuz. Bu düşünceniz o kadar aptalca ki en cahil insan bile ''ahlakını...'' der. Son olarak kadınlarda zevk alır. Tabi sen git bir mağara adamıyla evlen sonra yakın o başka. Amacında o zaten. Çocuğu da terkette iyilik yap. Seninle daha fazla vakit kaybetmesin. Yazık
Soran+1 yılSevgiliyle seks yapınca ahlaksız olunduğunu savunmuyorum. Benim inancım gereği evli olmadığın bir adamın o "zar parçası"na dokunması yasak. Buna saygı duymak duymak zorundasın, ha duymuyorsan ben de sana saygı duymam arkadaş.
İkinci olarak benim üzerinde durduğum konu bu değil. Hiç kimse bana benim iznim olmadan dokunamaz. Bunu da yobazlığa bağlamayacaksın herhalde. Erkek arkadaşım sınırları aştığı için bu topluluktaki insanlardan yardım istedim. Ne yapmam gerektiğini danıştım. Yalnız konuyu çarpıtacaksan görüş yazma daha iyi.
Cevap sahibi+1 yılBen sana erkek arkadaşın sana tecavüz etsin demedim zaten. Bunu yapmak istemezsin o ayrı. Ama bunu tutupta ahlakla bağdaştırman canımı sıkıyor. İznin olmadan birilerinin sana dokunmasına izin vermemen yobazlık değil. Yobazlık evli olmadığın bir adamla birşeyler yaşamanın yasak olduğunu savunman. Muhtemelen aynı inancın sana erkek arkadaşını öpmemenide söylüyordur. Ama pek dinlemiyorsun değil mi? Hatta büyük olasılıkla komple erkek arkadaşın olmasını da yasaklıyordur. Böyle yaşayabilirmisin? Benim burda söylemek istediğim ''geniş olun, seks yapın, az modern olun'' değil. Sadece olayı gereğinden fazla büyütmeye gerek yok. Sevgilin bu; öpebilir, özel olarak birşeyler yaşamak isteyebilir. Bırak başka boyutlara taşısın. İstemediğin müddetçe birşey yapmaz zaten. Ama istemediğin için yap. ''Bizim inancımız böyle. Evlenmeden seks mi olurmuş? Ailem duysa keser beni..'' triplerine girme. Kendi hayatını kendin yaşa. Bu lafların ardına sığınma
Cevap sahibi+1 yıl''Sevgiliyle seks yapınca ahlaksız olunduğunu savunmuyorum. Benim inancım gereği evli olmadığın bir adamın o "zar parçası"na dokunması yasak.''
Bu arada cümlelerin çelişiyor haberin olsun. Hangi fikri savunacağını şaşırmışın
Soran+1 yılHangi fikri savunacağımı şaşırmıyorum. Orada anlatmak istediğim şey insanların hayatına karışmayacağım, bu düşüncelerime herkesin uymak zorunda olmadığı. Ama ben inancım gereği uymaya çalışıyorum.
Daha fazla tartışmaya girmeyeceğim. İyi günler.
sadece ara ver ayrıl severse gelecek. sanki yatak için yapiyo
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer bu durum seni rahatsız ediyorsa bunu söyleyeceksin. Seviyorum deyip göz yumma.
20 Yorumla
+1 yılBence uyarmalısın dinlemiyorsa zaten büyük ihtimalle o şey için seninle birliktedir
10 Yorumla
+1 yılAşka bak anasını satayım benim ergenliğimde sevdiğimin bir gülüşü bana haftalarca yeterdi.
Şimdiki aşklar yatak yorgan altında vay anasını.24 Yorumla
Soran+1 yılAma ben böyle olsun istemiyorum.
- +1 yıl
Sen istemezsen o ister bu kadar net.
Ağır başlı kızlar kazanır kolay elde edilenler değil. - +1 yıl
yanmış o emniyet subabı lazım faza basınçtan patlar :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılsevmeyede devam edeceksin zaten boşluktasın tutunacak bir dal arıyorsun
00 Yorumla
+1 yılSana hak veriyorum ailen güvenirken bunları yaşamak heleki çocuğu seviyorsan bir şey diyemiyorsan zorlaşıyor
00 Yorumla
+1 yılAlışmış kudurmuştan beterdir
12 Yorumla
Soran+1 yılBenim hatam değil mi? Asla dur diyemiyorum. Yapma diyemiyorum. Ağzım mühürlüymüşçesine kalakalıyorum öyle.
- +1 yıl
Senin hatan
Cinsel Yaşam konusunda 16,2b cevap paylaştı. Kaç kurtar kendini :))
10 YorumlaOzaman müsade etmiceksin böyle şeylere
10 Yorumlasevgilinle güzelce konuşmalısın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,8b cevap paylaştı. Izin verme tepki goster
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOf sikmemiş ya ne kasıyon bırak akışına o zaman hiç öpüşme
28 Yorumla- +1 yıl
Gizli üye cesareti
Soran+1 yılSikmimiş yi ni ksiyin. Burdan sana mesaj atan olsa uff abaza yağğ dersin.
Soran+1 yılBen ilk yoruma cevap verecektim yanlış olmuş
- +1 yıl
Fastfree cunku sen zaten kendin abazasin çoğu yerde seni görüyorum
- +1 yıl
Cesaretli mrs. gizli üyenin ne dediğini anlamadim
+1 yılsapığın biri ayrılmalısın yoksa durduramazsın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 756 cevap paylaştı. tutamiyo kendini tavan yapmis
10 Yorumla
+1 yılistemiyorsan eğer, ayrılacaksın..
00 Yorumla
+1 yılSöyle dile getir yoksa ileri boyuta taşır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşın tam bir azgınmış. Dur demezsen...
00 Yorumla Sen sevgiliyle napıyorsunuz peki kusuruma bakma
00 Yorumla
+1 yılayrıl
10 Yorumla
+1 yılSevgo aski askta seksi dogurur
00 Yorumlaöyle ilişki mi olur; vizeli ilişki...
11 Yorumla
+1 yılAyrıl bence
10 Yorumladevamı gelecek kanka çok ateşlisinki dayanbmıyor
00 YorumlaCiddi ciddi konuş
10 YorumlaEl freni cek
00 Yorumla
+1 yılsakın telefonunu ya da cüzdanını düşürme
02 Yorumla
Soran+1 yılYa uf😂😅
- +1 yıl
Xd :)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel işte, zevk almaya bak bence
04 Yorumla
Soran+1 yılSizin zevkinize sokayım.
- +1 yıl
Trollllll
- +1 yıl
Erkek bozması
Soran+1 yılAllah aşkına sen de biraz insan bozması ol, en azından.
+1 yılŞamarı ver
00 Yorumlasence az şey değilsin
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bakarsan öyle görürsün hani😉
Soran+1 yılBaktığın gibi görünüyorum.
+1 yılBisi olmaz. ellenmeye alismissindir
07 Yorumla
Soran+1 yılEllemeye alıştığın kızlardan değilim, yanlış anlamışsın beni.
- +1 yıl
Elletiyosun ama?
- +1 yıl
Kusura bakma elletiyosan bende seni elletmeyi seviyo derum namusunu koruyan kisiler orasini burasini elletmez elleten bir adamlada sevgili olmaz.
Soran+1 yılAdam gibi rahatsızlığımı belirttim. Çaresiz olduğumu yazdım ve yardım istedim. Umarım sen "elletmeyenlere" denk gelirsin kardeşim.
- +1 yıl
Umarim senin gibi kahpeler cikmaz karsima
Soran+1 yılBeddua etmeyi sevmem ama umarım karşına senin gibi bir kız çıkar. İyi akşamlar.
- +1 yıl
Umarim 😀benim gibi kiz cikar karsima amin
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrılık gitsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 24,4b cevap paylaştı. Seks amac
00 YorumlaRahatszmi oluon
03 Yorumla
Soran+1 yılYok canım ne rahatsızlığı dedim yazayım buraya da rezil ediyim jendimi
Soran+1 yılKendimi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler