Çok zor bence işin resmen tam bir felaket gibi birşey. Ağzınla kuş tutsanda yaranamaz inandiramazsin. Tabi bu sonsuza dek sürecek diye birşey yok. Önce gerçekten duzeldigine sen kendin emin ol. Ve daha sonra sabri öğren bu yol boyunca kız ne kadar inanmasada yılmadan sabırla devam ediceksin. Eğer pes edersen kaybedersin. O zaman karşı taraf ben biliyordum değişmediğini rol yapıyordu diyecek hakkında. Dediğim gibi sabırlı ol ve ona güven ver. Dışarıya bile fazla çıkma. Gerisi çorap söküğü gibi ilerler bence
Açıkçası işi çok zor 😕 Yani kadın onu kabul etse dahi içinde hep bir acaba? sorusu olacaktır. Güvensizliği kolay kolay atlatabilecegini sanmiyorum. Erkeğin en ufak bir hatasinda kadinjn aklina capkinlik durumlari gelecektir.. O kadını elde etmenin tek yolu da uslu durmak. Zamanla kadın bunu fark edecektir elbette
çapkınsa daha iyi nedense bu ülkemdekilerin çoğu ( bu tipte olmayanlar alınmasın herkes için genelleme yapmıyorum çoğu diyorum.) çapkın, her işine karışan, bol bol parası olan kişilerle ilgileniyor yanı çapkın isen hiç korkma elini sallasan yüz elli kız tutturursun
her insanın geçmişinde yasadıgı iyi ya da kötü şeyler vardır çapklınlıkta bunun arasında erkekler çapkınlık yapıyor olabılır ama kadınlarında hiç sevgilisi olmamıs ya da hiçç cinsel ilişki yasamamıs değildir. o yüzden bence red etmesi gerekmez bence
Hadi ama birbirimizi kandırmayalım! İnsanlar değişmez bu bir gerçek!!! Hele çapkın iflah olmaz bir adam mı? Mümkünü yok! Ona inanmayı seçen bir kadın sarhoştur büyük bir ihtimal😉ayılınca geçer!
Nikahı basarak. Böyle bir örnek tanıyorum arkadaşım inanmıyordu ona karşı birşeyler hissettiğine yüz vermedi bu yüzden. Çocukta geldi istedi şu an 2 çocukları ve mutlu bir yuvaları var 😄 Çapkınlık geçici bir süreçtir. Aşık olunca biter.
bence inandıramaz. çekip gitmeli en iyisi. sadece aptal olanlar inanır ona evlendikten sonra düzeleceğine. ama şu vardır ki o yine de aldatır sizi özel hissettirmez size aşık olsa bile. onu sevseler de genelde parası için severler. parası bitince kaybeder. aşka da inanmasın inanacaksa çekip gitsin uzaklara.
En Iyi Yol Evlilik Teklifi. Süprizler Yap Kapısında Bekle. Ailenle Tanıştır. Aileni Istemeye Gönder Falan
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Başıma geldi. Ama milletten duydukları yüzünden güvenesi gelmiyor insanın. Hem yakışıklı diye içi eriyor insanın hemde bir şüphe var içinde. Uzun bir süre peşimde dolandı ama güvenemedim bir türlü. Engelledim sonra her yerden.
@Delimanyak1907 kime sorsam konuşmuş hepsiyle yazmış hepsine bir zamanlar. Herkes aldatır diyor. Öyle olunca güvenemiyorsun. Kendisine anlattım bu durumu ama eskidendi onlar dedi. Öyle biri değilim dedi. Oysaki gözümlede gördüm eskiden kızlara nasıl yazmış ne yazmış. Tamam yakışıklı olsun ister insan ama namusluda olsun.
Yok estağfurullah Benim seçimim yanlış Siz doğru düşünmüşsünuz ben de açıkçası düşündüm acaba şarkı Ne alaka diyen çıkar mı diye 😊 fark etmiş olmanız güzel
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çapkınlığı ile nam salmış biri sevdiği kadın tarafından sırf çapkınlığı yüzünden red edilirse, onu sevdiğine nasıl inandırabilir?
En İyi Cevaplar