İlk sevgilimdi ben çok seçici bir insanım ve zor severim onun doğru insan olduğunu düşündüm ve ciddi bir ilişki yaşıyorduk neyse ilişki boyunca bana yanlışlar yaptı bitirdik, onunla iki sene sürdü ilişkimiz ve biteli bir sene oldu belkide bir buçuk o benden sonra hayatına birilerini aldı ama hep üzülüp bana pişmanlığını dile getirdi bana hesap vermesi bile komik çünkü ayrıydık neyse ilk ve son aşkımdı ondan sonra hayatıma birini ilk kez aldım ve çok aşırı ciddi ilerliyoruz bir ay sonra sözlenicez aşık değilim çünkü aşık olunca ayrılıyor insanlar sevmek en iyisi sevgi bakidir seviyorum çok mutlu ediyor beni gerçekten, neyse konumuza geliyorum eski sevgilim beni aradı geçen gün sesi çok kötüydü bana sen mutluluğu hak ediyorsun sen çok delikanlı bir kızsın o duygular bir kere oluyormuş dahada olmuyor işte benimde bir kız arkadaşım var şu an ama ona aşık değilim ona bakarken sana baktığımda hissettiğim hiçbirşeyi hissetmiyorum sadece sevgisini seviyorum üzülmesin diye mutlu etmeye çalışıyorum dedi ve eğer o çocuk seni üzerse beni ara buna asla müsaade etmem senin saçının teline zarar gelse cana zarar gelir, ne zaman ihtiyacın olursa ben hep burdayım sen beni 10 yıl sonrada arasan alo a kişisiyim desen ben on saniye soluklanıcam seni unutmam için hafıza kaybı geçirmem gerekiyor bu saatten sonra falan dedi bende bişey demedim bitti konuşma ve bu konuşmadan sonra sürekli acıklı şarkılar paylaşıyor sürekli içiyor onun için üzülüyorum ama sevgilime asla ihanet edemem bunu hal edecek hiçbirşey yapmadı ona dostça yaklaşmalımıyım? ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar sizde yorum yapın ya allah aşkına
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar