Sevgilimle rahat görüşemiyoruz

Arkadaşlar sevgilim ile 16 aydır çıkıyorz. Rahat değiliz. Rahat rahat görüşemiyoruz Ailesinden dolayı sevgilisinin olmasını istemiyorlar. Sevgilimi işyerinden alıyorm her akşam durağa gidiyoruz durakta dolmuş beklerken iki yabancı gibiyiz ayrı ayrıyız tanıdık görmesin diye. Dolmuşa binincede boş yer olursa oturuyoruz ve 10-15 dk görüyorum onu konuşuyoruz falan sonra 1-1.5 km yol yürüyorm. Her akşam kar kış soguk demeden yürüdüm onu 10-15 dk görebilmek için. Sonra zaten konuşamıyoruz rahat rahat akşam eve gidincede annensinden babasından mesaj atamıyor falan. Gece konuşuyoruz anca. Gündüzde müşterisi oluyor toplasan yarım saat anca konuşuyoruz. Dün gece konuşuyordk mesajlaşıyordk yani. Sonra sevgilim soguk konuşuyor falan böyle . Kızdım bende. Niye böyle konuşuyodn ne oldu naptm dedim kızarak söyledim. Sonra hiç tartşamıcam senınle uyucam ben iyi geceler diyip mesaj attı. Bende zaten rahat rahat konuşamıyoruz diye sinirlendim hani elimden geleni yapıyorm o yapmıyor gibisinden. Dedim ben böyle böyle ypaıyom sen böylemi yapıyon dedim. Çok şikayetçiysen başkasını bul dedi. Bende şikayetçiyim evet ama senin bu düşüncesizliğinden bu anlayışsızlıgndan şikayetçiyim senden değil dedim. Buda buna kızmış surat yapıyor bana falan. Sonra sabh aradm nerdesin dedim işyerindeyim dedi. Sonra dün akşam dediğin şey neydi dedi.Bende doğruları söyledim dedim. Bu kızdı falan bana snra git bşımdan meraklı değlim senınle konuşmaya dedi. Bende akşama kadar konuşmadım işten çıkana kadar. Sonra yine aldım gitti hiç konuşmadım ayrı ayrı durduk falan durakta bindik dolmuşa konuşmadk falan indik sonra falan. Ne yapardınız benım yerımde olsanız arkadaşlar biraz daha düşünceli olması için hatasını anlaması için.
Sevgilimle rahat görüşemiyoruz