Yabancıların, Türk kızlarıyla da Türk erkekleriyle de ilgili söylediği tek şey: "Gizemli bakışları var." Tamamen sallama. Genel olarak yurt dışında sevilmediğimizden, bu tarz arayı bulmak isteyen tipler en kolay ne denilebilecekse onu diyor. Doğu coğrafyasının egzotikliğini herkese genelliyorlar, olay bu.
Bu tarz şeyler genelde sadece haber başlıkları oluyor. Haberin içeriğinden dikkat çekilecek derecedeki sözler böyle başlığa konur. Yani sadece bakış için değil başka bir olay için de bakışları gizemli denmiş olabilir. Burada gelip de bana "başka bir tarafınla bakıyorsun da" diye hakaret niteliğinde konuşma yapamazsın. Bir soru sormuşsun gelen cevaplara ılımlı yorum yapabilirsin
Tamam sen haklısın, burda anlayanlar anlamış yorum yapmış bir tek sen anlamamışsın, ben işin şakasına sordum sen de işi ciddiye aldın neyse, gizemli bakışın anlamını da gayet iyi bilirim o söze göre soru sordum, burada bilimsel şeyler paylaşmıyorum kaldı ki, eğlencesine sorduk eğlencesine cevaplar geldi ama sen ciddiye aldın, iyi günler 😉
Bu arada şahsınıza hakeret niteliğinde de yorum yapmadım ben öyle bir insan değilim hanımefendi, cümleyi iyi okuyun belden aşağıya çekmeyin Türkçe bu 😊
En İyi Cevaplar