Arkadaşlar ben 19 sevgilim 27 yaşında 4 aydır birlikteyiz. Henüz çok yeni olmamıza rağmen boynumdan öpmek istiyor. Göğüslerime dokunuyor falan. Ben erken olduğunu düşünüyorum. Sizce normal mı izin verirsem ileri gider mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlar ! Allah aşkına erkekler sizinle ne diye sevgili olur zannediyosunuz. Bu kadar saf ayağına yatmayın yaa yapmayın!
Sokaklar, sevgili mağdurları ile dolu..!
Sevgilisine inanıp Namusunu teslim etmiş kızlar,
Sevgilisi tarafından pazarlanan kızlar...
Sevgilisi tarafından geneleve düşürülmüş kızlarla dolu.!
Sevgili olan kişiler anlık cinsel haz peşindedirler...
Bir erkeği harekete geçiren en büyük sebeplerden birisi
cinsel hazdır... Bir erkek sevgilisini gerçek bir eş yerinde görmediği için evleneceği kadınla yapmayı düşünmediği şeyleri sevgilisi ile yapar..!
Ne gariptir ki kızlarda bu durumdan hiç rahatsız değil..!
Erkekler sevgililerini kullanılıp atılan bir mal gibi görür,
biraz eğlenip sonra bir bahane ile bırakırım düşüncesindedirler.
Yapılan istatistiklere göre sevgilisi ile evlenen erkek %10 çıkmamıştır.!
Sevgili peşinde koşmak fikri, erkeklerde yuva kurma
ve aile olma düşüncesini ortadan kaldırır..
Bugün biri ile yarın biri ile derken asla bir kadına bağlanamayacaktır,
zamanlada hiçbir kadına güven duygusu kalmaz,
her kadını potansiyel fahişe gibi görür.!21 Yorumla- +1 yıl
Ya ilk defa olayın dini yönüne girmeden bu kadar mükemmel özetleyen birini gördüm. 😊 👏👏👏
En İyi Cevaplar
yani elletmeyi düşünüyorsan bunun erkeni geçi olmaz. sen rahatsız oluyorsan ikaz et olmuyorsan sende onu elle
52 Yorumla
Soran+1 yılHahhsha Sende onu elle mi 😂bunu düşünürüm 😂
sakın samın izin verme verirsen bir zaman sonra sanada normal miş gibi gelir ve enson olay yatakta biter ananı babanı düşün sert bir tepki göster birdaha kalkışmasın bu işe yoksa basit bir kız oldugunu düşünüp senle çinsel aclıgını bastıracak sonrada alcagını alıp seni birakacak imza atmayan hiç bir erkeye güvenme bak sitede sinsellik sayfasında senin gibi birsürü kız var bekaretini kaybetmiş ne yapsam diye aglıyan kafanı kullan vermezsen kıymetli olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın ya yorumları okuyunca pişman oldum. Sert bir dille istemediğimi söyleyeceğim. İnsan yaşarken farketmiyor ama söylediğin gibi sonuçları kötü olabilir 😞
Gizli Üye(30-35)+1 yılOna gore normal, sana gore degil. Evlilik cagina gelmis adamla cocukluktan yeni cikan kucuk bir kizin sevgili olmasi cok yanlistir ve ilk gunlerde memelerine dokunur, sonraki gunlerde alt tarafina. Daha sonra da yatagina girmezsen zorbalik yapar ve basina bela olur. Yumusak biriyse sanslisindir en fazla terk eder.
34 Yorumla
Soran+1 yılÖyle biri değil ki bilmiyorum ciddi düşünmüyor mu sence? Her zaman sevdiğini söylüyor. İlgi gösteriyor falan
Cevap sahibi+1 yılYahu senin yasindaki kizlara bunu anlatmak o kadar zor ki. Cok iyi biliyorsaniz sormayin o zaman. Onun kafasiyla senin kafan bir olamaz. O gormus gecirmis ve olgun bir adam, sen daha gormeye yeni basliyorsun. Ya evleneceksin rahatlayacak adam, ya da evlenmeden istedigini vereceksin sonra da seni ortada birakacak. Secim senin ama yas farkiniz fazla. Erkek buyuk olmali ama maximum 5 yas olmali, fazlasi anca kadin 25 yasinin uzerindeyken normallesiyor. Kazim kadar adami birak ve yasina uygun biriyle masum, eline koluna hakim olunan bir iliski yasa.
Soran+1 yılHaklısın aslında ama yaşıtlarım çoçuksu geliyor. O kadar ilgili davranıyor ki konuşmaları giyinişi falan ilk defa böyle şeyler hissediyorum.
Cevap sahibi+1 yılBelli yakindan ilgileniyormus memelerini elinden dusurmeyecek kadar. Her seyin farkinda oldugun halde devam ediyorsan mustahak sana. Sen de buna el kadar bebek geliyorsun ama isini gorebilecegini dusundugu icin ilgiyi sevgiyi eksik etmiyor. Olgunluguna karsi dayanamayacagini bildigi icin bu durumdan faydalaniyor. Yasitlarin cocuksu geliyor ama sen yeterince olgunlasmis olmasaysin bu kart zamparaya bu kadar yuz vermezdin. Yaptigi resmen subyancilik ya ellemek nedir? Lutfen daha fazla cevap yazma cunku tahammul edemiyorum. Ben elimden gelen yardimi yaptim, kulak asarsin veya asmazsin ona asla karismam. Umarim uzulmezsin iyi gunler.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
74Cevap
+1 yılhalaa salakmısınız ya da salak görüşünüyatan uyanık keçilerdenmisin anlayamadık bugün yanaklarından yarın dudakların birgün boynundan diğer günde a muşundan başlar sonrada ben sevgilimle ilişkiye girdik ben hamileyim mi der dertlenirsin kendini kocana sakla mutevazı ve hanım hanımçık ol
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 ay olmuş artık yazık çocuğa. Biz erkekler azgınlıktan inan ölüyoruz yani deliği olan bir şey bulsak sokacağız o derece yani istemsizce vücut bunu istiyor bir ihtiyaç ha nedir öpüşürsünüz dokunur sarılır falan bunlar olur en azından çocuk rahatlar biraz yanıyoruz ateş alıyoruz
13 Yorumla
Soran+1 yılOhaa 😐 Ergenlikten olmasın oo? Her erkek aynı mıdır?
Cevap sahibi+1 yılErgenlik falan değil kızım ya ben 23 yaşındayım hala bakirim kız eline elim deymedi anasını satim o derece ve şu an yanıyorum duvara delik açıp takıcam yani o derece ama yok yani yok kaldık dımdızlak
Soran+1 yılCiddi misin ya 😕 Farklı şeylerle ilgilen çık bir hava falan al ne bileyim bu kadar istekli olmak normal değil
+1 yılNormal değil!
ayrıca çok fazla yaş farkı var normal bir erkek kendinden bu kadar küçük bir kızla ilgilenmez zaten onun amacı çok pis sakın izin verme bir daha yaparsa ayrılacağını söyle..20 YorumlaNe kadar ileri gideceğine sen karar verirsin. Sapık ruhlu biriyse tecavüz bile edebilir dikkatli olmakta fayda var. mümkün mertebe evine ya da kimsenin etrafta olmayacağı kapalı alanlarda görüşmemeye çalış. Mazallah diyorum...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıltabii ki.. ilk öpüşmeden sonra istekler başlar yavaş yavaş.. ilişki ilerledikçe de arkası gelmez isteklerin.. olay sizin isteyip istememenize kalmış zaten.. isterseniz olur istemezseniz olmaz.. ya yollar ayrılır ya da devam..
00 Yorumla
+1 yılkuralları insanların sözlerini düşüncelerini falan sektir et içinden geleni yap kullanacağını düşünüyorsan zaten adamla işin ne ayrıl hemen değil mi :)
00 Yorumla
+1 yılbence biraz bu konularda kendini geride tutmaya bak sen izin verirsen o da bunu ilerletecektir iş içinden çıkılmaz bir noktaya gelmeden bunu istemediğini ve kendini dizginlemesini söyleyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılIzin verirsen ileri gider. Tamamen izin bekliyor. Bir süre sonra alt kısma yoklamaya başlar ve tepkini ölçer. Bir bakima senden izin istiyor senin isteğin dahilinde olarak gerçekleşmesini istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkası gelir. Bekâretin onemsiyorsan başlama ama önemi yoksa sal gitsin
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılOpen bir insan haliyle elleri rahat durmaz ki dokunması normal bence
20 Yorumla
+1 yılİleri gider bu. Tavrını koy ama hoşuna gidiyorsa bir şey diyemem
Yaş farkınız çok fazla, kullanma olasılığı yüksek20 Yorumla
+1 yılileride elletceksen erken geç muhabbetine hiç girme ne fark edecek.. sevgili arasında olur böyle şeyler devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılizin verme ayrıl hatta o namus giderse bidaha gelmez akıllı ol sakın kalbinle hareket etme sert ol bu konuda o gelinliği hakkıyla giyimelisin bence hem yaşıda buyuk niyeti ciddiyse ewlensin sen ona göre çocuksun daha
00 YorumlaO yasa gelmiş 19 luk citirida bulmuş ki affedermi hiç 😂
22 Yorumla
Soran+1 yılYaş farkı fazla değil ki 😕
+1 yılEğer sen de istiyorsan sorun yok fakat istemiyor onu kırmamak için ses çıkarmıyorsan ozaman ileri de sorun olacaktır
06 Yorumla
Soran+1 yılKırmamak için izin veriyorum
- +1 yıl
ne kadarına izin verdin?
Soran+1 yılYazdığım gibi işte boynumdan öptü birde göğüslerime dokundu.
- +1 yıl
Göğüslerine kıyafet üzerinden mi içinden mi ?
Soran+1 yılKıyafet üzerinden arkamdan sarıldı işte boynumu falan öptü ters bir tepki verince özür dilerim kendime hakim olamadım dedi
- +1 yıl
neyse fazla özele girmeyeyim burada. Sen kendinden taviz vermemelisin...
detayları mesajatıp anlatabilirsin!
Yaş farkına göre normal yani ayrıl sen öyle bişey istemiyosan niyeti belli
20 YorumlaEvet Bu başlangıç uzak durmalısın seni kullanıyor gibi sanki terbiyesiz ahlaksız
00 Yorumlaİzin vermemelisin sonra dönüşü olmayan yollada olursunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGitmek ister. Doğal olan bu. Sevgilin seninle ayni görüşte değil. Yıllarca beklemek istemiyor. Fikir ayrılığıniz var ayrıl bence.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. mutlaka ileri gider ama erken veya geç olayı biraz saçma
00 Yorumladostum ben 1 hafta filan çıktık mı yatağa atıyordum sen artık 5. yılınızda verirsin
00 YorumlaAyrıldığınızda yeni sevgilin olduğunda için nasıl rahat etcek mk ne rahat insansınız lan agajagd
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence geç bile. Ben 1-2 ay içinde yeterince samimi olunacağını düşünüyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılDalga mı geçiyorsun?
- +1 yıl
Hayır. Şahsen öpüşmek falan için 3-5 sene çıkmaya gerek olmadığını düşünüyorum, ha eğer diyosan ki 30 sene evli kalmazsak öpmem o senin bileceğin iş.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik dışı işleri doğru bulmuyorum
Erkeni geçi yok bunun
Hepsi de zina işte20 Yorumlaerken oldugunu dusunuyosan neden dokunmasina izin veriyosun ki az bir yol ver yani normal bir durum degil
00 Yorumla
+1 yılileri gidecek günün birinde o kesin ama böyle şeylerin erkeni geçi olmaz e adam da 27 yaşında yani
00 Yorumla
+1 yılsen ızın vercen ama sonra oylemı sımdı erken mı vermeye nıyetlıysen sonraya bırakma :)
00 Yorumla
+1 yılnormal tabikide ama bir şey yaşamak istiyormusun önemli olan o
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama seviyorum kırmak istemiyorum
- +1 yıl
yüzeysel yaşa bir şeyleri?
+1 yılNe erkeni.
Sizin şimdiye kadar çocuk yapmanız gerekirdi.00 Yorumla
+1 yılbırak adam tadına baksın
er ya da geç olacak zaten uzatmanın ne geregı var00 Yorumlaİleriye gider seninle ciddi bir düşüncesi olsa zaten bunları yapmaz
00 Yorumla
+1 yılne erkeni mk geç bile kalmış.. ben olsam seni daha o gün skerdim..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKullanılan bir kız daha. Ne zaman vazgeçeceksiniz babanız yaşında sizi kullanma gözüyle bakan kekolardan?
02 Yorumla
Soran+1 yılYaş farklı çok fazla değil ki abartma 😁
Cevap sahibi+1 yıl8 yaşında çocuğu okula başlıyor milletin.
Siz daha kanmaya devam edin. Hepinizi böyle kandırıyor erkkeler. Git daha çok başına çorap örür senin
Ne normali ya ona dokunma hakkı yokki kiysin nikah dokunsun
00 Yorumla
+1 yılileri gitmek için zaten bunları yapıyor:) ver yapsın ya nolcak:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmalla cakıp sonra yenisine bakacak öyle görünüyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhemde nasıl. adam kaç yaşına gelmiş. soluksuz gider
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım?
Cevap sahibi+1 yıldevam et kızım devam et. anlarsın daha sonra
+1 yılsenı kullanıyor gıbıme geldı
22 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsun
- +1 yıl
yası buyuk ınsanlar cıddı dusundugu kadına hemen el atmazlar ozellıkle daha 19 yasında bı kız zaten mantıgen aranızdakı yas farkıda cok fazla
dokunsak bir dert
dokunmasak ayrı dert
bırak yalasın çocuk00 YorumlaYapma diyceksinki bu kadar basit
53 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bir izin ver bak ne oluyor sen anlatirken ben bile fena oldum 😈😈
00 Yorumla
+1 yılSenin için erken olsada onun için baya geç
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar büyük biri ile çıkarsan dokunur tabi çıtır bulmuş
02 Yorumla
Soran+1 yılYaş farkı fazla değil ki 😒
Cevap sahibi+1 yılSen gençliğin başında o olgunluğun sen ona göre tazesin
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormal deyil senin daha yaşın kaç 8 yaş var aranızda kodugumunun abazası gelmiş seni bulmuş
04 Yorumla
Soran+1 yılYa herkes aynı şeyi söylüyor 😞 O yaştaki bir adam duygusuz mu yani sevemez mi?
Cevap sahibi+1 yılbulmuş senin gibi körpeyi sevmeyipde napacak severde ne olur ne olmaz sen anlamadınmı sevip sevmedigini
Soran+1 yılİlgili davranıyor. Hediye falan alıyor hep bir kaç kez sevdiğinide söyledi
Cevap sahibi+1 yılSende seviyor isen sikinti yapma biraz abaza seninki ellet ama verme
+1 yılGider. Kendinden büyüklere pek şaapmamak lazım :)
40 Yorumla
+1 yılohaaaaaaaaa 4 ay olmus daha deviremedimi seni... beceriksiz adam
18 Yorumla
Soran+1 yılOff ne diyorsun amca 😒
- +1 yıl
Lan sen ne diyon lan yaşından utan edepsiz
- +1 yıl
@ferocious- de sktr salak ergen
- +1 yıl
27 yasidnaki adam zor durur gayet dogal hakki dalacak tabi-el ele gezip sinemaya gidecek hali yok liselielr gibi
- +1 yıl
Yellow senin aklını başından alırım bak
- +1 yıl
@ferocious- vay klavye delikanlisi seni.. hep apachi harektler bunlar varoslugunda tescillendi simdi
- +1 yıl
Gel karşılıklı bir çay içelim o yürek varsa
- +1 yıl
@ferocious- ben cay icmem sadece viski iciyorum kocum.. amelemiyiz
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Amaç seks zaten sonra ayrilir merak etme
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılErken?
Cinsellik olmadan ilişkimi olur00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. İçinden geldiği gibi davran
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. gider hamile bile kallırsn
00 Yorumla
+1 yılIyi yakinda seni sker birakir
01 Yorumla
Soran+1 yılİstemediğim sürece dokunamaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaş farkının sonuçları :)
00 Yorumlabırsey olmaz sen durdurmasını bılırsen sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılIleri gider hatta uçarak. Saf misin
00 Yorumla
+1 yılYürü ya kulum der... Bence izin verme...
00 Yorumla
+1 yılSakın verme
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. keyfine bak bir şey diyemeyiz
00 Yorumla
+1 yıl19 yaşında memen yoktur be yazık
00 Yorumlabiraz daha ileri gidersen şov başlar dikkat et :)
00 Yorumla
+1 yılee dosunsun ne olmuş?
00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri