Sevdiğim kıza açıldım ama kız cevap vermedi?

Sevdiğim kıza açıldım ama bu karşılık olarak cevap vermedi 1 hafta şakalaştık falan olacak gibiydi sonra kız beni istememeye başladı erkek arkadaşı vardı bitane (normal sınıf arkadaşı) o maluk benden uzak durmasını istedi sessiz sessiz yanında konuşurken duydum. Daha sonra çocuk da kardeşim falan demeye başladı ama ben duyduklarımı söylemedim kız bunun yüzünden soğumuş olabilir mi ya valla çok seviyorum ciddi düşünüyodum olsaydı. Şimdi o olay üzerinden 2 hafta geçti gün geçtikçe daha fazla soğumaya başladı ama söylediğim sözlere falan gülüyor ama yüzüme bakmıyor istese bakabilir utanan bı kız da değil. vazgeçesim de yok daha ileri gidersem boka dönüşücek unutun falan demeyin taktik verin birde umursamayınca onu o zaman bana bakıyor tip tip konuşmak istiyor gibi aradan birkaç saat geçince yine gidiyorum yanına bağırmaya başlıyo nefret ediyorum bir git yanımdan diyo falan ya gerçekten aşırı derecede çok seviyorum bı el atın cıvıtmayalım taktik verin nolur olsun bu iş kız beni çok iyi tanıyor bende onu çok iyi tanıyorum bı el atın
Sevdiğim kıza açıldım ama kız cevap vermedi?