İcimdeki ses dur diyor?

İyi akşamlar, benim bir sorum bir derdim var umarım sizler bana bir yol gösterirsiniz yardımcı olursunuz. Ben 18 yaşında bir kızım ve bundan bir kaç ay önce bir çocukla tanıştım.. ben hep mesafeli konuştum yani gereğinden fazla samimiyeti seviyorum onun için. Bu çocuğa ben arkadaş niyetine konuşurum çünkü tanıştığım ilk günden beri hiç bir kötülük ya da kabalık görmedim bana karşı. Şimdi asıl mesele gelelim. Bu arkadaş beni galiba pek arkadaş gibi görünüyor yoksa görüyormu anlamadım. Beni hep nekadar özlediği söylüyor, sesimi ve bakışımı. Benimle hep konuşmak istediğini söylüyor sesim ona huzur veriyormuş. Öyle diyor. Bende başlarda gülümsüyorum ya da gülücük atıyordum ama bunu gittikçe daha çok söylemeye başlıyor.. başka kızlara mesela baksam öbür kızlara davrandı gibi bana davranmıyor ne yapsam kızmaz.. başkasını sinirden küfür etse ben onu yapsam bila bana kızmaz. Bir gün işte sordum ona bana karşı niye böylesin diye yani erkeze sinirlenen sevmeyen çocuk bana niye sesini çıkarmıyor okadar ucunda tanımıyorum yani arkadaşlığımız yüzündenmi? Beni kayıp etmek istemiyormuş. Bide fotomu istiyor.. niye diye sorum.. özledim zaman fotoğrafına bakayım diye dedi. ( ben uzakta oturuyorum öyle her istediğimiz zaman görüşemiyoruz) Neyse işte benim çok erkek arkadaşım yok ama bu çocuk yaptığı normal değil demi yani bir erkek kız arkadaşına böyle söylermi? Benim kafam karışıyor böyle davranınca bana sonra bazen durduk yeri bir kız anlatıyor bir gün bilmem kim öbür gün yine bilmem kimi anlatıyor.. sonra yine kafam karışıyor.. neyse bende kızların hakkında ne düşündüğümü diyorum sonra diyorki zaten hoşlanmıyorum okadar.. beni kıskandırmakmi istiyor? Neyse bunları da geçtim bana gerçekten çok iyi davranıyor hiç bir kötülük görmedim yani bana değer verdiğini nekadar sevdiğini ve özlediğini söylüyor ama benim içimde ki his güvenme diyor. Yakın arkadaşıma anlatım bunu dediki bu çocuğun niyeti başka sende seviyorsan devam et ama için durduk yere huzursuz olmaz. Sizce niyeti ne ve neyapim
İcimdeki ses dur diyor?