Birinden çok hoşlandınız ve yazmayı düşünüyorsunuz diyelim. Uzun soluklu sohbet için tüyolarınız var mı? Nelerden bahsedebiliriz?

bana hoşlandığım kişiyi dinlerim günü nasıl geçmiş neler yapmış anlatması severim o anlattıkça zaten konu konuyu peş peşe açıyor. karşındakine değer verirsen ilgi gösterirsen oda sana değer verir empati kurmak önemlidir. uzun soluklu ilişkilerin sohbetlerin başlangıcı böyle olur
Öncelikle bir kitaptan sohbet açabilirim. Ya da yakın arkadaşını seven bir kankam varsa sanki biz aralarını yapalımmı teklifiyle gelirim. Bu sayede kankalarımızı uzun uzun överken arada kendimi xde tanıtırım
Karsimdakini bogmak istemem, akisina gore davranirim. Aslinda bu birazda karsidakinin neleri sevmedigini bilmekle alakali.
Lahmacun olsa ne güzel yerdik sahi sen lahmacun seviyor musun derdim 😶
Cevap
47Cevap
Bu konularda çok başarısızım. Deli gibi istediğim zaman bile nefret ediyormuş gibi davrandığım oluyor. Çünkü dengesiz bir odunum maalesef.
Bendede ay i ben bikeresinde hoslandigim kizin yanina gidip heyecandan naber laaaan demistim orda bitmisti zaten olay
@Daredevil11 ben de daha fena. selamünaleyküm karşiiiiim dıye baslıyom konusmaya.
Eğer karşımdaki kişi çok suskun değilse anlatacak çok konum var. Karşılık geldiği müddetce susamıyorum hele bir de karşımdaki kişi keyif almaya başladıysa.
ben hoslandigim kisiyle sabahlara kadar mesajlasirken (sms) lesirken
444 lira fatura odememe ragmen hala konusurum cunku o her seye deger degiyorda.😄
Herşey olabilir. Konuşma isteği olduktan sonra profil resmindeki herhangi bir detaydan girip lahana turşusundan çıkabilirsin.
Herşeyi geç konusmanin devam etmesi icin karsindaki kisinin konusmaya istekli olmasi gerekli. Yoksa o elektrigi asla yakalayamazsin..
Mesajlaşma özürlüsüyüm arkadaşların tüyoları varsa söylesin 😂
bu ısın tuyosu felan yok ılgıısı vasa o blucaktır senı zaten. kasmayın bosuna
ilk yazan ben olmam heralde, yani hiç başına gelmedi bilmiyorum nasıl davranırım
Bir konuyla başlıyor genelde. Sonra dolaylı olarak gelişiyor.
Seni bir yerden tanıyorum diye gir olaya ordan konu açılır tabi önce soyunu sopunu bilmen lazım ki konu konuyu açsın 😂
Doğaçlama yöntemi en iyisi. Zira ortak bir nokta bulunamazsa pek de sohbet mümkün olmuyor.
alakam yok şöyle seylerden karsımdakı ugrasır hep konusmak ıcın
Enteresan sorularla ilgisini çeker sonra konu konuyu açar ve tanışma başlamış olur :)
Sence mandalina olmak nasıl bir duygu felan derim sohbet ordan uzayabilir fjfkf
Konuşmak istiyorsam lâf lâfı açar zaten tüyoya gerek yok ki...
kendim gibi olurum. genelde ona sorular sorarim. her insan kendinden bahsetmeyi sever. kendinden bahsetmeyi saglarsam muhabbet hayli uzar
Şurda az takılayım kesin işe yarayacak şeyler vardır 😊
Ben yazmam genelde karsimdaki yazar sohbetin seyri isime gelmiyosa yön veririm sadece 😁
Spontane davranıyorum. Ekstra tüyoların taktiklerim yok.
İki kişi de konuşmak istiyorsa doğaçlama her şey kendiliğinden gerçekleşiyor diye düşünüyorum.
Çok planlamalı olmamalı bu işler, kendi kendine gelişmeli sohbet.
öyle bir taktiğim yok akışına bırakırım çekim olursa zaten sohbet de uzar
Birincisi kesinlikle soru cevap tarzında yaklaşma
İkinci olarak sonu sorgulama
Sadece tatlı bir kaç dokunuş yaparak konul onunla ve böylece muhabbet kendi kendi uzar gider
Hoşlanıyorsan geç cevap ver kısa öz yaz
Zaten sonrasında oda senden hoşlancaktır 😏
Normal sohbeti başlatırız sonra zevkleri hobileri fobileri derken muhabbet derinleşir
Gelecek kaygılarından bir gün terkedilme içgüdüsünden aldatilma korkusundan menfaat ilişkisinden
herşeyi bir çırpıda anlatmam..
zamana bırakırım :)
İlk önce samimi olman gerek ve karşındaki kişiyi buna cevap vermek zorunda bırakman gerek ona göre sorularını sorman lazım.
Mesaja uzun yazıyla girerim zaten gönlünü fethederim ,😂
Bu burda anlatmakla olmaz ağzının laf yapıyo olması lazım kızlar genelde tutuktur bu konuda
Sohbet kendiliğinden gelişir bir konu açildiği zaman..
1 sacmalamak
2 daha cok sacmalamak
3 dahada cok sacmalamak
:D
Normal hayattan bahset, nelerden hoşlanır neleri sever falan
Merhaba derim
iyi seneler :)
Adam senden etkilenmiyorsa dünyayı yazsan nafile
Doğaçlama takılıyorum
Olduğum gibi. Dürüst ve doğallık önemli.
Zaten dilden dökülüyor
bir bakmak lazım süreçe 🤣
Akışına bırakmazssn yürümez
Kimseyle mesajlaşmıyorum
Evin var mı? Araban var mı?
Hakkında bildiğim bir konuyla açılış yaparım
Valla ben direk yazarım ne olursa olsun
Sürekli şu emoji atilir:-)
Karsimdakinin enerjisine bagli konuyu
Annesinin kızlık soy adına kadar sorarım.
Onun yazmasını sağlarım kendim atlamam
laf lafı açar. sıkmadan, usandırmadan muhabbet.
Doğaçlama onu arkasi gelmez
Alttan girip ustten çikmak
bir sorum vardı diye başlarım
Direk hoşlandım dedim yine değişen bir şey olmadı
Çok utangacım çoook.
Direkt tipten kaybediyoruz yazsak ne fayda 😁
Naber bebeyim derim
Der
O bana yazsin
Tüyolarim olmadi hiç
naber la tavus kuşu
😍😍😍😍