Sevgilim eskisi gibi konuşmuyor?

Sevgilim artık eskisi gibi değil. Eskiden benim işim bile olsa üzülürdü kalp atardı birşeyler yaparfo ama bu aralar çok fsrklı bir ara tsrtıştıl ayrılmak istedi bende ne halin varsa gör sana güvendim dedim tsrtışma konusu da küçücük birşey ama o büyüttü. İşte sonra sabaha kadar mesaj attı seni seviyorum diye cevap vermedim. Konuştuğımız ilk zamanlarda gece 1 den 5 e kadar konuşmuştuk ben her ne kadar yoruldum da bana şarja köy telefonunı falan diyordu sürekli konuşmak istiyordu seni hiç bırakmicam diyordu ve küçücük şeyde ayrılöak istemesi güvenini sarstı ama bana sürekli seni seviyorum şu an çok pişmanım dediklerimden dedi ve ben de son bir şans verdim. O günden bu yana çok fazla konuşmuyor eskisi gibi kalp atmıyor telefonla konışunca seni seviyorum demiyor garip buluyordım ama ağzımı açıp birşey demek istemedim çünkü ya mantıken yanlış düşünüyorsam diye ama gerçekten benim yazdıklarıma karşı sürekli kısa cevaplar kalp falan hiçbirşey yok ve onun hakkında ne karar vereceğimi veya ne düşüneceğimi nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum? ☹
Sevgilim eskisi gibi konuşmuyor?