saç dökülmesinden doktora gittim kan tahlili yapıldı b12 düşükmüş hergün iğne vurulacakmısım 5 gün boyunca ve sonrasında haftadada bir vurulacakmısım.Var mı kullanan bu sekılde iğne ve nette bazı yerlerde okudum ömür boyu diyen var bu iğneleri ama bana doktor öyle birşey demedi.Çok sinir oldum bu yaşıma kadar iğne vurulmamıştım. Dodex iğne neden kullanılır? B12 Dodex ampul yorumları nelerdir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılB12 Dodex İğnesi Nedir?

b12 dodex iğne kullananlar , norogrizovim mi dodex mi Dodex iğne klinikte hekimlerin sıklıkla reçete ettiği bir B12 iğnesidir. Özellikle B12'nin fazlaca düşük olduğu durumlarda ya da B12 emilimini etkileyen ekstra bir durum konusunda B12 iğnesine sıklıkla ihtiyaç duyulabilir. B12 Dodex ampul kullananlar bu iğneyi doktor gözetimi altında ve onun reçetelediği şekilde kullanmalıdır.
B12 Dodex İğnesi Ne İçin Kullanılır, Faydaları Nelerdir?
- Saç dökülmesine iyi gelir
- Tırnak kırılmasını engeller, tırnak sağlığına faydalıdır.
- Unutkanlık, uyuşukluk gibi mental sorunlara iyi gelir
- B12 eksikliğinden kaynaklanan kansızlığa iyi gelir.
Zaten yukarıda saydık, ancak genel hatları ile B12 Dodex İğnesi'nin B12 eksikliğinin klinik belirtilerini ortadan kaldırdığını rahatlıkla söyeleyebiliriz. Takviye oldukça hızlı etkilidir. Saatler ve günler içerisinde bile değişimi görmek mümkün olacaktır.
B12 Dodex İğnesi Nasıl Kullanılır?

norogrizovim mi dodex mi , dodex ampul kullananlar B12 dodex iğne kullanlar bu iğneyi kesinlikle doktor kontörlünde kullanmalıdır. Ve enjeksiyon da bir doktor ya da hemşire tarafından yapılmalıdır. B12 Dodex iğnesi birçok vitamin gibi kas içerisine uygulanan bir iğnedir. Bu işlem için en uygun kaslar kalça bölgesinde bulunan gluteal kaslardır. İğne kas içerisine tek seferde uygulanmalı, daha sonra iğne yeri hafifçe sallanarak içeriğin emilimi kolaylaştırılmalıdır. Dodex ampul kullanlar iğnenin genellikle acıtmadığını ya da yakmadığını söylerler. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
B12 Dodex İğnesi Yan Etkileri Nelerdir?

b12 dodex iğne kullananlar , norogrizovim mi dodex mi B12 iğnesinin genel bir yan etkisi yoktur. B12 iğnesi zaten bir ilaç değil, bir vitamin takviyesi olarak geçer. Bu yüzden iğneyi yaptırırken korkmanıza, çekinmenize hiç gerek yok. B12 eksikliği ciddi bir eksikliktir ve tamamlanmaması vücutta birçok soruna yol açabilir. Bu yüzden iğnelerin aksatılmaması gerekir.
B12 iğnesi ömür boyu kullanılır mı?

norogrizovim mi dodex mi dodex ampul kullananlar B12 iğnesi genellikle tek seferde bitmez, ancak ömür boyu da kullanılmaz. Vücudun B12 depoları yaklaşık 2 yıllık B12 ihtiyacını karşılayacak kadar B12 depolayabilir. Bu yüzden Dodex ampul kullananlar bir reçeteyi bitirdikten sonra en az 2 sene tekrar B12 kullanmak zorunda kalmazlar.
Norogrizovim mi Dodex mi?
Norogrizovim mi Dodex mi sorusunun aslında hastaları ilgilnediren bir soru olduğunu düşünmüyorum. İkisi de B12 ampuludür aslında ancak dozları farklılık gösterir. Burada doz ayarlamasını yapmak tamamen hekime düşer.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bende bu iğneden kullandım 2 sene önce günde 1 taneydi 5 gün kullandım. Daha sonra haftada 1 olacakolacaktı çabuk iyileştim ayda 1 verdi doktor. Şu an tekrarlardi benim yeniden igneye başladım 5 günlük bitti haftalık bitti simdi aylık başladı ilk ay vuruldum bu ay kontrolum var. Bu saydığın belirtilerin hiçbiri bende yok sivilce kızarıklık falan hiç olmadi ama kişiden kişiye değişir ihmal etme tedavini
23 Yorumla- +1 yıl
Peki iğne Çan'ını acıttı mı lütfen söyle nolursun bende olucam çok korkuyorum
Soran+1 yıl@eflatun123 o kadar korkma be deneyimli hemşireler yapnca acımıyor
- +1 yıl
ben bugun ilk kez oldum, olalı 15 dk falan oldu, sanki enerjimi yukseltmiş gibi bi his var, siz dodex i ilk vurunduüunuz gun ne hissetmiştiniz ve şimdi nasıl olsunuz?
Aylarca ben de kullanmıştım. Geçici olarak yardımcı oluyor ama kırmızı et tüketmedikçe toparlayamıyorsun. Bir de morluğu var ki... Geçiyor ama 4-5 senede. İşte bunlar hep tecrübe. İğneyi olduktan sonra ağır hareketler yapma. Çok hafif tempoda yürüyüş vs daha iyi. Yoksa morluklar daha yoğun oluyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılnasıl morluklar oluyo zaten korkuyorum bıde saglk ocagı bıraz uzak yürümem gerekcek
- +1 yıl
aslında o biraz da iğne yapan kişiye bağlı. ben 4-5 sene evvel kullanmıştım. iki ayrı kişiye vurduruyordum birinin morlukları daha büyük olurken diğerininki daha küçük oluyordu. yürüyüşünü yavaş tempoda yap. ben vurdurup spora gittiğim için benimkiler abartılıydı. hiç geçmiyor diyenler oluyor. geçiyor ama zaman alıyor. tabii yapıya göre de değişiyordur.
igne popodan vurulur, b12 eksikliginde yorulunca sersem gibi yatilir. el ayak titremesi, bas karincalanmasi olabilir. hatta psikoza bile neden olabilir. ve regl oldugunda kandaki b12 miktari dahada duser. genelde bu eksikik erkekte ve kadinda 45 yas ustunde gorulur
52 Yorumla
Soran+1 yıl:( 29 belırtı olarak sac dökülmesı var ve yorgunluk hıssı cıldımde gunes lekesı gıbı leke
- +1 yıl
Görüntüde karıncalanma olur mu peki
- Sağlık konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılB12 değerin kaç çıktı 30-40 filan mı?İğneyle belli bir seviyeye gelince ilaçla devam edersin.Ömür boyu iğne diye birşey olmaz.
216 Yorumla
Soran+1 yıldeğerı bılmıyorum unuttum sormayı
- +1 yıl
hastaneye gttiğin brkod varsa reçetendeki nettende bakabilirsin sonuçlara.
Soran+1 yılrecete vermıyokı bı kagıda yazdı bı kod ve eczaneye onu verdık o kagıt bıle ufac ık nerdeyse kaybolcak
- +1 yıl
Reçete değil dediğim zaten doktora girerken verdiğin kağıdın üstündeki etiket.
Soran+1 yılyok onu aldılar bende yok ya sen bılıyomusn nette okudum az önce bu iğneler sivilce yapıyomus hatta kırmızı kabarıklar oluyomuş doğrumu
- +1 yıl
İğne devamlı kullanılmaz zaten.yan etki yapabilir her ilaç zaten.Sorun olmaz bence.Kırımızı et ,süt,yumurta tüketimini arttır biraz.Onlarda b12 var çünkü.Sonrada vitamin hapı olarak içersin belli sürelerde.
Soran+1 yılişte beş gün kullanmıslar ve o kızarıklar gecmıyomus yüzünde vs bı sürü kısı yazmıs bırde bunu bana cılt doktoru verdı yanı dahiliye degıl ama sorunmudur sence
- +1 yıl
Sonuçta dökülmeyle ilgili uzman cildiye.O verebilir gerek görürse.Başlamadın değil mi iğneye.Sorun çıkan duymadım ben.Yorumlara bakma sen.ben çıkıcam şimdi.Hoşçakal...
Soran+1 yılçok teşekkür ederim daha iğneye başlamadım.Ama bagrsak emılımı yapmayan varmıs hastalar onlarada verılıyomus ıgne ben et vs yememekten düşük cıktı bana sadece hap verse daha ıyı olmazmıydı.yanı benımkının hangı sorundan kaynaklı oldunu zamanlamı anlıcak bagrsak emılımı mı yoksa et yememekten mı dıye..ve bende ıntrnette yazan cogu belırtı yok sadece sac döklmesı var
- +1 yıl
İşte değer çok düşükse önce iğne verilebiliyor.Endokrin uzmanına git istersen ama tahlii yok elinde tekrar ister yani.
Soran+1 yılıgnenın yan etkılerı oluyo sıvılce oluyo yüzünde kızarık kabarmalar oluyo gecmıyo yorumları gördüm ınternette tırstım iyice.bırde benım yuzumde lekelr olduydu gunes lekesı gıbı ama ben evden nerdeyse cıkmadım kac yıldır buda bununla alakalı olabilir mi yanı b12 eksıklıgıyle..
cılt doktoruna daha öncede demstm lekelerı ve bana ıllada koruyucu krem verdıydı ben dıyorum gunese cıkmadım nasıl oluyo o tınlamadı üstelk ee bu sfer dedım koruyucu gecrmedı hala duruyolr evet gecrmez dıyo bide- +1 yıl
Bende kullaniyroum b12 aşırı iğneden korkan biriyim normal diğer iğneler gibi yakmiyim yağ olduğu için iğneden sonra sürekli masaj yapman lazım hissetmiyorsun ıgneyi ama masaj yapmadigin sürece yağ vücuda akmaz o yüzden iğne yaptıkça daha çok hissedersiniz ve ağrir ben pek bir etkisini görmedim ama doktorlar benim için bir yandan da colyak tan supheleniyorlar ve ben 1 ayda 20kilo veren biriyim düşünün 😂
- +1 yıl
İğne vurulurken acıdı mı lütfen söyler misin lütfennnnn
Soran+1 yıl@eflatun123 10 tane vuruldum bı tanesı acıdı ıgnenın gırısını vs cok hıssettırdı o da acemı hemsıreydı. Deneyımlı vurunca hıc hıssetmedım
- +1 yıl
benim 92 çıktı da iğne mi verirler bana da
- +1 yıl
@Nergis06777 hap içsen yeter ama kırmızı et ve yumurta tüketimini arttır mutlaka.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
18Cevap
iğneler bitince kan testi sonuçlarına göre devam ya da tamam denir...ama genelde 5 ya da 12 arası istenilen düzeye gelir..eger sindirimde problem varsa iğne devam eder sonra hapla kont edilerek devam edilir..vitamin iğneleri çok yakmaz kormanıza gerek yok.
316 Yorumla
Soran+1 yıl7 tane vuruldum 3 tane kaldı aksattım bıraz bı sorun olur mu bu arada zınco dıye hap var onuda ıcıyorum
Soran+1 yılılk 5 tanesı hergundü onlar bıttı dıger 5 tanesı haftada bı taneydı onlarında ıkı tanesı vuruldum dıger üçüncüyü vurulacagm hafta gıdemedım sımdı bu haftada gectı ıkı hafta gecms oldu yanı
Soran+1 yılhayır korkmuyorum saglık ocagına gtmeye üşenıyorum.ya düşmüşmüdür ki ama haftada bı ıgneydı ve pazrtesı vurulurum dıyorum.ve bu arada pekmez yemeyı artırdım. ben sac dökülmesi için gtmıstım sankı bıraz azaldı
Soran+1 yılya aslında annem saglkc degıl ama yıllardır cogu kısıye vurmustu ama cesaret edemedım.teyzemde saglıkcıydı oda cok asi bı tip korktum onun vurmasını ıstemedım.ama deger öyle hemen düşmüşsüe 3 ıgneyıde bıtrnce yıne düşer o zaman ne anladım bu işten
- +1 yıl
depo gibi düşün..doldurmadan sepoyu harcamışsın dolu olsaydı çabuk düşmezdi..zaten ben tahmini söylüyorum..annen sana hiç iğne vurmadımı..popoya iğne çok risklidir .ilk kural şırınganın içinde hava kamayacak..sonrda iğneyi vurcağın yer sinir ve damarlara denk gelmiyecek..hemşire falan yokmu apt. da.
Soran+1 yılanneme vurduranlara sımdıye kadar bısı olmadı ama yınede yaptıramam.yaknmdada kımse yok.mecbur vurulcaz yıne gıdıp.bu yorgunlk yaparmı yanı ondanmı yoksa hayatmda kötü seyler yasadm hep mutsuzum ondanmı gecelerı uyuyamıyorum sabahta öğlende zor kalkıyoum
- +1 yıl
sasğlık ocağından gelişinde yol çok yürüyeceksen ağrı yapabilir.o yüzden evde iğneni vurdura bilseydin daha iyi olurdu..çabuk yorulursan dinlene dinlene gelirsin. malisef hayat herzaman herkeze iyi davranmıyor.bende seninle aynı şekilde hayatın kötü tarafındayım..yanlızım ,geceleri bende zor uyuyorum , mecburiyet olmasa öylene kadar yatarım..birbirimizin dilinden anlamamızın nedeni buymuş...:)
Soran+1 yılevet baya yol yürüyorum ilk önce agrıyo gıbı oluyo ama gecıyo.yanı bu b12den degılmıdır hep gece uyuyamamam sabah kalkamamam falan..
Soran+1 yılsonunda bugün bir tane daha vuruldum kaldı ıkı tane.
Soran+1 yılonla zaten bıtmıtı haftada bır olana baslamıstk ıkı tane vurulmustum bı hafta vurulamadım sımdı 3.yü vuruldum
B12 degeri kaç cıktı ? İğne en iyi tedavi yöntemi ama b12 cok düşük olması lazım iğne için.İnternette gördügün ömür boyu atılanlar vücut b12 üretemedigi için kullanan hastalar ve onlar ayda 1 atılıyor.
14 Yorumla
Soran+1 yılsöylemedı degerı sımdıde eskıden oldugu gıbı degl ya bılgsyrdan bakıyolar recete ıcın bıle kucuk kagıda bı numara yazıyo kagt nerdeyse kayblcak
Soran+1 yılkadın bıraz uyuz ya bişi sölüyosun dövecek gıbı bıde o an iğne falan deyince aklımdakı dıger sorunlarmda gttı dıyemedım onları.benım ömür boyu olmaz ınsallh ya tamamen vejetryan deglm köfte falan yıyorum.birde ben sac döklmesınden gttım ınternette yazılanlar gıbı unutkanlıgm falan yok hatta tam tersı arkadslar herseyı hatrlıyorsun ne hafızan var derler
- +1 yıl
benim 92 çıktı da çok mu düşük yani iğne mi isterler
+1 yılmerhaba bu konu ne zaman açıldı bilmiyorum ama bende dodex iğne kullanmaya başladım göğüs bölgemi aşırı dercede sivilce bastı yüzümde de var ama fazla değil doktora gittim iğne yapar dedi bu sıkıntıları yaşayan var mı yoksa anormal bir durum mu ve krem kullanıyorum ama sivilceler geçmiyor çok kötü oldu morelim çok bozuk
27 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
pernisiyoz anemi için dodex ilk iğneyi yaptırdığımda ertesi sabah yeniden doğmuş gibiydim hiçbir yerim ağrımıyordu.3 ay ara verdim yine kalp atışlarım hızlandı ayaklarımda kollarımda karıncalanmalar obsesif takıntılar uyumaya çalışınca zihin karışıklığım artmıştı. dün yine iğne yaptırdım ama sabaha kadar kollarım uyuştu. ilk iğnenin etkisi olmadı acaip bel ağrısı oldu. prof. oldum artık nerdeyse bu hastalıkla sizden ricam iğneyi yaptırdıktan sonra neler yaşadınız. Teşekkürler.
64 Yorumla
Soran+1 yılbana olumsuz bırsey olmadı ıgneler vuruldukca sac dökülmem vs azaldıgını gordum zaten bıttıkten sonrada bıdaha kullanmadım. bı yıl sonra sac dökülmem yıne olmustu ama bu sefer ondan degılmıs vermedı ıgne falan
Soran+1 yılonu anlamam mumkun degıl cunku benım hayatım depresyon
merhabalar bende B12 için iğne kullanıyorum ve çok memnunum... normal değer 400 ve üzeri olması gerekirken benimki 90-100 kadar düşmüştü ve inanılmaz yorgunluk bıkkınlık bitkinlik ve güçsüzlük çekiyordum NEUROGRİSEOVİT Ampul kullandım ilk hafta günaşırı 3 ampul kullanıyorsunuz.. daha sonra 1 ampul çok iyi geldi bana
21 Yorumla
+1 yılsağlık için kulanmalısın canım acımaz korkma ben çok iğne oldum cız ediyor bir anlık;)
ALLAH ŞAFİ adının hürmetine şifa versin Amin42 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür dedrim nette ömür boyu kullanıyorum gıbı seyler okudum daha cok üzüldüm.
siz baska sey ıcın mı vuuldunuz bu sebepten mi- +1 yıl
ben enfeksiyon yüzünden ve iltihap için falan vuruldum ama acımıyor yani
rica ederim canım
+1 yılsendeki b12 eksikliği nedenine göre değişir bu ilacı kullanma süren vejetaryan mı beslenirsiniz?
16 Yorumla
Soran+1 yılevet ama tam vejetryan sayılmam peynır yogurt yumuta yıyorum köfte lahmacun hamburger sucuk o tür seylerde yıyorum sadece yemek ıcersınde parca et yemıyorum bırde tavuk yemem
- +1 yıl
nedenin araştırılması ve ona göre tedavinin düzenlenmesi lazım eğer midede emilimde ya da taşınmada problem varsa evet ömür boyu belli aralıklarla iğne vurulman lazım.
Soran+1 yıldemedi öyle bısey ama bı ay sonra kontrole el dedı dırek bana et yemıyomusn sen dedı
- +1 yıl
b12 nin tek kaynağı hayvansal ürünlerdir özellikle de ette çok fazla bulunur o yüzden ilk soru genelde bu olur
Soran+1 yılama yıyemıyorum özellıkle kavurma vs yanı elımde degıl öğürme gelıyo ıste ancak köfte ıle o vıtamın almaya calısyorum.bı tanede hap vermıs hap bile kırmzıı ığneler kırmızı ürktüm ıyıce.uatr degernde düşük çıkmıs dahiliyeye gel sonra tahlıl yapsınlar dedı ıcımden dedım beni şuraya gömün gitsin çünkü bunlar dısındada saglık sorunlarım var
- +1 yıl
ne gibi sağlık sorunlarınız var? iyi bir dahiliye uzmanı ile hepsini halledebilirsiniz
+1 yılben kullandım ıgne en cabuk etkı edenı vurul gıtsın
09 Yorumla
Soran+1 yılşimdı aldım baktım 10 iğne 5 gün art arda dıger 5tanesı haftada bir..çok yaa
sen ne zaman kullandın ve bu kadar çokmuydu- +1 yıl
bana da 2 kutu verdı fazladan yazıyolar genlde ama nkdr eksık sımdı sende onuda bılmıyorum ama 1 kutu kullndım ben olculdum sonra yerlı dedıler dıgerını kullnmadım 1 kutu yerlı olcktır sonra kana baktır sen
Soran+1 yılbı ay sonra gel dedı sımdı 5 gun kullanıcak ust uste mecbur dıgerınede gecmem gerekcek haftada bır dedı dıger 5 inide.kadında cok ters bı tip blmıyorum umarım benımde yeter tırsıyorum cok hıc sevmezdm su ıgne olayını bu arada bı de hap verdı ismi zinko
Soran+1 yılaltta arkadas morluklar oluyo demiş bunu anlamdım nasıl morluklar oluyor
- +1 yıl
ıgnenı baska yerde de yaptırabılırsın acımıyo bende sevmem ıgneyı 1 kutusu yetcektır buyuk ıhtımal baya etkı edıyo cunkı hapıda var ama ıgne daha cabuk artıs gosterıyo sordum ben haffat 1 kutudan sonra ayda 1 bıle vurulabılırsın dıger kutuyu ben dedımkı haftada 1 2 haftada 1 gelıyorum zamanında gelmıyorum etkı eder mı tabı eder dedı ve etmıs zaten yanı gunu gunune gıtmene gerek yok 3 5 gunde 1 gıt aklına esınce vurul ben o 1 kutuyu kac ayda tamamladım sen dusun:)
Soran+1 yılinternette yorumlarda gördüm kızarıklar oluyo ve sıvılceler oluyo dıyenler var sana öyle yan etkılerı oldumu alltakı arkadasta morartılar oluyo 4-5 senede gecıyo demiş anlamadım ne demek istemiş.
pekı sende yüzünde veya baska yerınde lekelenme olmusmuydu güneş lekesı gibi benım yüzümde lekeler olduydu bununla ılgılı olabilir mi?üstelık evden son yıllarda cok cok nadir cıkıyordum- +1 yıl
ben sorun yasamadım kızrma bıle olmadı fazla acımıyo ztn mınıck ıgne gıt vurul 10 gune bısyn klmaz
Soran+1 yılminnacık mı kocaman normal iğne ya pekı sen et yıyomusun ve sonradan bu belırtıler tekrar oldu mu ben sac döklmesınden gttım baska belırtı yok unutkanlık gıbı falan
- +1 yıl
et yıyorum ama b 12 cok degısık seylerde var cogu ınsanda eksık cıkıyo ette yese orta boy sırınga o kucuk yanı acı olmuyo yptırırken 1 2 vurul hmn alısıyosun ztn 2 yıl olmustur bn vurulalı sorun yok
+1 yılsinir bozacak bişiy yok olursun iğneni biter çokta acımaz zaten link
10 YorumlaCok faydali ve etkili bir ilac. Mutlaka kullanmalisin.
11 Yorumla- +1 yıl
Göze faydası var mı
iğne olurken kendini kasarsan acır. b12 de normalde yakmaz.
10 Yorumla
+1 yılSelamün aleyküm benim b12 176 idi 7 inci iğneyi vuruldum daha faydasını görmedim bende sadece yorgunluk ve halsizlik var ne zaman etkisini gösterir baya zaman alırmı yoksa simdiye kadar düzelmemmi gerekiyodu?
01 Yorumla
+1 yılDodex iğne sentetik B12 olduğu ve siyonokobalamin içerdiği için genel olarak fonksiyonel tıp doktorları önermez. B12nin metilkobalamin ve adenezolkobalamin formları tercih edilmelidir.
10 YorumlaBende veganım, iğneden korktuğum için hap istedim ama iğne yazdı pislik:(( buna kalıcı bir çöZüm arıyorum ben de hayatm boyunca iğne kullanmak mı aslaa
10 YorumlaHic korkulacak bir şey yok bende kullanıyorum 10 gün oldu ve simdide haftada 1 olucm sonra değerlere bakilicak ama ben gayet iyi hissediyorum şükür allah kimseye dert vermesin
20 Yorumla
+1 yılBu senin vücutdunla ilgili eger vücut depo yapmıyorsa SADECE YEDİKLERİNDEN GÜNLÜK İHTİYAÇI KARŞILIYORSA malesef ömür boyu yiyecen o iğneyi bende ömür boyu yiyenlerdenim
20 Yorumlamerhaba B 12 ignesi kullaniyorum dodex 5gün üst üste yaptirmam gerek bir gün ara versem sorun olur mu?
01 Yorumla
Soran+1 yılbenım on gun üst üsteydı ve ara vermeden yaptırdım
+1 yılBen sadece gelisim olarak kullanıyorum benimde aynı 5 gün boyunca sonra ayda 2 defa en sonda 4 ay da 1 defa ömür boyu yok.
00 Yorumlabende de aynı sorun var b12 kan tahlilinde 80 cıktı. kan değerlerimde cok yüksek cıktı. vitakobal diye iğne verdi doktor hanım
01 YorumlaBende kullaniyorum Şu an b 12 ignesi. ilk hata hergun. sonra 1 ay boyunca haftada birkez. sonra ayda birkez olarak ömür boyu kullanıcam
10 YorumlaBen ilk kutu yu hergün ikinci kutu yu haftada bir yaptırdım
10 Yorumla
+1 yılMerhaba, bu iğneyi ben de kullanıyorum, çok faydalı, uygulama benim de aynısı, kullanın.
10 Yorumla
+1 yılB12 eksikligi var bende igleneleri kulandimi geciyormu bu rahatsizliklar
10 YorumlaDüzeldi mi saç dökülmesi?
02 Yorumla
Soran+1 yılevet o iğneler gercekten işe yarıyor hemen düzeldi
- Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDediği gibi iste. Ömür boyu degil. Kırmızı et ye
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılinşallah seni gücendirip , kızdırmamışımdır...?
03 Yorumla
Soran+1 yılneden kimsin ki sen
Cevap sahibi+1 yıldertleşelim dedim ya.anladığım kadarıyla hassas bir insansın .o tip insanlar kırılgan olurlar..anladığım kadarıyla sorun yok sevindim..:)
Soran+1 yılsen şu altta yazanmısın
Sakin ol. Normal bir durum
00 YorumlaSağlık konusunda 420 cevap paylaştı. Dodex. :))
11 Yorumla
Soran+1 yılevet alıştık dodex
Gizli Üye(30-35)+1 yılkullan ıyı olur
10 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?