+1 yılBence çok saçma ben kız olarak söylüyorum ben dalından koparılmış saatler içerisinde kuruyucak bir çiceği ne yapıyım Allah aşkına? Saçma bence illa bişey alıcaksa ayda yılda bir alsın gitsin altın kolye alsın güzel bişey alsın ya da alıcaksa bana saksıda çiçek getirsin o zaman anlamlı olur benim için o çiceği o verdi diye gözüm gibi bakarım ayrıca bişeye bakınca bitki hayvan vs insan cidden konuşucak biriymiş gibi hissedşyor ve derdini anlatıyor bunlar güzel şeyler ama kız ya da erkek diyorum bence saçma bir buket güle falan mutlu olmak
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Buket çiçeği geç. Bir tanecik gül bile alsa çok ama çok mutlu olurdum. Hiç sevgilim olmadı bu yaşıma kadar. İnşallah ben ölmeden bu günleride görecem 😂
18 Yorumla- +1 yıl
Cok merak ediyoeum, bir tane gul alindi diye mutlu olmanin mantigi ne?
Inan erkekler olarak biz cicege bir anlam yuklemiyoruz.
Cicek alayim da sevinsin su dangalak gibisinden bir dusunce oluyor kafada.
Valla bak. - +1 yıl
Ya belki sana veya senin gibi düşünenler saçma geliyor olabilir ama onu düşünmesi bile bir inceliktir. Sevdiğine vermiş olduğun değerdir mesela. Ve bu insanı bir tık daha mutlu ediyor... ya da atıyorum mesela istemeden kalbini mi kırdın veya üzdün mü? Bir “Özür” veya “beni affet” “seni seviyorum” amaçlı bir çicek veya bir gül almanla onun hemen gönlünü almış olursun. İnan bana bunun %80-90 faydası var. aklında bulunsun 😉
- +1 yıl
Cicegin ne degeri var lan? Bes liraya aldigin bisey.
Nesi incelik, kaldirimda satiliyor gecerken alayim diyorsun. Dis macunu almaktan hicbir farki yok.
bir tane cicekle gonlunuz %80 aliniyorsa bu iki seye delaletir.
1. Ya alinganlik ettiginiz konu aslinda oyle pek onemli degildir ve simariklik edip biseyler bekliyorsunuzdur. Cicek de bunu saglayinca yelkenler suya iniyordur
2. Alinganliginizi bir demet cicek gorunce unutup hemen tav olacak kadar salaksinizdir. Aninda mNuple edilebiliyorsunuzdur.
Olayin incelikle falan alakasi yok resmen mantiksizligin dik alasi bu. - +1 yıl
Ben saygi duymuyor, ve turk kadinlarinin incelik adi altinda sigliktan gebermesinden rahatsiz oluyorum.
Dese ki yav guzel oluyor, zarif vesaire. Bisey demem pek.
Ama cicege yuklenen anlam o kadar abartili ve yanlislanabilir ki, insan irrite oluyor.
- Bana deger verdigini gosteriyor, beni affet anlamina geliyor
Bu ne lan? Cicek almisligi cok olan biri olarka diyeyim kafamizda 'Cicek alayim da yumusasin, yoksa kafa utuler durur bu' turevi dusunceler oluyor.
O laleleri demet haline getirsinler diye beklerken kadin zihnine lanet okuyoruz.
Bazen yanda bir tane daha elemn oluyor, goygoy falan ceviriyoruz hatta.
Orda donen muhabbetlere sahit olsa hatun kisiler cicek konusunda ne dusunur acaba.
Tabii asla bu kadar basit biseye asiri anlam yukledikleri akillarina gelmez. Erkekler cok okuz olur, duygusuz falan olur. - +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok insanların düşüncelerine saygınız yoksa sorumdan gider misiniz lütfen
- +1 yıl
Bakiniz, yine ayni sig, uyuz, soylenen seyin tamamini gormezden gelen tavir.
Orda yazdiklarimi yanlislayacak haliniz olsa 'Sorumdan gidin bir kereee' demeyeceginizi ikimiz de biliyoruz.
Çiçekten ziyade ben para ile alınabilecek şeylerden ziyade kendi aklımdan çıkmasını istemeyeceğim şeyler beklerim. Gün içerisinde 2 kere sarılıp herhangi bir gün 3 kez sarılırsa bu benim kafama muhakkak takılır ve mutlu olurum. Çiçek yerine böyle şeyler yapması daha çok hoşuma gider.
00 Yorumla
+1 yılAçıkcası bana bişey alınmasına gerek yok ki. Geçen kankam bana "sen çok iyi bir dostsun" dediğinde mutlu olmam için yetti.
Eşim çocuğuma, "baban gibi ol" derse mesela ben mutlu olurum. Bunu çok az kadın der21 Yorumla- +1 yıl
Eig için tesekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
İkimizin aşkını simgelesin diye kendi ellerimle ektiğim canlı çiçek hediye edebilirim..
31 YorumlaÇiçek yerine kabak çiçeği dolması yap olmadı gülden reçel illa çiçek alacam diyorsan sevdiği bir video oyunu hediye ederken içine gül yaprakları koy yani ne şekilde sunduğun daha önemli o zaman çaktırmazlar ama 2 kat mutlu olur keratalar 😊
10 YorumlaEvet mutlu olurdum ama çicek dalinda güzeldir.
En iyisi bana çicek eksin 😂😅20 Yorumla
+1 yılTürkiye koşullarında pek mümkün olmayabilir. Çünkü atalarımızda aktarılmış sabit fikirlere sahip bir çok erkek var. Fikirlerse, erkeğin her zaman için kadına çiçek alması yönünde, bana göre budur.
Bence çubuklu forma v. b şeyler almalı erkek bir dişiden :D00 Yorumlamutlu olan kesim var ama mutlu olmayan da var ya mutlu olmayanları anlıyorum aslında neden mi çiçek kadına has mutluluk veren birşeydir hep öyleydi bu zamana kadar erkeğe çiçek değil ilgi alanı olan hediyeler alınması çiçek yerine verilen değerin öyle gösterilmesi bence daha çok mutlu edecektir mesela erkeği mutlu etmek istiyorsam değer verdiğimi bilsin istiyorsam çiçek değil forma alırım maç için ikimize bilet alırım vs
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayatımdaki kadın varken dünyanın en güzel kokulu çiçeği bile umrumda olmayacaktır.
Ama bu jestini görüp onun çiçeği tutan ellerini de öpmeyi ihmal etmem. :):41 Yorumla
+1 yılHayatımda açıkcası bir kadından çiçek almadım. Bu zarifliği daha çok erkek tarafının yapmasının doğru olduğunu dusunuyorum. Bir bayandan çiçek alsam sanırım kendimi mahçup olmuş hissederdim.
10 Yorumla
+1 yılEger erkek arkadaşınızı ince düşünmek istiyorsanız ona kurabiye kek pasta yapıp kadınlığınızi ön plana cikartin bence hiç yapmadim ama olsun 😄😉😅
20 Yorumla
+1 yılErkeklere çiçek alınmaz bence saçma olur. Sanki erkeğin bir kıza tesbih alması gibi biley oldu bu 😊 değişik
217 Yorumla- +1 yıl
Bu düşünceye bende katılıyorum. Biraz alakasız kaldı.
- +1 yıl
Evet biraz öyle oldu.😊
- +1 yıl
Oldu canım sana tesbih hediye ediyim ben git bir kafede salla dur ya da çek. Zikir ne alaka olayı dine bağladın 😂
- +1 yıl
Kusura bakma elinde mal mal sallayanlardan değilim küçük kibar bir tesbihim var mesela hayatta sallamam ukalalıktır tesbih sallamak efendi efendi stres atmak için çekerim bazen. Bunun için de var yani sadece zikir olarak bakma olaya 😊
- +1 yıl
Farklı "tesbih" anlayışlarına sahipsiniz bence.
- +1 yıl
Ayrıca zikir tesbihi normal tesbihlerden değil 😊
- +1 yıl
Onu allah bilir nerde ne Sevap işlendiğini önemli olan niyet kalp vicdan bunlar varsa sevap yapmak için bir gayrete ihtiyat olduğunu düşünmüyorum tabi olaya Dini yönden bakarsan farklı
- +1 yıl
Evet çok farklı hemde 😊
- +1 yıl
Gece gece ne güldüm hemen teşhisi koydun 😂 ne alaka ya sen harbiden olayı nerelere bağladın ve Benide sürüklüyorsun. Tesbihden sevap daha sonra ibadet senden korkulur ibadetimi tabiki yerine getiriyorum ama bununla bitmiyor ben gaddar olduktan sonra vicdansız olduktan sonra ne anlamı var ki ibadet etmemin?
- +1 yıl
Olayı farklı konulara çekmeye gerek yok bence. İnanç insanda kalmalı. Zikir çekenide çekmeyenide yargılayacak tek Allah var. Bence bu konuyu uzatmayın.
- +1 yıl
Doğru söylüyorsun. 😊 haklısın.
- +1 yıl
Farkındayım işin espiri boyutunun kırıcı bir durum yok yani rahat ol 🤙 iyi geceler.
Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Tabii ki olurum. Lakin mahçup da olurum. Zira benim çiçek almam gerekir. :)
Ya da bu bir mesaj olabilir. :D10 YorumlaÖzel günlerde değilde içinden gelmişse onu düşünmesi bile yeter, özel günlerde bir resim bile çizse daha anlamlı gelir bana nedense uğraştıgı için
10 Yorumla
+1 yılBana sevdigim çiçek alsa tabi mutlu olurum çiçek sirf kadina özgü diye bir algi var toplumda. Ben mutlu olurum düşünmesi yeter.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. Sevgilim yok ama alırsa alacağı her hediye tabii ki hoşuma gider çiçekte sakızda değeri özeli güzeli değil düşünmüş olması önemli.
10 Yorumla
+1 yılBence çiçek tohumu almak daha güzel ona vereceğin çiçek ölücek ise onunla hayat bulması daha güzel olurdu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden mutlu olmayayım. Ben insan değil miyim? İllaki kadınlara olacak diye bir kural yok.
21 Yorumlaben bime yeni gelen kasiyer beye çicek almak isterdim hediye olarak. hoşgeldin bahanesiyle falan 😍
12 Yorumla
+1 yılBen koparılmış çiçek hediye edilmesine karşıyım edilecekse saksıda hediye edilmeli
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılRahatsiz olurum, bu ne len desen kiz alinie, cope atsan bozulur falan.
bir insana bitki hediye etmenin mantigini cozemedim.
Neyse ki kadinlar erkeklere cicek almaya baslayacak kadar mallasmadi henuz. Ama yakindir yani.00 Yorumla Seni tanıdıktan sonra bana aldığın çiçekleri beğenmemi bekleme derdim... ama bir daha çiçek almamasını, çiçeklerin dalında güzel olduğunu, onları incitmemesi gerektiğinide uygun bir dille anlatırdım... 🙂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 383 cevap paylaştı. Yazık günah ne gerek var onun yerine bir yerde döner ısmarlasa daha makbule gecer
30 Yorumlahemde çok. herzaman alır alırım birbirimizi mutlu etmeyi çok iyi biliyoruz
10 Yorumla
+1 yılÖyle duygusal bir yapım olmadığı için sevinmezdim ama belli etmezdim
10 Yorumla
+1 yılKim olmaz ki? 😊
Daha çok “Ne yaptım da böylesi ince ve pahabiçilemez bir hediyeye layık oldum?” Diye düşünürdüm 😇10 YorumlaBen sana habersiz iş yapma demiyo muyum bide çiçek almış yaa allam der 😏😂
10 Yorumla
+1 yılSaksıdaysa sevinirim 😂😂 güzel diye koparıp öldürmek çok canice 😁
10 YorumlaEtmedim. Saksi cicegi almaya karar verdim beslicek onu 😘
10 Yorumla
+1 yılCicek degil, onun düsünebilme inceliginde bulunmasi mutlu eder.
10 Yorumla
+1 yılerkeklerde duygusal insanlar bence mutlu olurlar...
10 Yorumla
+1 yılevet ama saksı çiçeklerinden :) ya daaaaaaaaaa beyaz gülllll :D
10 Yorumla
+1 yılErkeğe hediye olarak çiçek yakışmıyo bence. Mesela abim hep dalga geçer :))
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Olurdum. Emeği olsa daha guzel olur. Alman yerinr toplamak mesela
10 Yorumlahayır kuruyup gidecek olan bir şeyi almaya gerek yok
10 YorumlaGarip gelirdi , gerek yok. İçinden gelerek opse yeter
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki isterim ve çok mutlu olurum. Sebebi aldığı çiçekler değil, lütfedip zaten çiçek olan birisinden almak mutlu eder beni o çiçekleri 😊
10 Yorumla Çiçek absürd gibi gözüküyor ama olabilir neden olmasın hediyenin hertürlüsu kendimi değerli hisetmmeme yardimci olacaktır. Belki güler eğleniriz aramizda
00 Yorumladünya tersine mi dönüyor.
Aşkım akşam gelirken pedde alsın :/10 YorumlaDirekt "Buna para vermene ne gerek vardı." derdim. :D
10 Yorumla
+1 yılMumkunae koparilmis degil saksida cicek olsun.. Yasatabileyim..
10 Yorumla
+1 yılUzun zamandir çiçeklerin, bitkilerin üreme organı oldugunu biliyorum bu bir hakarettir ha vibrator vermissin ha çicek
10 Yorumla
+1 yılOlurdum cunku şimdiye kdr hic çiçek alan olmadi
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Teşekkür ederim. Seni çok seviyorum sen benim herşeyimsin sarılırım felan
Böyle derim. Karşıdakinin durumu ve o anlık doğaçlamaya bağlı10 YorumlaSarılırdım.. heralde. Yani.. bilemedim. Ben gidiyorum.
10 Yorumla
+1 yılVerecekleri tepki şudur : la bu ne yaa bir erkege cocek alor mi yarin bir gun solup gidecek bunu alacagina lahmacun alaydin karnimiz doyardi derler 😂
00 Yorumlabir erkek bir bayana cicek alirsa, bayan sevinir, eger bir bayan erkege cicek alirsa, memnun olacagini sanmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılOlurlar herhalde:D ama sonra söylenirler parayi bunlarmi harcıyon diye
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYok ya almasin ben ona alirum napcam cicegi. Ciceem benim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı. play station ve büyük ekran tv haricinde parayla alınan hediyelere karşıyım :) emekle yapılan şeyleri severim. Papatya toplayıp getirse hoşuma gider mesela.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Etmem, ettiler. Seviyorum tabiki kibar bir davranış
10 Yorumla
+1 yılÇiçeğe yazık. Solup gidicek. Saksıda getirip hediye ederse daha çok mutlu olurum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. ben almam banada alınmasını istemem çnk çiçek bir anlam ifade etmez benim gözümde kuruyp gidiyor kimse önemsemiyorki onları
00 YorumlaTepkisi ters olurdu çünkü erkeklere beğendirmek zor olur
10 Yorumlaçiçek almasına gerek yok onun sevgisi yeter ama önce sevgili olması lazım 😊
10 YorumlaOnu da kızlar yaparsa erkeklerde trip atmaya başlar artık
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmaz. Sevmem bu tarz şeyleri. Bunun yerine sarılması daha güzel.
10 YorumlaElinde çiçekle bir erkek görünce midem bozuluyo
10 Yorumla
+1 yılEvet 😊😊 mutlu olurum ve gülümserim teşekkür ederek öperim
10 Yorumlaonun yerine etli bir yemek yapsa üstüne demli çay daha güzel olurdu.
10 YorumlaÇok değerli olduğu için ne alırsa alsın çok sevinirdim. o benim herşeyim çünkü
10 Yorumla
+1 yılAslında isterim çiçek hediye etmek hiç yoktan tepkisi için bile yaparım süper olur😄
00 YorumlaNe biliyim.. cicek kizlara ait bir hediye.. biraz garip olurdu
00 Yorumla- Devamını Gör (191)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler