Dün O Ses Türkiye'de denk geldim de Ceyda-Bülent çiftine. Topuklunun da etkisi vardır elbet ama Ceyda bildiğiniz uzun. Ama çok da tatlı geliyor bu çift bana. Niye erkeğin uzun olması gerekiyordu ilişkide, bir hatırlatır mısınız?
Bir ilişkide erkeğin boyu kadından daha uzun mu olmalıdır?
Türk kadınının korunup kollanma arzusu. Burada boy ile ilgili açılan konularda "Kezban" diye nitelendirdiğimiz bazı kızlarımızın çoğunun "kısa boylu erkek kalıpsız, bana güven vermiyor, beni nasıl koruyacak" gibi cümlelerle hissettikleri eziklik duygusunu erkeğin boyu posu üzerinden yaptığı ego tatminine çok şahit oldum.
Hatta hatta belli bir ortalamanın altında kalan erkeklere, erkek gözüyle bakmadıklarını, şu kadar boyun altındakiler bacımdır diye nitelendirenlerde var.
O kadar çok korunup kollanmaya muhtaçsanız çıkmayın baba evinden.
Bence farketmez ama kızlar bunu fena halde önemsiyor. Benim kuzen düğünde yeşil kunduradan 5 cm gizli topuklu ayakkabı alıp giymişti gelin hanım uzun boylu olduğundan. Bu tarz yöntemler oldukça uzun boy- kısa boy önemi kalmıyo adamlar yapmış olmuş :))
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Dün izlerken aynı şeyi ben düşündüm inanırmısın😂 bunların evli olduğunu bile bilmiyordum videolarını falan gösterdi ya çok tatlı geldiler bana çok içten çok candan sonra boy farkları beni rahatsız etmedi.. ben hep erkeğin uzun olması gerektiğini düşünmüşümdür ama böyşe uyumlu böyle tatlı bir çift olmayı başardıktan sonra boy sadece bir rakamdan ibaret değilmidir? Dipnot: ben olsam topuklu giymezdim onun yanında😂
Evet, bir de kadının engelli bir kızı var eski eşinden ve Bülent Şakrak çok iyi bakıyor gibi görünüyor o kıza. O yüzden ondan da ekstra seviyorum bu çifti :)
Bulent Sakrak aldatildiginda cok uzulmustum ama agercek aski ve babaligi Ceyda Duvenci'de buldu. Ceyda Hanim'da aski onda buldu masaAllah. Bu yuzden boy farki bu iliskide cok da onemli degil. Benerkegin benden 8-10 cm. kadar uzun olmasini isterim fazlasi komik duruyor.
- Özge ile bir evlilik denedik ama olmadı. Aslına bakarsanız etik olarak şimdi benim onun Ata ile ilişkisinin içine girmem hiç doğru değil. Bu yüzden de ilk ve son kez konuşuyorum. Özge çok iyi bir insan, özünde de iyidir. Ata ile ilişkisi de biz evliyken başlamadı. Bunun tersini söylersem Özge? ye haksızlık yapmış olurum. Ona bu konuda sonsuz kefilim. Böyle bir şey hissetmedim, bunun altına imza atarım. Ayrıca bu gönül meselesidir, aşktır. Hayatta böyle şeyler de oluyor, olabilir de. Zaten ilişkiler nasıl başlıyorki. Aynı ortamda kadın ve erkek birbirini görüyor arada bir elektriklenme oluyor. Bu sıradan insanlar için de böyle değil mi? - Onlar birbirlerini istiyorlar, ben de onların mutlu olmasından başka bir şey istemem. Evlenirlerse de çok mutlu olurum. Çünkü ben de yeni bir ilişki yaşıyorum ve özel hayatımda çok mutluyum.
Nedeni belli; dişinin erkekten daha zayıf hissettiğinde, daha çok korunup kollanacağını düşünmesi. Bu algının çıkış noktası budur. Ataerkil düzenle de bağlantılıdır. Bu çift bir harika dostum. ❤️ Maşallah, allah bir ömür birlikte yaşlanmalarını nasip etsin.
kim öyle bişey dediki benim dayı kızı eniştemden uzun hemde ayakkabısız halde bile baya fark var arada önemli olan mutlu olmak 24 senedir evliler 2de çocukları var
'Niye erkeğin uzum olması gerekiyordu ilişkide, bir hatırlatır mısınız?' Deyişin beni güldürdü. Ilişkilerde ki bu boy takıntısının kaynağını bir kez daha hatırlattı.. rakamların önemsiz olduğu önemini kavrayan insanlarımız olması umuduyla..
Öyle bir kıstas yok. Ben daha minik olmayı seviyorum, puf böyle kaybolmak istiyorum sevgilimin kollarında çünkü. Daha dominant mizaçlı kadınlar için ilişkide boy farkının önemli olucağını sanmıyorum ama.
normalde çok önemli değildir o tabuları serdar ortaç abimiz yıktı ama görsellik açısından birbirini tamamlamak daha iyi olurdu bence. mesela topuklu giymeyiversin yani..
@cesurky aslında belkide vardır olamaz mı yerçekimi ne bağlı zeka orantisi malum her insan aynı olmadığı gibi yaşadıkları yerin rakimida önemli olsa gerek boşuna mi asyalilar zeki rakim düşük boylar genellikle kısa balık yemelerini zekaya baglamiyorum sonuçta çok çeşitli beslenme olan ülkeler daha zeki olmalıydı balığın değil bence rakimin etkisi var
Insan boyu iklim şartina bağli olarak karakterizedir. yani zeka vücutla alakasi yok. afrika ülkelerine bak hepsi uzun insanlar. nedeni oranin havasinin hep sicak olmasi. ama kutuplara doğru gidildikçe insan boyu kisaliyor. iklime bağli
@cesurky tamam haklısın metavari kurgusal yaklasiyorum olaya ancak şu var çöl ve Buzullar zaten Extrem yaşam alanları oralarda insanlar hayatta kalmaya odaklı ve bir kabulleniş var zeka için bir gereksinim duymuyorlar ki boylari ile orantılı olsun
Yani dmeek istediğim dünyanin en akilli insanlari eskimolarin olmasi lazimdi En akilsizlari da orta kuşak insani. ama akilli olmak ćalişma ve var olan beyni kullanmakla alakali. bak uzun boylular Albert, frudit, hirohito, Adolf, Mustafa kemal, ve dah bir suru bilim insani hep uzun boylu. bence böyle değerlendirmemek lazim
Ayrıca deniz havası olması yeterli bence bol oksijen ve arınma var o yüzden degilmidir yazın kendimizi denizlere suya vurmaya çalışıyoruz fazla olan hersey extra efor ve Materyal gerektiriyor kisaysan minyonsan fazla efora materyale ihtiyacın yoktur zihinsel gelişimin bu anlamda fazla olucagini düşünüyorum k3ndini gelistirdikce tabi ve rakim da etmen deniz varsa buz ya da çöl değil
@cesurky tabi ispatlamak için ugrasmak anlamsız belki ikimizde hakliyiz bilemeyiz dünya ve insan var oldukça gizemlerini koruyacaktır. Hayırlı cumalar iyi günler.
Tabi ki uzun olmalı. En azindan ayni boy.. Yoksa kadin annesi ablasi gibi duruyor. Keza bu fotografta da oyle durmus. Uzun boy erkekte maskulenite gosterir (which we really like) Tabi boyu uzun olmayıp maskulenitesi ve çekiciliği yüksek erkekler de var Bkz: Tarkan
Bu algının sebebi, kadınların hep kendınen uzun olan erkekleri istemesinden kaynaklanıyor. Hep böyle düşünülüyor. Bu sebeple kısa erkek uzun kadın ikilemine şaşırıyoruZ istemsizce
Kadinlar cogunlukla her anlamda kendilerinden üstün bir erkek isterler. Benden kisa ya da ayni boyda olan bir erkek bana yeterince erkeksi ve cekici gelmez.
Bence arada aşk ve saygı varsa en önemlisi mutlu ve huzurluysak kendimi onun yanında güvende hissedebiliyorsam karşılıklı güven ve sadakat varsa o kadar da önemli değil. Önemli olan anlaşabilmek gerisi boş.
En İyi Cevaplar