Bu memlekette erkek eli değmemiş kız bulunur mu acaba :) ?
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı. vardır. Çirkin itici huysuz bi boka yaramaz bi kızdır. Öyle olunca da kimse yanaşmamıştır.
gleryüzlü tatlı şirin, sosyla yetenekleri normal ve kalbi olan bi kız da
sever sevilir ve bunun doğal sonucu olarak sevişir.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
zor artık 2 gunluk ılıskılerde bıle neler oldugunu herkez bılıyor ben o olayı gectı benle bırlıkte olacak kısı benı sevmesı yeterlı .Dedigin gibi dusunursem haksızlık yaparım hem kendıme hem ona ..
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı. iç bölgelerde, kırsal alanlarda bulunur bence de sen eline kız eli değmemiş misin?
05 Yorumla- +1 yıl
Kırsal ve eli değmemiş senin canın varda onların yokmu. Onlarda samanlikta iğne arıyorlar :)))
- +1 yıl
he benim elime kız eli değmedi alacan mı?
kesinlikle bulunmaz:))ama bulunur yengemin karnındaki kız yigenimm
42 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle bulunmaz ama bulunur? en fazla erkek ebenin eli değer :(
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
21Cevap
var dostum, aile terbiyesini tam almış ailelerden çıkarlar. bu dünya için yaşamayıp sonrasını düşünenler var. ama bulman zordur çünkü evden çıkmazlar. arama boşuna annene veya yakınına söyle o bulsun tek başına bulamazsın...
bende arıyorum :)49 YorumlaTaksim'de kilisede rahibeler var.. Git, allahın emri peygamberin kavliyle isteyiver papaz efendiden. .
54 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılasker bir erkek gelir annesi derki oğlum sei evlendirelim artık oğluda anesine şöyle cevap verir anne mümkünse az ellenmiş olsun der ...:D yaşanmış olaydır diyeceğim oki tespit çok güzel zaman öyle olduki eli değmemiş sevgili yerine artık az ellenmiş sevgili olarak yerini aldı bune kardeşim cinselik bölmüne baktıkca evlnmekten korkuyorum gerçektende şu zamanda dokunulmamış kız bulmamız zor olucak gibi...
12 Yorumla- +1 yıl
Degisik bir tespit ama. hakli bir tespit siz siz olun icinizin o. Bastirin iyi niyetli bir insanin dusuncelerine girip. kansiz bir. o... luk yapmak yapmayin insanlarin. hayatlari kolay degil. bir o... Annesi kadar kansiz babasi kadar kansiz bir. kardesi kadar yakinki olumu haber verin #dursun kotu niyetler. beslemeyen bir. insanin ahi ni almak gorunendir kotuluklerin en buyugudur
Benimde elime kız eli değmedi senin gibi bende kız arıyorumda arkadaşım hiç eline erkek eli değdirmeyen kız sana mı yada bana mı değdirtecek ?
32 Yorumla
+1 yılNasıl bir düşünce bu allah aşkına sana kız eli değmedi mi hiç?
24 Yorumla- +1 yıl
Aslına bakarsan durumun sağlıklı bir durum değil..yani psikolojik ve bedensel ihtiyaclarını karsılamaman bu yasa kadar .. İlk ilişki yasadığın kadını bağımlılık haline getirmen muhtemel bence
- +1 yıl
Aşkın içinde cinsel beğenide vardır illa onla yatmana gerek yok fiziksel olarak güzel bulmak cinsel beğendir zaten kastettiğim buydu .. Ayrıca bu söylediğinin sonuna örf adet kavramını koyduğun için değeri kalmadı benim için yani sadece örf adetlere uymak için yapmamıssın yani özgür iradenle karar vermemissin üzüldüm özgür iraden olsa saygı duyardım
Gizli Üye(36-45)+1 yılallah seni inandırsın doktor bile ellemedi beni. O kadar el değmemişim. Süpereldeğmemiş.
98 Yorumla- +1 yıl
eldeğmeden üretildi.
Cevap sahibi+1 yılçiller gibi hissettim la kendimi.
- +1 yıl
az kullanılmış bayandan satılık araba veya telefon ilanları geldi aklıma
+1 yılkolay değil çok zor hiç umadığın kişiler neler yapıyor hem anlamıyorum erkekler evlenene kadar kaç kişi geçirir elinden sonra namuslusunu arar ya işte bunu anlayamıyorum
15 Yorumla- +1 yıl
sende diğerleri gibi yapmadıysan haklısın derim allah gönlüne göre versin
- +1 yıl
hayırlısını isteyin o zaman :)
+1 yılEline kız eli değmemiş erkek bulunmasıyla doğru orantılı bence bu sorunun cevabı..
30 Yorumla
+1 yılTemiz kız istiyorsan sende temiz olacaksın kardeş...Yapılan hatalarda o kızın namusu gibi seninde namusun var. Eğer delikanlıysan sanada kız eli değmemiş olsun...Ha seversin evlenirsin eyvallah...
00 YorumlaErkek eli değmemiş demek namus abidesi demek değildir! Asıl kalbi temiz olsun ki yarın birgün ilk eline değen erkeğini,başka ellerle aldatmasın...
11 Yorumla
+1 yılSenin eline kadın eli değmemişse sende erkek eli değmemiş sevgili bulursun elbette. Herşey karşılıklı...
62 Yorumla- +1 yıl
Biri eksilemiş ama neyse. Bulursun inşallah. Sen yeter ki karşındakine doğruları söyle..
Pardon ama sen ellerini kızlardan uzak mı tutuyorsun? Nasıl bir düşünce şeklidir bu?
06 Yorumla
+1 yılTabii ki var. Neden olmasın?
Önemli olan sizin o kızı hak edecek karakterde olmanız...10 Yorumlabu kullanıcı artık kızlarsoruyor.com üyesi değildir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı. Tam puan aldın benden. Yok denecek kadar az.
76 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsenin kıza elin değmediyse aramakta haklısın ama öbür türlü hiç kimseye laf edemezsin.
11 Yorumlao zaman her cıktıgına sor ellendinmi diye :D elleme camış
00 Yorumlasen öyle bir soru sormuşsun ki çölde domates yetişir mi gibi olmuş ama beşik kertmesi diye bişey var seninle büyüyor =)))
12 YorumlaElimin değdiği benimdir, önceden kim ne yapmış umrumda değil, elbet birgün hepimiz toprak olacağız
00 Yorumlaçooooooooook zor imkansız erkeklere suç atarlar ama kendileri sanki zorla yapıyorlar anladın baba :)
12 Yorumlaele razıyım ben kardeşim hadi öpüşmeyede razıyım ..
10 Yorumla
+1 yılelini kız eline değirmeye meraklı erkek zihniyeti var oldukça buda böyle artarak çoğalacak..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbırak eli arkadan vermeyen bile kalmamış memlekette :D
şaka bir yana hacı bulmak zor ama yok degil vardır böyle kızlar..00 Yorumlahem kızlara tak,tak sonra nerde taze meyve
36 Yorumla- +1 yıl
ahahah bombasın :D
- +1 yıl
acımasız eleştiri :D
- +1 yıl
Kızları hangi meyveye benzetiyorsun merak ettim
- +1 yıl
kızlarda taktırmasın kardeşim sanki tecavüz ediyo millet...
elinizi kızlara değdirme gibi bir derdiniz olmazsa senin o dediğinde olur...
04 Yorumla- +1 yıl
Sizinde degdirtme gibi bi merakınız olmasaa.
erkek eli değmemiş kız..
ne zavallıdır o kız..44 Yorumla- +1 yıl
el değmemiş kızlar yoldan çıkarma rehberiii:D
+1 yıleli değmeden de işi pişirenler var.
21 Yorumla- +1 yıl
ne ayıp ama.
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. bayan eli değmemiş erkek eli varmı?
00 Yorumlabulunurda nasıl biri olur belli olmaz :)
00 YorumlaKırsal kesimlerde bulunabilir
00 Yorumlaben bu soruya 1 kotüü yıldız verırım arkadassss
02 Yorumla
+1 yılilk değdiren sen ol.muzffer sperm seni.
56 Yorumla- +1 yıl
sana birazdan birileri fena değdircek.
- +1 yıl
aha. abazan cikti soran. merak ettim sülalesinde hic mi kiz yok tamami erkek mi, yoksa sülale boyu ellenmis kizlarlar dolu oldugu icin mi böyle bir genelleme yapmis. ''aa teyzemin kizi vermis , halamin kizi vermis kesin tüm kizlar veriyordur'' mantigi hahhaa.
hayir onane elalemin kizindan dileyen elletir dileyen elletmez, arayan ellenmisini de bulur ellenmemisini de ama pic beyinler sap gibi ortada kaliyor o baska.
+1 yılnedenn? o kadar mı zor?
02 Yorumla- +1 yıl
hmm ilginç
Gizli Üye(30-35)+1 yılbulunur bulunur. bak burdayım.
21 Yorumla- +1 yıl
ver elini sevgilim kaçalım bu diyarlardan neyse bekliyorum mesajını tanışalım ben de bir kızla bile tokalaşmadım bu yaşıma kadar kendimi kendim gibilerine saklıyorum
Değmiş,değmemiş neyin kafasını yaşıyoruz ya!
00 Yorumla
+1 yılVardır ama çok zor bulursun :)
00 Yorumlaboyle dıyenler genelde elı degmıs olurlar.
00 YorumlaNamus bekçisi sen değdirmedin mi kendine.kaybol
00 YorumlaSAÇMALAMAYIN YA TABİKİDE VAR..
12 Yorumlazor bulursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. tabiki bulunur
10 YorumlaSanami lazim ;)))
02 Yorumlaçok var.
02 Yorumla
+1 yılPek tabi bulunur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlabilir olmayadabılır olsada sana bakmayabılır
00 Yorumla
+1 yılçok var, heryerdeler
12 Yorumla- +1 yıl
onlar gösterilmez, sadece babalarından istenir