Ne yapsam sizce tekrar mesaj atsam mı yoksa arasam mı? 😂😂😂?

Dün değil ondan önceki gün eski sevgilimi yanlışlıkla whatsaptan aradım ama gerçekten yanlışlıkla aradım😂😂 hemen kapattım aramaz diye düşündüm baktım whatsaptan beni arıyor cevap vermedim sonra normal aradı o zaman da duymadım neyse tekrar aradım efendim dedim yanlışlıkla aradığımı falan söyledim. Dün sabah yine whatsaptan aramaları siliyim derken yanlışlıkla aradım yine mesaj attım Numaranı silmiştim whatsapta ki aramaları da siliyim derken tekrar yanlışlıkla aradım kusura bakma dedim oda akşam görmüş mesajı önce beni aramış ama duymadım ben sonra mesaj atmış Onemli degil ben alistim yanlislikla ara problem olmaz :) dedi bende iyi tamam :) az önce aramışsın da duymadım dedim daha görmedi mesajı ama ben akşam tekrar aradım işte beni aramışsın falan diye sonra napıyosun diye konuştuk işte dediki hayırdır yaa iki gündür yanlışlıkla aramalar falan dedi bende gerçekten yanlışlıkla aradım dedim oda yaa bırak şimdi falan dedi inanmıyormusun dedim oda inanıyımmı dedi yani inan dedim ama gülerek konuştuk öyle işte bir ara görüşelim falan dedi bende olur dedim. Ne yapsam sizce tekrar mesaj atsam mı yoksa arasam mı? 😂😂😂
Ne yapsam sizce tekrar mesaj atsam mı yoksa arasam mı? 😂😂😂?