AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Baby face olmasın mümkünse
Benım gibi olmalı keskın
Keskin franciskoda keskin aslında
Sakallı erkeği öpemezsinki
Erkek dediğin kirli sakallı olur
erkek dedin bakinca titrermeli
Baby face degil lachowski!
Keskin hatlı erkek 👍
Koreli 😂
Baby face;))))))):)^**^
Hatsız erkek şüşko olduğum için yüz hattım yok 😂
Kasli arti zengin o ben olsam bari ;)
Francisco dışında kimse baby face olamaz.
Kadınlar için önemli olan parası olan erkek.
Soldakı avrupalı sağdakı arap
Baby face
Karakter olsn yeter
En iyi yorum
Yaratilani severiz yaratandan ötürü
bence a
her türlü gideri var...
Ortası
Nasıl yani
Bebek gibi erkekmi yok daha neler 😂😂😂
Franciscoda kesin hatlı yalnız fotolar cok ters 😂
Her kişinin bir alıcısı var.
Keskin hatli demek illaki sakalli olmak demekmi?
Body yaptıgım için bu secenek seçtim üçgen vücut
Keskin hatlı erkek 😍😍😍
beybi feys ayağı g. t ayağıdır...
Şaşırtıcı baby face diyen de olmuş 😅
Baby face daha çekici 😏
Ne yazım ben bu yoruma
Kaslı tabiki 😀 kim ne yapsın cocuk yüzlüğü 😂
Baby faceee 😍
Sen çıtıpıtısın sanırım
Evveet 😀😉
@satiriasis__ sen de gay gibi duruyorsun burdan bakınca hadi uza yavşama okadar
Sanaldan erkeklik yapma gay değilim tercihim kadınlar ama senin gay potansiyelin gayet fazla lafı fazla uzatma
@satiriasis__ tamam yavşaklıkta gayların özelliği sen bu özelliği baya kullanmışsın sanal da erkeklik bana göre değil yavşakları görünce engel olamıyorum sadece nereye ne yazdığına dikkat etmen konusun bu bir uyarı olsun sana
Bende senin gibi kendini bir kalıba sokup adam olduğunu zannedenlere karşı engel olamıyorum gel yüz yüze uyar bende dikkate alayım uyarını
@satiriasis__ bana adresini mesaj at geliyim uyarmı ? millete yavşaklık yapıp kendini mi adam yerine koymaya çalışıyorsun ve ben seni bu yavşaklığınla adam yerine mi koyucam adamlıkla alakan yok lan senin bana kenar mahalle laflarıyla gelme kendin ol admlık kalıpla bitmiyor köpekte de var ama gözüne kestirdiğine gücü yeter sadece
Tamam bence bu kadar tartisma yeter. Abartmayalim lutfen
Şöle bir konuştuğuna bakıyorum da it ürüyor kervan yürüyor hadi yoluna eğer çok gelmek istiyorsan Kırıkkale'deyim otogara gelince haber ver
Yeterinnn
@satiriasis__ ülkü ocaklarımızda bir laf vardır kurtla tilkinin olduğu yerde çakallık ta yapılmaz yavşaklıkta senin gibilerini bu topraklarda barındırdıkca sokakta başı boş gezen it çok olur ya yazmayı geçiyeceksin ya barınağa hapsediceksin yarın o otogara gelmezsen sana daha kapsamlı konuşurum burdan bana yakınsın yarın öğlen 2 buçukta orda olurum
Boş konuşmaya devam et sen Kale almıyorum seni senin de nasıl köpek olduğun belli oldu
Ben soruyu kapatmistim nasil konusuyosunuz
Ozelden konusur musunuz rica etsem
Ben baby face miyim? 😂
@satiriasis__ o terminale gel sen yarın daha iyi konuşuruz hem boşmu dolumu konuşyorum yakınımdan görünce anlarsın erkeklik adamlık taslıyordun az önce sözünde dur sen buluşalım dedin bunları oraya sakla kalıbın adamıysan gelirsin
Siz nasıl bir malsınız ya ya😂😂😂😆😆😆😆
@mSARIZEYBEK kim öğretiyor lan sana bunları annen mi? 2 kişi konuşurken üçüncüye ne verilir biliyosun dimi :D
Aynen biliyorum seni özürlü.
@mSARIZEYBEK bak ne söyliycem sana o arkadaşla yarın Kırıkkale otogarda buluşucaz sende gelde açık hava boxsu izle olmadı sende katılırsın :D
Ulan senin beynine sıçayım ma l öyle yapıcan eline ne geçicek sığır. Senin IQ seviyen 10. Sığır bile senden daha akıllı.
@mSARIZEYBEK sana giren çıkan ne oldu zıplıyrsun bukadar hani sorunun ne derdin ne elime ne geçer bir biliyomusun senin gibi beyinsizlere beyin o da olmazsa elini kolunu bacağını bitarafına sokar hayatın geri kalanına öyle devam edersin :)
Sinek mi vızıldıyor ne
@mSARIZEYBEK aynen ben duyuyorum annenin vajinasına konmuş elime uzun kalın bir şey aldım anladın sen onu işte o kalın uzun şeyle vurarak ökdürmeye çalışıyorum ama vurdukca annenden garip garip sesler geliyor :D
Senin gibi karaktersiz ler böyle küfür eder. Sen bir döl israfısın. İşe yaramaz bir malsın.
@mSARIZEYBEK ulan kaşınan sensin lafın altında kalınca da ergen laflarınla laf sokmaya çabası içine girikorsun olmayan beynini mk yım senin ben insn naparsa kendine yapar her gördüğün şeye atlama sonra moş otobüste ayakta gidersin hadi büyüde gel büyürken o olmayan beynine az doldur ama boş şeylerle değil :D
Gidin lan artik rahat birakin
Keşke baban dışarıya boşalsaydı be oğlum sus artık
@mSARIZEYBEK lan yapmacık olma mk kulaktan duyma laflarla gelme bana kime nediyorum mk ergen veleti senin bir suçun yok aslında biliyormusun bütün suç seni çekip çıkaranda onların ben taaa mkyım
Senin ananı si Ke yim sus artık o r o su çok cuğu karaktersiz
Ağır işsizsiniz !
@mSARIZEYBEK ne oldu lan duygulandın suspus olmıyalım böyle sen başlattın katlanacaksın bak annene hiç sesi çıkyormu yiyip yiyip susuyo mk ççuğu senin ben çıktığın yere tüküreyim nasıl bir mal piyasaya sürmüş babasının mkoyduğum keşeke annen babanı skseymiş mk böyle olmazdın:D
Gidin artik defolun
ANIL-KS Yi şikayet edin ve engelleyin hesabı kapanacak
@mSARIZEYBEK ya şu mk ergeninin ağzına biberonunu verin ağlamasın pç :D
Adam olan erkek seçeneği yok mu?
Baby face olarak. Ortası diyorum
Baby face çok tatlı
Öylemi😀
Önemsiz şeyler bunlar
Bebek yüzlü olsun
Temiz yakışıklı karizma erkek
Keskin
Kızlar beni tarif etmiş
Keskin hatlı ❤️
benim olmak istediğim gibi
Baby face
Aynen Benim Gibi Biri 🤗🤗🤗🤗🤗
Baby face :)
Nasıl yani😁
Adam olsun.
En dogrusunu sen söylemissin helal olsun🖒🖒👏👏👌👌
Adam olsun adam
Adamsın
Sende bro
Babyface
keskin hatlı candır gerisi heyecandır
Baby face bnce
Baby
Baby face 👶💓💓💓
baby face 💗
Keskin hatli...
Keskin hatli
Keskin hatlı
Baby face bence
benim
Aferin
Hayır ne oluyo ya benim 😂😂😂
@ÇağatayFuu altına yorum atmayalım da g*tü kalkmasın bro ;)
gögsünün kıllarını da aldır aamk ormak kaçkını gibi
Kıl olucak kardeşş
İkisinden ortaya karışık
Keskin hatlı
Ikiside
Ikisinide dene tarafini sec