Sınıfta bir çocuk var tam bir ezik.aşağılamak için değil ama adam berbat durumda.Sorunu anlatıyım

Çocuk çok korkak millet geliyor bunun ensesine falan şaplatıyor,küfür ediyorlar hiç bişey demiyor.Ayrıca çekingen,hiç bişey soramaz ben yanında oturduğum halde benimle bile nadiren konuşuyor o kadar geveze olmama rağmen.Derste deli gibi yazıyor ama anlamıyor;5 zayıftan sınıfta kaldı.Ve çocuğun kafası yamuk çirkin yani bayağı.Siz baylar ve bayanlar bu çocuk hakkında ne düşünürdünüz?Kızlar bu çocuğa sevgili gözüyle bakabilir misiniz?Yoksa iğrenir misiniz?Dışarıdan nasıl bakıyor millet merak ediyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar şimdiden güncelleme için özür diliyorum lakin bir şeyi açıklığa kavuşturmak gerek;ben objektif bir gözle baktığım ve yakından gözlemleme fırsatım olan bir insanın kabaca karakterini sizin görüşünüze sundum.Çocuğa hakaret mi ettim acaba?Bazıları canını yakmış falan diyor :) Canımı yakmış birisiyle kendi isteğimle sıra arkadaşı olmazdım zaten.Ama beni kimse anlamıyor :(
Sınıfta bir çocuk var tam bir ezik.aşağılamak için değil ama adam berbat durumda.Sorunu anlatıyım