Tek taş alınca değişen erkekler, böyle durumlarda kendini üstün mü görür?

ya arkadaşlar erkek arkadaşım bana tektaş aldı fakat ben daha iyimi olduk daha tuhaf mı anlamadım.

yani ne biliyim bana böyle mırın kırın konuşmalar falan. garip garip hareketler oldu.

bana yüzüğünü begendınmı diye sordu bende evet begendim dedim. sonra ama biraz ince gibi geldi dedi bende yoo buda guzelde fıyatına gore dedım ordakılerde cok guzel olanlarda vardı dedim. kalktı bana sen çok nankörsün ya hakkatten nankörsün dedi. beğenmemiş gibi konusuyorsun falan dedi. Ya o kadar kırıldım ki anlatamam sonra sinirlendim konustuk falan ama niye bu derece bi değişim olduki.

benim sözümden çekinen adam bir anda ağa kesildi sonra tabı ben akşamına sinirlenince düzeldi ama yani elinin altında olsam bana hep böylemi yapıcak. Erkekler böyle durumlarda kendini üstün mü görür ?

yani hakkatten insan havaya mı giriyor sevgilime tekaş aldım evlenme teklif ettim falan bu erkekleri değiştiriyor mu ?
Güncellemeler
+1 yıl
erkekler beni yargılamış baya ama ben yıllardır kendisinden bir kuruş istememişimdir ailelerimiz bildiği halde beni çok zor durumlara sokmuştur. Bu tek taş olayında dahi yüzüğü ben onun bütcesine göre begendim ki zor durumda kalmasın diye hala bu adam bana surat yapıyorsa bunun suçlusu ben miyim ben bu davranışlarımla nankör kelimesini hak ediyor muyum ? onun için aileme bile karşı durmuş zorlanmış biriyim
Tek taş alınca değişen erkekler, böyle durumlarda kendini üstün mü görür?