İlkim degilsin dedi?😢😢?

Merhaba herkese. Evlilik arefesinde olduğum bir sevgilim var. Hersey cok yolunda gidiyordu.6 gün sonra nikahimiz var. Iliskimiz döneminde ikimiz de gayet ciddiydik yani yakinlasma vs olmadı. Kendisi ve ailesi muhafazakar insanlar. Yani soyle diyim bes vakit namazinda degildir ama icki vs yok. ama benim de acik giymeme izin vermez. bazen kiskanclik yapar. Herneyse evlenme yaklasana kadar özel konular da konusmadik. Gecen gün aramizda ufak bir konu cikti sonra onun daha once biriyle beraber oldugunu ögrendim. Sen benim ilkim degilsin dedi. Basimdan asagi kaynar sular döküldü. İpleri kopardim. Cunku ben desem boyle birsey cinayet cikartir. Ben su an degil evlenmek yuzunu bile gormek istemiyorum. yargilamiyorum olabilir yapmis olabilir ama daha once soylemeliydi ve konu acilmasa soylemeyecekti. Ben ilkim olmayan biriylr beraber olmam ben dikkat ediyorsam karsimdaki de edecek. Sorum su. simdi dugune az bir zaman kala iliskimi bitiricem cok netim bu konuda. cunku ona dokunamam ben artik. ailem ne diyecek kiyamet kopacak. bana birseyler soyleyin lutfen.
Güncellemeler
+1 yıl
Konum ilk sevgili olmasi degil elbette. yatma anlaminda
Güncellemeler
+1 yıl
Rica etsem mantikli bir bahane bukur musunuz. ailem bu zamana kadar aklin nerdeydi der. onlara gercegi soyleyemem
İlkim degilsin dedi?😢😢?