Evlenmemek için kıvranan Türk erkeğinin komik ayrılık gerekçeleri.Dikkat! Bu gerçekleri sıralamaktaki amaç, evlenmeme hakkını kullanan erkeği karalamak değildir. Tek gaye, gerçek duygularını ifade etmek yerine yalan söyleyen, bu yalanları da yüzüne gözüne bulaştıran erkeği en azından biraz yaratıcı olmaya davet etmektir.
Diğer... Seni evlenip sonra, işler tera gidip ya üzersem? Diye korkuyorum. Ve sonra biz ayrılırsak ve sen beni bir daha arkadaş olarak bile hayatından tamamen silersen! Bundan korkuyorum..! Not : kendisinin çok iyi rol yaptığı ve tüm söylediklerinin bir bahane ve üçkağıt olduğu anlanıp, gerekli önlemler alınmıştır. Erkekleri ve kafalarına birşey koydularsa, hedeflerine varmak için hafife alınmayacak kadar çaba harcadıklarını ve zeki olduklarını söylemek isterim.. Bu zat da 4.5 senemi almıştır. :///
Sen benden daha iyilerine layıksın ve Biz Ayrı Dünyaların insanlarıyız bu iki Klişe ile hiçbiri kapışamaz. Birinde karşındakine kızarsın ben senden daha iyilerine layık isem Niye beni meşgul ettin diye. Diğerinde kendine kızarsın iki dünya olduğunu sanan G*ri zekalı yi nasıl sevdim diye 😊
Bu konuda bazı kızlar da bu cümleleri kuruyor. Evlilik güzel birsey oysaki biz gençleri soğutuyorlar tabii bunun detayına giriş soruyu baska bir yere taşımak istemiyorum. 'Evliliğe hazır değilim.' ifadesi diğer bahaneleri döver. Evlilik düşünmediği biriyle insan niçin sevgili olur ki nedense insanlar çok basitleşmeyi tercih eder olmuş ve buna saygı duymanızı bekliyorlar, komik 🙂 eleştiriye oldukça kapalılar 'benim hayatım benim kararım' diyebiliyorlar eh tabiki de o cümleden sonra benim için değerli bir arkadaşım dostum değilse es geçmek oldukça hoş oluyor 🙂
Sonuç olarak kadın erkek fark etmeksizin çevremdeki iliski yaşamayı bilmeyen çoğu insandan 'Evliliğe hazır değilim' cümlesini daha çok duyuyorum. 'Zamanı değil, şu an için... nedenden dolayı evlenmek pek doğru gelmiyor' gibi ve benzeri cümleler kuran insanlara denk gelmek daha doğrusu karşılaşmak oldukça zor gibi görünüyor tabii bu benim gördüklerim siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum.
bunlar evlenmeme bahanesi değil seni sevmiyorum ve işler ciddiye gidiyorsa ben yokum bahanesi. Sadece erkekler değil kadınlarda kullanıyor bu bahaneleri sevmediği adamlara.
Yalan söyleyerek. ya da aldatarak.. en garanti ve en kolay yolu. ya da incitmeden yapacaksan.. eğer sevdigin halde üzülmesini istemiyorsan o zaman alıştıra alıştıra söyler gerçeği bahane uydurmadan... uydurursa zaten o gerçek sevgili değildir.. gönül eğlendirmeden farkı kalmaz..
Hiç duymadığım ve gerçekten yaşamadığım için bilemedim sadece filmlerden oradan buradan gördüğümüz/duyduğumuz klişe bir bahane var bunun adı ben seni hak etmiyorumdur gerçeği ise sen benim hakkımdan gelmezsindir :D Zorlamayın her beyin bunu sindirerek anlayamaz :)
En nefret ettiğim ayrılma nedeni "çok iyi birisin ama ben seni arkadaş olarak görüyorum " allahım bu cevap beni irite ediyor azınin üstüne kürek le vurasim geliyor sonra aynen bu cevabı versin geliyor ulan kaşar sen her arkadaş olarak gordugunle benimle yaşadıklarını yasiosan zaten ben seni istemiom 😂😂😂😂 ( kadın erkek fark etmez )
Konu evlilik olunca kavga çıkartıp ayrılırlar büyüklerimde öyle görüyorum ben zaten bu yaşta evliliğin adını anmam erken ve okul var önce okul diyorum ben ama görüyorum mesela çevrem de benden büyük ablalarımdan konuşuyorlar iş nisana gitmeye başlayınca sevgilisi tartisma çıkartıyor
Bir sürü sebep sıralanabilir ama bana kalırsa , en gerçekçi olanı ( ki kimse itiraf etmiyor) hoşlandığın kızdan artık hoşlanmaman , soğuman , artık beğenmemendir. Ondan sonra da bir sürü saçma bahane , ıvır zıvır.
Ben seni mutlu edemem sen çok daha iyi bir hayatı hak ediyorsun olmuyor yapamıyoruz işte " ama olmayanın ne olduğunu hiç bir zaman söylemezler neyi yapamıyorlar bende bilmiyorum"
Böyle gitmiyor Yapamıyorum Alışamadım Sen daha iyilerini hak ediyorsun Ben seni üzerim Uzun ilişkiler bana gore değilmiş Felan filan çokta lazimdiniz sanki :d
Seni üzüyorum yolun açık olsun Allaha emanet ol seni hep iyi hatırlayacağım ve hiç bir zmn hakkında kötü düşünmeyeceğim deyip lap engeli koymak. Ne kadar kibar biri 😞
yahu sevgililik yaşadıktan sonra özellikle de cinsellik tattıktan sonra ne demek benden daha iyilerine layıksın veya o bu sebepler.. anlamış değilim gerçekten.. seven adamın bahanesi olmaz..
İşle aşk bir arada yürütemiyorum sana vakit atırcam diye maddi olarak geriye gidiyorum dükkanı açamıyorum aramız bozuk olunca yıpranıyorum ihtimalle yaşamak istemiyorum bir gün ayrılcan diye her ölüyorum korkularımı yenemiyorum senle olamıyorum
Aysel git başımdan ben sana göre değilim, ölümüm birden olacak seziyorum, hem kötüyüm, karanlığım biraz, çirkinim. Aysel git başımdan seni seviyorum...
Yanyanayız birden ayrılalım dedi bende tamam demiştim dsdsdsd
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
sevgiline sevemedim diyerek ayrılan bir arkadaşım vardı çok tuhaf sevmeden niye sevgili oluyorsunuz diye sormuştum seviyor gibiydim demişti hep bahane yattı ayrıldı
En İyi Cevaplar