Rehberinde kayıtlı olmadığım kişinin çevrimiçi olduğunu görebilir miyim? Mümkün mü bu? Bir de WhatsApp da karşı tarafta numaram yoksa nasıl anlarım? WhatsApp
WhatsApp'ta karşı tarafta numaran yoksa çevrimiçi olduğunu görebilir miyim?
WhatsApp'ın hayatımıza ne zaman girdiğini, ne ara bu kadar vazgeçilmez olduğunu hatırlayan var mı? Sadece bizim ülkemizde değil tüm dünyaca popüler bir uygulama. 2020 yılı itibariyle WhatsApp'ı kullanan aktif kullanıcı sayısı 2 milyarı aşmış durumda. Dünya nüfusunun 8 milyar civarında olduğunu düşünürsek her 4 kişiden 1'i WhatsApp kullanıcısı diyebiliriz. Bu kadar çok kullanıcısı olan uygulamanın sorusu da çok oluyor haliyle. Senin merak ettiğin WhatsApp da karşı tarafta numaram yoksa çevrimiçi görünür mü bakalım.
Rehberinde Kayıtlı Olmadığım Kişinin Çevrimiçi Olduğunu Görebilir Miyim?
WhatsApp çevrimiçi
WhatsApp'ın gizlilik koşulları çok iyi. Sunmuş olduğu hemen hemen tüm özelliklerin kitlesini seçebiliyorsun. Okundu bilgisi, son görülme bilgisi, profil resmini kimler görebilir, hakkımda ve durum güncellemelerini kimler görebilir hepsini seçebiliyorsun. Ama bu özellikler karşılıklı etki yaratıyor. Mesela okundu bilgisini kapatırsan, sen de karşı taraftan okundu bilgisini göremiyorsun. Rehberinde olmadığım kişinin çevrimiçi olduğunu görebilir miyim soruna gelecek olursam.
Bu durum senin o kişiye temasınla alakalı. Eğer bu kişiyle daha öncesinde mesajlaştıysan; daha sonrasında numaranı sildiyse bu kişinin çevrimiçi bilgisini görürsün. Ancak hiç mesaj atmadığın biri ise; rehberine eklediğinde karşı taraftan çevrimiçi bilgisi alamazsın.
WhatsApp da karşı tarafta numaram yoksa nasıl anlarım?
WhatsApp sohbet
Bunun tek yolu bir grup sohbeti oluşturmaktır. Numaranı kaydetmiş mi diye merak ettiğin kişi ve numaranı kaydettiğine emin olduğun biriyle bir grup oluştur. Bir test mesajı at. Sonra mesaja tıkla ve okundu listesine bak. Eğer merak ettiğin numara burada yer alıyorsa o kişide kayıtlısın anlamına gelir.
Karşı taraf tüm ayarlarını kişilerim diye gizlediyse, yani sadece kişileri olarak işaretlediyse göremezsin. O zaman kendi tel numaranı onun kişileri arasına kaydetmen gerekir bu da bir uzmanlık işi. Yoksa hayatta bu ayarları gizlemiş birinin çevrim içi olduğunu göremezsin
Kanka ben numarasını siliyorum hakkimda yazan söz kalıyor geri ekliyorum geliyor sence numarami silmismidir ama resmi yok son görülme yok sizce silmişmidir
Ben de göremiyorum numarasını değiştirdi sonra ben buldum yeni numarasını eklemiştim önceden görüyordum çevrim içi oluşunu sonra beni engelledi hiç konuşmadıgımız halde dün baktım profil resmini görüyorum ama çevrim içi oluşunu göremiyorum bu sefer de başka bir hesap dan baktım onda çevrim içi oluyor bende gözükmüyor
Baska telefonlarda numarsini yaziyorum son gorulmesi gozukmuyor ama benim telfonumda sadece son gorulmesi gozukuyor , bu ne demem onum rehberinde kayitliyim?
En İyi Cevaplar