Tayt giyme, voleybol oynama, gece dışarı çıkma, askılı giyme ve erkeklerle konuşma. Bunları istiyor benden. Haklı mı haksız mı? Ben özgürlügüme çok düşkün biriyim.
KİMSE ONU AŞAGILAYACAK ŞEYLER YAZMASIN!!!
KİMSE ONU AŞAGILAYACAK ŞEYLER YAZMASIN!!!
yapma gibi kesin yasaklar degilde ikinizin ortak noktada bulusmasi daha iyi olur bence yani voleybol oynama tayt giyme degilde oyna ama daha rahat bisiler giyerek diyebilir ya da ne biliyim erkeklerle asla konusma degilde mesafeni koru gibi ortak yollari bulabilirsiniz boylece her ikinizinde istedigi olur malum her ortamda erkek te kizda bulunuyo kesinle iletisim kurmamak biraz zor
Zaten öyle emir vererek konusmuyor. Konussa tepki gösteririm tabiki. Ama mesela erkeklerle voleybol oynadim diye soguk konusmaya basladi Şu an
demekki kiskaniyo sen onun kizlarla birlikte oynamasini ister misin?
İstemem ama yapıyla da ilgili o böyle sıktıkça ben bunalıyorum. Ben onu öyle çok sıkmıyorum mesela. Ama sanırım yavaş yavaş ona benziyorum😔
O sordukça bende sormaya başladım. Kimleydin ne yapıyordun ne konuştun vs. önceden bu kadar üzerinde durmazdım
sanirim iliskiniz yeni birbirinize acik olun neyden rahatsizsaniz ya da ne istemiyosaniz acik acik konusun herkes kirmizi cizgilerini belli eder ve ortak yollar bularak yolunuza devam edil tek kisilik degilde iki kisi bir hayati paylasmayi becerebilirseniz emin ol cok mutlu olursunuz (:
Yeni degil 1.5 yıl oldu
Yardiminiz icin cok tesekkür ederim😊🙏
rica ederim umarim orta yolu bulursunuz 😊😊
seni anliyorum benim sevgilimde öyle gece dışari çıkmayı bırak gündüz vakti bile karışıyor abartıyor fazlasıyla ama karar hakkı tabikide bende kalıyor yinede böyle yapması karışması benim hoşuma gidiyor beni sevdiģini hissettiriyor.
Helal olsun ona. Adam gibi sevgilin var. Peki sana bir soru. Sevgilinin fit bir vucudu olsa ve vucud kaslarını gösteren elbiseler giyse, gece dışarı çıksa kızlarla konuşsa tepkin nolur :D
Tamam isterse erkeklerle fazla konuşmam bunda haklı ama neden voleybol oynamama, giyinişime filan karışıyor? Haksız bence bu konuda
İşte soruyorıö sana. Kaslı vucudu olsa, bu vucudunuda gösterse başka kızlar falan beğense diyorum. Ortalık abazadan geçilmiyo dibine kadar haklı çocuk.
Kimse ile olmak zorunda değilsin, kasma bu kadar. Sevdiğini sanıyosun belliki
Seviyorum
Cevap
14Cevap
Bir ilişkiye başlıyorsan bunları bilerek başlamalıydın. Adam haklı.
Napacak ya ben de izin vermiyordum ayni sekil voleybol oynamasina. Tayt giymesine felan.
Özgürlüğüne düşkün değilsin. O kişi hayatı paylaşmayı bilmiyor. Ah yarı cahil adam.
Ah be güzel kardeşim soyunarak özgür olunduğu nerede görülmüş. İslam yaşlandıkça kadın kapandıkça güzeldir..
Voleybol disinda digerlerinde adam hakli.
Kimse için değişme. Bırak onu
O kimse abartmasın spor sonuçta
erkekler cevap veremiyor mu?
Verebilirsin😛
öyle bir çomarla ne işin var çok merak ettim :D
Seviyorum
çocuk kaç yaşında
18yasinda
gerçi yaşla felan çok alakası yok bu biraz medeni olmakla ilgili bir durum. Seviyorsun ama onun seni kısıtlamasına katlanamıyorsun. Sana karışmaya asla ve asla hakkı yok
Haklısın yok. Tesekkür ederim😒
kendi yaşıtında ki bir erkek sana çocuksu gelmiyor mu?
Aslında 22-25 yaşındaki erkekler daha çok ilgimi çekiyor
ee öyle olması lazım zaten :) senin yaşında ki birine daha erkeksi geliyordur o yaşta kiler
Bende 18 yaşındayım. Özellikle dedigim yaştaki erkeklerin düşüncelerinin oturmuş olması, olgunlukları çok ilgimi çekiyor
Ne istediğini bilen bir kızsın düşüncelerin çok hoş. Tabii ki her erkek için geçerli değil. Mesela 35-40 yaşında bile olup kendini geliştirmemiş 10 ıq lu bağnaz fikirli erkekler çok
Haklısın
bende sana bir soru sorayım o halde
Olur sor
Bir kız gözüyle yorumuna ihtiyacım var. Sence kaslı erkek mi yoksa göbekli erkek mi daha çekici
Kaslı erkek tabiki:)
peki abartı kaslı mı yoksa orta düzeyde kaslı fit vücudlu bir erkek mi
Orta düzeyde
geçen gün bu soruyu sordum 15 civarı yorum geldi yorum yapanların belki 10 u göbekli erkek daha çekici dedi o an çok şaşırdım yorum yapan kızların çoğuda 18 yaş aralığıydı. 8 Aydır fitness yapıyorum acaba bu zzamana kadar boşa mı yaptık bunlar göbekli seviyor diye söylendim kendime :D
Haha deli misin ya😄
Fit bir vücut her zaman daha iyidir ve daha çok tercih edilir. Bu kız için de geçerli erkek için de. Bakma sen buradakilere
zevkli kız kendini nasıl belli ediyor :D
Boy ve kilonu ögrenebilir miyim?😊
1.79 boy 74 kilo. spora başladığımda 62 kiloydum
1.80 diyelim biz ona. Erkekte en sevdigim boydur 1.80:)
hadi ya :) sana fotoğraf atsam yorumlar mısın acaba
Burdan mı atacaksın?
ee yani başka yerden atamayacağıma göre :D
At bakalim
gizliden çıkayım mesaj at bana öyle atabilirim
Özelden yazamam. Buradan atacagim demistin
ha özelden atmışım ha buradan atmışım. ayrıca yoruma nasıl atacağım yani? ve ayrıca özelden yazsan ne değişecekti? saçma bir düşünce :D neyse teşekkürler
Daha önce basima cok kötü bir olay geldi de o yüzden böyle önyargılıyım😅
hmm anladım afedersin bilmiyordum. Neyse yükleyip link olarak atayım o halde buraya
yükledim
Göbek var biraz. Onu tamamen erit ve gögüs çalış. Vücut yapın iyi, gelistirmelisin ama biraz:)
aslında göbek yok. o fotoğrafı çekmeden önce 1 litre takviye içmiştim o yüzden öyle çıkmış birde 20 gün önceyi şu an ki halim biraz daha iyi :)
Dogmasaydin o zaman niye dogdun 😀
Onu aşağılayacak şeyler yazardım
Hayırdır niye
Çok fazla sıkmaması lazım
Senin ne işin var onunla
Neden
Kimse kısıtlayamaz, o senin hayatın, tabiki abartmamak gerekli ama, işin zor.
Haklı
Haklı
haklı tabıkı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar