Beni çok kırdı ne yapacağım?

4 aylık bir ilişkimiz var ben ona çıkmaya başladığımız ilk gün dedim ki "bar-pavyon-gazino hiç bir şekilde istemiyorum. illa ki içeceksen erkek erkeğe gidip bir evde parkta vs. için" tamam dedi ve gitmiyordu 4 aydır.

dün mesak attım ve barda oturduğunu söyledi. çok kızdım ve çok kırıldım çünkü bana verdiği sözü yemişti çiğneyip geçmişti :( birbirinden uzun 3 4 mesaj attım kırgınlığımı anlatan telefonumu kapatıp yattım ama kapatmama hiç gerek yokmuş çünkü hiç mesaj atmadı. sabah sadece bu konuyu yüz yüze konuşalım özledim zaten yarın buluşalım dedi ve gittiği yerin türkü bar olduğunu meyhaneye benzediğini söyledi.. bu beni şüphelendi çünkü türkü bar ve meyhane aynı şey değil ! şimdilik susuyorum arkadaşlar ama yüreğim çok darıldı :(

sizce yarın ki görüşmede ne demeliyim. bir de geçenlerde aldığım defter ve kalemi vericem kendisine. nasıl bir konuşma olmalı yarın
Güncellemeler
+1 yıl
4 ayda 4 senelil ilişkilerin görmediği zorlukları sorumları yaşadık ama hep yan yana el ele aştık bunları. bazen küfrettik birbirimize telefonlara çıkmadık saatlerce bekledik karda kışta kaçak göçek görüştük ağladık güldük küstük ama ayrılmadık... şimdi de bitti diyemem
Beni çok kırdı ne yapacağım?