Eski sevgilim Instagram'da önüne gelen kıza istek atıyor. Artık fake hesap açmaya yoruldum ama pesde edemiyorum?

Arkadaşlar 22 yaşındayım. 18 yaşındayken benimle evlenmek isteyordu sevgilim. Ailem izin vermedi üniversite var diye sevgilim 26 yaşındaydı gitti başkası ile evlendi boşandı sonra boşanınca tekrar görüşmeye başladık. Ama ben bunun karı kız olayından bıktım. Instagram'a sardı şimdi. Daha 6 ay önce bunu fake hesaptan 3 ay işlettim. Bunu öğrenince büyük kavga ettik ayrıldık benden tiksiniyormus beyfendi fake hesaptan dolayı. Sonra hemen bı kızla çıktı kızla sevgiliyken hep bana yazdı. Gittim sevgilisine anlattım ayrıldılar. Ya ben bu çocuk yüzünden panik hastası oldum stresten sinirden nefes alamıyorum pazartesi doktora gidicem. Mesleğimi aldım elime memur oldum okulum bitti ama hala bu şerefsize aşığım yine baktım ne kadar kız var takip yollamış çoluk çocuk ve abuk sabuk kadınlar. Niye buna olan sevgim bitmiyor bilmiyorum 30 yaşında şu an. Yine fake hesap açıp takipçi toplamaktan usandım
Eski sevgilim Instagram'da önüne gelen kıza istek atıyor. Artık fake hesap açmaya yoruldum ama pesde edemiyorum?