Siir sever misiniz bence okuyun?

Sevgili ben çocuksu ışıltı bulaşmış gözlerini ta uzaklardan yüreğime dokunmani beni başka dünyalara alıp goturmeni sevdim sen sustukça sana susmayi sana doyamamayi doyulmaz olmanı sevdim gözlerimin sen diye dolmasını canım diyisinin içimi isitmasini sevdim ben en çok seni sevdim seni özledim her gittiğinde göz yaşlarımla yıkadım dünyayı seni her bulduğumda yeniden döndüm hayata yüzünü görmediğim varlığını hissetmediğim her gün ben bir öldüm çok sevdim ben seni cok başka sevdim kimseyi sevmediğim gibi sevdim yanında olmasamda sana dokunamasamda kokunla içimi dolduramasamda seni uzaktan sevmek zorunda kalsamda seni çok başka sevdim alıştım dersem yokluğuna sakın inanma henüz alışmadım değişmedi bende hiç birşey ben hala tam istediğin gibiyim yanlizim mutsuzum hala sol yanımda duruyor acım bir kaç mevsim daha sürer bu acı bir kaç yaz daha ve hala bu kadar yanıyorsa canım ne kadar unuta bildiğimi sen düşün ateş olmayan yerden duman çıkmaz sevgili şayet gözümde gönlümde tutuyor içimde yanıyorsun demektir...
Siir sever misiniz bence okuyun?