Başak burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır?(Başak erkekleri lütfen yardım 😔)?

bir hastamın kardeşine aşık oldum. Evet pek etik durmuyor biliyorum ama aşk işte etik dinler mi hiç. Aşık olduğum kişinin abisini haftada 3 gün 1 saatlik tedaviye alıyorum. Haliyle 1 saat boyunca da susamayacagımizdan o sırada onunla muhabbet ederken hayata bakışına , abisine gösterdiği şevkate hayran oldum. O da her fırsatta benim işimde çok başarılı olduğumu, iyi ki abisini benim tedavi ettiğimi, aynı zamanda çok neşeli biri olduğum için abisine moral olarak da çok iyi geldiğimi söylüyor. Tedaviye bir kaç kez değişik arkadaşları da geldi. Tüm arkadaşlarına beni övüyor. Arkadaşlarından biri de cidden güzel kızmışsın dedi. Yani demmekki benden güzel diye bahsetmiş onlara. Çokmimi kız arkadaşı olduğunu söyledi kişi de kalktı bana onu övdü. Demiyorum ki o da benden hoşlanıyor. Yani umuda kapılmak istemiyorum. Ama başak erkekleri şu konuya sağlam yorum atarlarsa çok sevinirim. Onunda hoşlanması için ne yapmalıyım? Biliyorum o şu an abisinin sağlığını düşünüyor ama ben de bilemezdim ki böyle bir zamanda birine böylesi şeyler hissedeceğimi...
Başak burcu erkeği nasıl kadınlardan hoşlanır?(Başak erkekleri lütfen yardım 😔)?