Genelde aldatan kadınların kullandığı ne kadar doğrudur bilmiyoruz tek bir bahane var bana göre "ilgisizdi aldattım." Erkeklerde en popüler olan bahane de "boş bir yanıma geldi aldattım" olabilir. Size göre aldatan kişilerin kullandığı en popüler bahane nedir?
Bana karşı çok ilgisizdi, başkasından ilgi görmek beni sarhoş etti
Eşimde beni aldatıyor
Biraz macera aradım, o kadar
Boş bir anıma geldi, nasıl yaptım hala anlamıyorum
şarhoştum, hatırlamıyordum hayatım, ben sen sandım :D bak vallahi ekmek musaf carpsın ben seni seviyorum :D o bir gecelik oldu bitti, dedim ya sarhostum, hatırlamıyorum... (aldattığı kadına döner) sen kimsin lan? bir sg.
hani nasıl caktırdıysa artık, sarhos kafa yakalanmıs mal, başka diycek bişey yok ki...
Bahane değil son Zaman'larda yaygın hale gelen bir hastalık var karakter kanseri. Ha bu hastalıktan varsa o insanda herşeyi yapar. Aldatmak kitabım da Yok 🙏🏻Dizinin dibinde olurum sevdiğimin 🙏🏻
Ya şey ben karaktersiz, aklım yerine penisimle düşünen, ayran gönüllü hıyarın tekiyim de olmalıydı seçeneklerin arasında. Aldatmanın bahanesi mi olur? Şerefsiz işte.
En popüler değil de en haklı aldatma durumları;ilgisizlik ve sogukluktan kaynaklı. İnsan sevilmeyi istiyor. İlgisiz bir insan ya çok aptaldır veya aşırı özgüvenlidir. Her iki durumda da neticesi böyle agır oluyor. O hataya düşüyosa bir insan diğer sebepler şrfsizliktir ama bu sebep içlerinde en haklı olunanı. Kötünün iyisi gibi bişey.
Genelde eskiden yapılan minicik hatalarını öne sürerler. E sende şunu yapmıştın bunu yapmıştın. Kendini hataların en büyüğünü yapar ama sana suç atar ☺
Senle tartıştığımızda o bana hep şefkatli davranıyordu demişti beni onun için terk etmeden önce ( tartışma sebebimiz beni aldattığı kişiyle olan ilişkisiydi lafta arkadaştılar )
İnan hicbir sey hatirlamiyorum.. o ne zaman geldi ne zaman bu kadar yakinlasti bana hic anlamadim🤣zaten kendinden de hic haz almazdim. Hayatim bizim mutlulugumuzda gözu var bu kadinin. Sonra "hem sen yoksa benden supheleniyor. musun (hafif sert ve sitemkar sekilde)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bir kadımin olarak kendimi frenleyemiyorum nu konuda. Defalarca aldattım. Evdeyim hastanedeyim derken başkasının kollarındaydım. Sonuç mu? Eden bulur bende hep aldatıldım
Yüklenme değil tamam biraz kaba oldi ikinciside özür dilerim neyse özgürsün istedign gibi yasaya bilirsin kendini tutamiyorsanda yapacak bise yok eşinin sansizligi oda
Çok sevdim terkedildim yine sevdim aldatıldım yine affettim aşağılandım. Ben güzel bir ilişkim olduğunu hatırlamıyorum. Ama artık takmıyorum kimseyi. Canım ne isterse onu yapıyorum
Ahlaksiz şeylerle karsilasmamiz bizi cizgimizden cikartmamali , yaniliyo muyum, insanlar kötü diye bende mi kotu olayım yoksa herşeyin inadina dogrulugumdan ayrilmamaliyim mi?
Yaşayan bilir. Senin hayatın senin düşüncen saygı duyuyorum. Aynı duyarlılığı da senden bekliyorum. Görüşlerini ayrı yorumda belirtirsen saygı duymuş olursun sen de. Hz Ali herkesin içinde verilen öğüt nasihat hakarettir demiş. Güzel temennilerin için de teşekkür ederim ama bunları iğneler benim görüşümün altında deği de kendi görüşünde belirtirsen memnun olurum. Teşekkürler
Ahlak şövalyeliği yapan sensin. Ben açık açık ALDATIYORUM başkasının KOLLARINDA OLUYORUM dedim. Ahlaken nasihatte vermedim tavsiyede de bulunmadım. biliyorum Nietschenin sözü seni anlatıyor ama kabul etmemeni anlarım :) saygılarımla:)
şu an yeryuzeundeki her insan yaptığının yanlış olduğu kanaatinde ve böyle olmamani diledigimi söyledim , ama inatta israrlisin , ayrica hem benim bu isten ne gibi karım olabilir ki? Annem değilsin kardeşim değilsin , kimligim bile belli değil , ahlak savunucusu olup kimin gözüne girmeye calisiyim beni tanıyan bile yok burda
Aldatmak bahaneyle örtülemez. Ve affı yoktur bende. Madem sorunun var eşinle otur konuş. Hallet sıkıntını. Ne ala eşim ilgisizdi hemen gideyim başkasına.
Yapamıyoruz demişti. Ayrıldık, bir baktım 2 gün sonra eski sevgilisiyle barışmıştı. Eski sevgilimle arkadaşım aracılığıyla tanışmıştık, bu arada tanıştıran arkadaşım kızdı. Yani ona anlattığım herşeyi gidip ona anlatıyordu. Kısacası arkadaşım tanıştırdı, arkadaşım ayırdı sırf kıskançlığı yüzünden.
Kadınlara ilğisizlik onları bu yöne çekiyor. Eğerki karşıdaki erkeğin edebiyatıda iyiyse kadını mest edip kandırıyor. İçinde olmayan kanmaz ve yapmaz eğer meyili varsa bir daha iflah olmaz yine fırsatını yapacaktır
Aldatmak ırk din cinsiyet hiç bir bok tanımaz su katılmamıs bacım cocuklugudur sütü bozuklukdur bacım anasının boynuzlu babasının terbiye ve ahlak anlayısını öğretmeyişidir.
Tatmin etmessen aldatir tabi vereceksin eline bak gor aldatiyomu bir iliskide bu şart sadece sevmek sevilmek yetmiyo bir zaman sonra biseylerin zevkini yasamak lazim 😉
Erkekler eşi yeterli gelmediği için veya sirf değişiklik olsun diye aldatir. Ama kadinlar eşinden görmediği sevgiyi ilgiyi biri gösterdi mi ona aşik olur. Ve aşk icin aldatir...
Beni artık dinlemiyordu ama o dinledi yakın hissettim birden oldu vs vs. Bahanenin ne önemi var ki bahaneyi dinleyecek kadar konuşmaya tenezzül bile etmem.
Karakterimde aldatma yoktur. Aldatmanin bahaneside yoktur, aldatanda karakter de yoktur. Aldatildim mi bilmiyorum. Herkes yaptiginin bedelini öder inşallah
En İyi Cevaplar